haıyr kızmıyorum buraya zaten sorun bendemi diye fikir lmak için konu açtım.yorumunuz için teşekkürler.bişeyleri ben çok büyütüyorum galiba
Eski konularını bılmıyorum ama bu Fatma tekın gelmedı bana da:)) O suratsız Fatma'yı bırgun aynı grubu yıne
bırlestırmeye calıs bence ve esının telefona bak bakalım Fatma kayıtlı mı?Bu f. esının ıs arkadasının karısı mı
oluyor ne ayak bu kadın..Ben olsam orda mutlaka bırsey yapardım ya da Fatmayla wcye gıder ayy kocam da
benım üstüme tıtrıyor derdım :))) kıza fecii gıcık oldum yaaa :))
ayşe konusunda sıkıntı yok bence, fatmaya gelirsek, bazı şeyleri kafanda çok büyüttüğün için abarttığını düşünüyorum nedense, herkesin kocanda gözü olduğuna inandırmışsın kendini[/QUOTE
tam da düşündüğüm şeyi yazmışsın
normal de başkası yazsa ben de fatma tekin değil derdim
ama amanede iş sana gelince durum biraz değişiyor
sen herşeyi fazlaca kafana takıyorsun
taşı dağ yaptığın için, okurken acaba dedim, olay sahiden böyle mi oldu
yoksa amanede mi abartıyor
Bir gün ex kocam iş yerime geldi, yanıma oturdu. O zaman özel bir şirketteyim, açık ofis, mühendislerle satışçılarla aynı odadayız. Bekar bir arkadaş vardı, bir ara kafamı kaldırdım öyle derin bakıyor ki resmen kitlenmiş gibiydi, ben de eşinin yaptığı gibi kafamı salladım "hayırdır" der gibi... Çocuk dalmış :) Hepsi bu. Tabi kıyamet kopmuştu o cocuk sana aşık diye o ayrı :)
Kadının belki gözü dalmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?