neler oluyor

fatmadan gıcıklandım bir pislik var bu işin içinde
hem seninle konuşmuyor
hem eşine manalı manalı bakıyor
bilemedim yani bu fatma pek tekin değil.neden eşine sormadın?
çünkü bir şey var ortada

Kusura bakma amanede, kadın gözlerini kilitlemiş eşine uzun uzun bakmış, sen de açık hava sinemasında film izler gibi onları izlemişsin. Ya soğukkanlı davranıp eşini göz hapsine alacaksın, ki sen soğukkanlı davranacak insan değilsin, takıntılısın. O halde onlar birbirine kilitlenmişken senin parmaklar da kadının gözlere kilitlenecek. Öyle bakıp kalmayacaksın, müdahale edeceksin. En azından bir "hop ne oluyor öyle" diyebilmelisin.

Şimdi ne yapalım biz yani, evet haklısın desek ne olacak ki olan olmuş geçen geçmiş. Yeniden milleti biraraya toplayıp olay yeri soruşturması da yapacak değilsin herhalde.

ben bu kızın konularından bazılarını okudum da .. durum felaket ötesi bir şey hele ki o sedef olayı
tüm üyeleri bıktırmışşın sen gerçekten çok takıntılı kıskanç öz güveni olmayan kendine bir damla daha güveni olmayan birisin
hayatında herşeye şüpheyle yaklaşmıssın bu böyle olmaz eşin kaçar senden bak ben sana söyleyim canım lütfen bi kendine gel bi sakin ol
fatma konusunda tekrar yorum yapmak istiyorum bazı arkadaşlarda bana hak vermiş o fatmada birşey lik var ayşede hiç bir sorun yok merak etme
ben orda olacaktım var ya o kimse bana selam vermiyor kim ki o eşimin gözüne uzun uzun bakıyorda yok bilmem ne onu orda yerin dibine sokardım başlardım edebine
şeyine yani . o kıza öyle bir şey yapardım ki bir daha bakabiliyor mu şimdi burda söylemek istemiyorum .
Ama sen ne yapmışın ya boş boş izlemişin büşracım bak bu konuda sen haklsın ama haklı iken de bir şey yapamamışın bu böyle olmaz çok yanlış
o fatmanın var ya eşinde gözü var böylelerin gözü çıksın çok düşündüm yazıklarını 2 3 kez okudum da eminim ben ya eşin le bu durumu konuş sakın boşverme
boşverirsen daha kötü şeyler olabilir ve senin kesinlikle bir yardım alman gerekiyor artık tek başına halledemessin bu psikolojik sorunlarını
Lütfen biraz kendine güven orda senin yerinde kendine güveni olan bir bayan olsaydı bak bakalım o fatma bakabiliyormuydu eşine sen bunları yapamıyorsun işte
Eşinin sana olan ilgisi nasıl onuda bilmiyorum . gerçekten sana çok yardımcı olmak isterdim. :105:

Daha dün gece kk'nın replikleri adlı konuda sen ve sedefin adını görmüştüm oldukça meşhursunuz bu forumda Bende sahi ya bu kız bu aralar görünmüyor hiç diye içimden geçirmiştim ki yine ceeee yaptın

Eski konularını bılmıyorum ama bu Fatma tekın gelmedı bana da:)) O suratsız Fatma'yı bırgun aynı grubu yıne
bırlestırmeye calıs bence ve esının telefona bak bakalım Fatma kayıtlı mı?Bu f. esının ıs arkadasının karısı mı
oluyor ne ayak bu kadın..Ben olsam orda mutlaka bırsey yapardım ya da Fatmayla wcye gıder ayy kocam da
benım üstüme tıtrıyor derdım :))) kıza fecii gıcık oldum yaaa :))

çok tehlikeli kızlar bu yorumlar çoook
amanede sıradan biri değil konularını okuyanlar çok iyi bilir
durun daha sedeften yeni kurtulduk şimdide fatma çıkmasın başımıza

