- Konu Sahibi KuzeyinGelini
-
gaz icin sormamstim gaz problemimiz bitti cok sukur agustosta dogum yaptim bu arada. sadece sut ile bebege gecer mi diye merak ettim. bir de sutun eksimis diyorlar bazen sinir oluyorum boyle bir sey mumkun mu?
Sütün tadını nasıl anladınız. Kendiniz mi baktınız?:26:sutun eksimesini bilemiyorum ama benim sutum 3-4 gun acimtrak geldi.Sanki tuzlu sut gibi,hafif de buruk bir tadi vardi,sebebini de bilmiyorum,normalden farkli bir sey de tuketmemistim o gunlerde oysa.Sonra yine eskisi gibi tatli gelmeye basladi.
ööööfffff,gebelik şekerim var şimdi zaten bişey yiyemiyorum,bi de doğumdan sonra mı uğraşacağım???ne zormuş anne olmak
Sütün tadını nasıl anladınız. Kendiniz mi baktınız?:26:
sagarak veriyorum sutumu,haliyle de her seferinde vermeden once isisini kontrol amacli bilegime damlatiyorum ve her seferinde de kendim yaliyorum o birkac damlayiverdigim ilaclar da dahil bebegimin agzina giden herseyi once ben tadiyorum
Geçmiş olsun, gebelikteki şeker önemli, dikkat edin kendinize
şu üç ayın geçmesini öyle bekliyorum ki...
bebeğim çok gazlı,dün bol kıymalı ıspanak ,yoğurt ve pilav yedim...sabaha kadar can havliyle bağırdı yavrum...
tavuuktan tutunda çoğu sebzeyi çıkardım diyetten.zaten baklağilleri unuttum şuan...
en çokta kahve keyfini özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?