NELERE AŞERİYORSUNUZ?

EylulMevsimi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
379
270
23
35
Kızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurda şekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???

Kızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurda şekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???
Bir Urfalı olarak çiğköfteye en çok
Bir ara inanılmaz derecede çilek yerdim
Bu 20 gündür hergün balık yesem bıkmam böyle acılı kuru kuru şeyler olsun
Mide bulantım az da olsa hala devam ettiği için tatlılar çekmiyor beni.
Ama çok iştahsızım bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak hiç kilo alamadım yemek yiyemiyorum meyve yiyemiyorum

Çift çizgili bir gebelik testi aşeriyorum ben de darısı bize inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın

Benim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsın

Benim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsın
Yaaa MasaAllah erken başlamıs evet Urfa yemekleri lezzetli baya. Ahhh yemek yiyemiyorum işte kilo da alamıyorum maalesef

Badem çağlası
Mantı (eşim diyor bir ara iki güne bir mantı yiyorduk sayende)
Ekşi yoğurttan cacık
Normalde pek tüketmem ama bu sene portakala çileğe de doydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…