• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oluyor?

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Defalarca yazdım sildim. Nasıl anlatayım bilmiyorum.. Kızlar eşimin ailesi çoğu zaman bize karşı cimri ve ilgisiz olmuştur. Ama sorun edecek düzeyde değildi ve idare ediyorduk. Eşimle de iyi anlaşıyorum. Ama ben kısa süre önce doğum yaptım ve doğumum biraz zordu, çok dikişlerim oldu. Ben de annemde kalıyorum. Mesele şu, farkettim ki kv ve kp doğumdan sonra çok daha fazla soğuk davranıyorlardı, hiç ilgilenmiyorlar,arayıp sormuyorlar. Sebep ise kız çocuk olması.. Kızlar ben bunu hazmedemedim. Bu devirde bu zihniyeti benim idrakim almıyor. Neyse kızlar geçenlerde bir görümcem ve kp beni aradılar. Ben de öyle soğudum ki onlardan, telefonu açmadım, açamadım. ... Bunun üzerine eşim de bana çok kızdı. Ailesine neden bu saygısızlığı yapmışım diye o da benimle konuşmuyor, günlerdir gelmiyor. Ailesi benim annemde kalıyor olmamı da sorun etmiş. Halbuki onlar beni hiç davet etmedi ya da evime gelip kalmayı düşünmediler bile. Kv kp ve görümceler çok umarsız duygusuz insanlar. Zaten sırf bu zamanı fırsat bilip eşimi bana karşı dolduruyorlar. Eşim de onlara fırsat veriyor sanırım. Benim annem rahatsız olduğu için kızım ben gelemiyorum sen gel burada birbirimizle ilgileniriz dedi. Kızlar annem hasta ve yaşlı. Babam vefat etti. Annem yarım emekli maaşı ile bizimle ilgilenmeye çalışıyor. Kendi rahatsızlıkları var ve ben ona çok yardımcı olamıyorum. Çok mahcup oluyorum. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kendimi biraz güçsüz hissediyorum..

Bence eşinizi karşınıza alın aynen bu yazdıklarınızı ona da anlatın. Erkek olmasından kaynaklı anlama kapasiteleri biraz düşük oluyo bunların bu yüzden muhtemelen ilk seferde anlamayacaktır. Taktik değiştirerek birkaç kez daha aynılarını anlatın

Cağ otesi beyinleri orumcek resmen ne kadar cahiller ya senin onlarin yuzune bakmaman gerekirken kocanda dahil yaptiklari terbiyesizliklere bak annecigine acidim rahat gidip gelemio sanirim evine..

Kv kp zaten silinmelik insanlar esini al karsina duzgun bir dille kapasitesinin alacagi sekilde konus boyle bi durumda esinin en azindan orda ailesi ne diosa desin sana belli etmemesi gerek kusura bakmada bunlardan ne koy olur sana ne kasaba..

Bu senin hem guzel hem zor gunun!
Annende kalmicaksin da kimde kalacaksin? Kiz cocukmus diye sevmiyolarmis aman sevmesinler cok lazim.
Esinle.konusman gerek! Ben onlarla gorusmk istemiyorum. Annemin yaninda kalmayi bile sorun edecekler neredeyse de. Eger sende onlarla ayni dusuncedeysen onlar gibi dusunuyosan ayrilalim bitsin de.
Bu bi blöf merak etme ayrilalim.dedikten 1 hafta sonra hic seni aramiyorsa bu iyiye isaret :) 1hafta sonunda iyi bi yalvaris olacaktir. Yeni dogmus bebekle 40in cikmadan seni bosamaz ama rest cekmen lazim. Lohusasin cabuk sinir gelir. Bi patlamaya bakar hersey.

Back
X