ESKİ konularını bır acıga kavustursaydın :)))

sitcom gibisin valla...

sen kıskançsın ve sürekli olumsuz düşünerek kendini üzüyosun olan sana oluyo bu durumda...
biraz rahat ol........

ayşe konusunda sıkıntı yok bence, fatmaya gelirsek, bazı şeyleri kafanda çok büyüttüğün için abarttığını düşünüyorum nedense, herkesin kocanda gözü olduğuna inandırmışsın kendini

Bir gün ex kocam iş yerime geldi, yanıma oturdu. O zaman özel bir şirketteyim, açık ofis, mühendislerle satışçılarla aynı odadayız. Bekar bir arkadaş vardı, bir ara kafamı kaldırdım öyle derin bakıyor ki resmen kitlenmiş gibiydi, ben de eşinin yaptığı gibi kafamı salladım "hayırdır" der gibi... Çocuk dalmış :) Hepsi bu. Tabi kıyamet kopmuştu o cocuk sana aşık diye o ayrı :)

Kadının belki gözü dalmıştır :)

Geçmiş konularına baktımda kocanı kıskanmadığın kişi kalmamışki senin..iş yerindeki kız, eşinin kuzeni, şimdi iş arkadaşının eşi, akrabasının kızı..daha konuların hepsine bakmadım bile..alınma ama sende var bi sorun bence..kaynananla tartıştın die intihar etmişsin.bende kendine dert yarattığını düşünüyorum..paranoyak olmuşsun koana güvenmiyorsan söle sana güvenmiyorum die olsun bitsin..yok o şöle baktı, kuzeni dizini değdirdi, kocam şu kız güzel dedi, iş arkadaşı birşey yapmadı ama olsun bekar kız rahatsız oluyorum..eee başka ne var..valla kocana Allah sabır versin..bi sakin ol ya kendine dert arama..vala huzursuzluk böle böle gelir işte..adamın aldatacağı yoksada bıkkınlık gelir aldatır..

Ya sen çok kıskançsın ya eşin çok çapkın
Bende anlamıyorum artık
Eltin sedef vardı, sonra yine bi akraba çıkmıştı , şimdi Ayşe ve Fatma da eklendi

Ya sen artık geçmişten ötürü herşeye bu yönde yaklaşıyorsun
Ya da eşin çok profesyonel bi çapkın

Fatma' ya dikkat!!

Ama? fakat? bi dakikaa! amanade?
Yine ortaya bi biiip attı, döndü gitti kız ya!
Şimdi işi olmayan(!) bütün kk kadınları amadenin derdine yanıp, teori geliştirsinler.
Amanede ziyaretçi gibi gelir, belki okur belki okumaz, yine döner gider.
Bi kere de bunca insana senin dertlerine kafa yorduğu için teşekkür edip, konunu sonlandırıp da git be arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence de tuhaf ama ortalığı ayağa kaldırma bence yanlış olan herzaman göze batar bi daha ki sefere daha iyi gözlemle ama eski konularına bakınca şunu gördüm ciddi bir anxıety problemin var canım buna bir çözüm bul bir uzmandan yardım al bir zamanlar böyle olan biri olarak söylüyorum...

erkek milletine güven olmaz diyenlerdenim ama sen de herşeyi abartıyorsun canım gözünde fazla büyütüyorsun fatma bana da hoş gelmedi ama kadının gözü de dalmış olabilir yada sen bir anlık bakışı abartıyor olabilirsin:44:bu kadar herşeyi kafana takma biraz rahat ol

Evlenmeden önce anlattığın eşinle evlendikten sonra anlattığın eşin aynı. Ben bir sorun göremedim.

