Neler yapilabilir kizlar yardim lutfen:(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Eskiden cok merhametli yumusak kalpli bir insan yasadiklarindan dolayi artik zamanla insanlari takmayan karsisindaki kirmaktan cekinmeyen bi duruma gelmisse eskisi gibi olamam hayatta diyor ama olmak icin cabalarim diyosa bu insana nasil yardim edilir? Onun eskisi gibi olmasi icin neler yapabilir sevgilisi? Cok yakin bir dostum icin soruyorum soruyu. Cocuk artik hic kimseyi umursamayan biri olmus ama onun ozu bu degil kendiside soyluyormus cok merhametli yumusak kalpliydim ama hayat bu noktya gettdi diye. Sizce var mi yapilicak biseyler hala?

Bir yere kadar umursamaz

Bir süre sonra hayat,onu bu noktadan da alır,başka bir pragrafın başı yapar =)

Biraz kendi haline bırakın. Siz üsteledikçe o zaten o eski haline dönmek istemeyecektir ki

Aksine bu kadar ısrar daha da hoşuna gidecektir .

Bir süre böyle takılsın

Büyük konuşmasın,olur olur

Son düzenleme:
Evet zamaninda sevgilisi cok uzmus onu kizlar 3 yildir beraberler kiz cok pisman ama bnu sevgilisinede soylemis. Ama baska problemleride var cocgn ailesel fln. Arkadasim evet cok hata yaptim ama pismanim diyo 1 yildir bu durumda cocuk kisa bir surede degil. Onun ozu boyle biri degil cok iyi kalpli insanlari kirmaktan cekinen biri ama suan hicbiseyi takmiyo bi durumda kizlar var mi sizce bi umut eskisi gibi olmasi icin psikolojik destek fln ise yarar mi cocuk tmm eskisi gbi olmaya calisicam demis ne sekilde destek olablr arkadasm onun eski haline gelip eski halini geri kazanmasi icin

Eskiden cok merhametli yumusak kalpli bir insan yasadiklarindan dolayi artik zamanla insanlari takmayan karsisindaki kirmaktan cekinmeyen bi duruma gelmisse eskisi gibi olamam hayatta diyor ama olmak icin cabalarim diyosa bu insana nasil yardim edilir? Onun eskisi gibi olmasi icin neler yapabilir sevgilisi? Cok yakin bir dostum icin soruyorum soruyu. Cocuk artik hic kimseyi umursamayan biri olmus ama onun ozu bu degil kendiside soyluyormus cok merhametli yumusak kalpliydim ama hayat bu noktya gettdi diye. Sizce var mi yapilicak biseyler hala?

hiç açıklayıcı bir yazı değil. bilmece gibi olmuş. aslında daha çok psikolojiye dayalı konularda yorum yapmak için kişiyi tanımak. tanımıyorsak da biraz bilgi lazım ki kendimizce şekillendirelim. mesela geçmişte ne yaşadı. çocuk yaşta tacize mi uğradı, annesini/babasını başka biriyle yatakta mı gördü, aile faciası mı yaşadı. geçmişi hakkında bilgi vermelisin kişi hakkında.

kapristen başka bişey değil...
sihirli deynek mi kaçtı ne oldu yani...
uyuz oluyorum şu feleğin çemberinden 70 kere geçmiş muhabbeti yapanlara...
sanki bi onların hayatında sorunlar var...
hiç uğraşmasın arkadaşın bıraksın kendine gelir sevgilisi...
şımarıklık bu.....

bi insan neyse o dur değişmezki ben cok duygusalım mesela ne yaşarsam yaşayayım ki cok kötü şeylerde yaşadıgım oldu ama hiç bi huyum değişmedi..onu diyenler bana pek inandırıcı gelmiyo kendi haline bıraksın bence...

kapristen başka bişey değil...
sihirli deynek mi kaçtı ne oldu yani...
uyuz oluyorum şu feleğin çemberinden 70 kere geçmiş muhabbeti yapanlara...
sanki bi onların hayatında sorunlar var...
hiç uğraşmasın arkadaşın bıraksın kendine gelir sevgilisi...
şımarıklık bu.....

bence yanılıyorsunuz bu duruma onu ne getirdi diye düşünmek lazım genelde insanlara olan güvenin bitmesiyle oluşan bi durum bende yaşadfım ve yaşıyorum artık ailem dışındaki herhangi bir insanın üzülmesi sevinmesi acı çekmesi benim umurumda değil yada onların benim hakkımda ne düşündüğü ama bunun nedeni kadın erkek ilişkisi olamaz daha çok genel insan ilişkilerinden kaynaklı bence

bi insan neyse o dur değişmezki ben cok duygusalım mesela ne yaşarsam yaşayayım ki cok kötü şeylerde yaşadıgım oldu ama hiç bi huyum değişmedi..onu diyenler bana pek inandırıcı gelmiyo kendi haline bıraksın bence...

evet insanın bi özü vardır birde karakteri özünde çok iyi insansındır bu değişmez ama bu karakterle alakalı yaşadıklarınla alakalı kaç yaşındasın bilmiyorum ama 18 den büyük olarak kabul ediyorum mesela 15 yaşında yaptığın hareketleri şimdi yapabilirmisin böyle düşün o zamanda iyi insansın duygusalsın falansın filansın ama karakterin değişiyo yaşadıkların tanıdıkların hep değiştiriyo her insan değişir 18 yaşında farklı düşünürsün 25 yaşında farklı 35 yaşında farklı 50 geçtikten sonra bambaşka bir insan olacaksın yani hep beraber olucaz :)

Onu bu duruma getiren olaylar ne ise;onlarla yüzleşsin,hesaplaşsın.
Sonra o klasik ama aslında kimsenin nerden ve nasıl açıldığını bilmediği beyaz bir sayfayı açmayı denesin erkek sevgili.

Bu sırada fazla dır dır ve abartılmış ilgiyi bıraksın kız sevgili.

Gökten üç elma düşşsün sonra biri erkeğe,biri kıza,diğeride size:34:

hayat bir insanı yerden yere vursa bile,,,insan özünün dışına çıkamaz!. merhamet sonradan gelen bi'şey değildir, doğuştan olur insanda.kimse bazı şeylerin arkasına sığınmasın.
zaman insanların sadece düşüncelerini değiştirir
merhametinden veya insanlığından bir şeyler kaybettirmez.

Onu bu duruma getiren olaylar ne ise;onlarla yüzleşsin,hesaplaşsın.
Sonra o klasik ama aslında kimsenin nerden ve nasıl açıldığını bilmediği beyaz bir sayfayı açmayı denesin erkek sevgili.

Bu sırada fazla dır dır ve abartılmış ilgiyi bıraksın kız sevgili.

Gökten üç elma düşşsün sonra biri erkeğe,biri kıza,diğeride size:34:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

siz onun öncesini biliyor musunuz gördünüz mü?

yoksa sadece anlattı mı?

eskiden de aynı insan olabilir. bence laf olsun diye onuşmuş olabilir.

karşısındaki kim olursa olsun mu kırmaktan çekinmiyor. yoksa sadece belli başlı kişilere karşı mı bunu yapıyor?

bir insan kendisini çok anlatıyorsa yeterince anlaşılamadığından ve dikkat çekmekten hoşlandığındandır.

bence ilgi çekmek için bu şekilde davranuıyor gibi geldi.

hepimiz bir sene önceki ben değilizdir. sadece temel yargılarımız aynıdır. ama tepkilerimiz her saat biraz daha değişir.

Back
X