hepsine ayrı ayrı cevap vermek yerine toplu cevap verip konuyu sonlandırmak teşekkür etmek istedim arkadaslar.yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkürler.
bir arkadas kocan çokmu yakısıklıki kadın öyle bakmış demiş bana sorsan dünya yakısıklısı derim ama dısardaki bayan belkide dönüp bakmaz.brad pitt deil bu adam sonuçta he benm için ondanda yakısıklı o ayrı tabiki.
baska bi arkadas kocan ne oluyor gbisinden kafa sallamıs samimi olmadığı bi bayana öle bi hareket yapamaz bu bende şüphe uyandırdı demiş.zaten eşimle bayan daha önceden tanısıyorlar muhabbetleri var ben bayanla ilk kez o yemekte tansıtım daha doğrusu tanısamadım oralı olmadı.
baska bi arakads senn yernde baskası olsa neler yapardı senn kendine güvenin yok demiş saygı duyuyorum ama orada tepki verip rezil olmak istemedim.ne diycektim kadına niye kocama baktın diye saçına mı dalacaktım.mesele göcünü açık tutmaksa ztn gözüm yeternce acıktı esimden önce fark ettm ben fatmaın bakıslarını ama o anda kocama sokulup görmezden geldim.sonra bi an eşime basımı cevrdiğimde kafa sallıyodu neoluyo gbilernden.
baska bi arkads kocana güveniomusun daha önce aldatılma olayı varmı demiş.daha yeni evliyim öncesnde 3 senelk bi ilşkimiz var benm gereksiz kıskançlıklarım olmuştur ama aldatma vs güvenimi sarscak bişi yapmadı.
son olarak şunu söylemek istiyorum doğrudur yada değildir bilemem benm teorim bu.fatmayı eşi uzun bi süre aldatmıs.fatma tesettrlü bi bayanmıs.aldatıldıktan sonra eşine benm tesettrden çıkıp kendi hayatımı yasıycam nikahın altındayım ama birbrimize karsmayalım vs demiş.karı koca böle karar vermişler öyle yürütüyolar bu evliliği.benm aklıma gelen tek sey fatmanın o bakıslarının sebebinin kocasını kıskanmak yada kocasının dikkatini çekmek yada aldatılan bi kadın psikolojisiyle bir baskasının kocasının ilgsisini kendine çekip ego tatmini yapmaya çalışmış olabilir.çünkü baska bi anlam veremiyorum.bi arkadas eşinin telefonunu karstr fatmanın numarası kayıtlımı vs demiş.eşimin bütün pc şifreleri bende var telefonunda hcbi kadın kayıtlı değil ayrıca telefonu bütün gün oratlıkta.ve bu adam benm yanımda olmadığı saatlerde işyernde.budur arkadaslar teşekkür ederm hepinizi

Ben de böyle düsünüyorum. Gözü dalmis olabilir, masaya oturmadan önce bir sorun yasamis olabilir. Gecti suratsiz suratsiz oturdu diyorsunuz ama Fatmayi da kimse tanistirmamis sizinle. Orada gruptan farkli olan sizsiniz. Esiniz " bu esim amanede bu da x ve esi Fatma diyebilirdi. Belki Fatma da sizi suratsiz buldu cünkü siz de hic konusmamissiniz. Insanlari tek bir olayla hemen yargilamayin. O ortamda herkes birbirini taniyor sadece sizsiniz yabanci. Esiniz sizi o hanimla ve esiyle tanistirmaliydi. Isve cilve yapsa haklisiniz ama gecti oturdu sonra da kocama gözünü dikti bakti diyorsunuz. Kadin esiyle gelmis, esinizin yaninda da siz varsiniz. Böyle bir kadin olmus olsa esiniz daha önceden de farkederdi birseyler.

Sizin konulariniza yorum yapmamistim hic ama bu kadar süpheci, kiskanc ve özgüvensiz davranislarinizi görmezden gelemedim. Herseyde böyle yaparsaniz ileride büyütmeniz gereken olaylarda cevreniz tarafindan hic ciddiye alinmazsiniz. Daha bir sorununuz cözülmeden digerine geciyorsunuz. Biz burada okuduklarimizla bile yok artik diyorsak birak cevreyi aileyi en basta esiniz tarafindan bir süre sonra tahammülsüzlük huzursuzluk baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…