Nelere dikkat etmeliyim ?

Etrafa kulaklarınızı tıkayın, karşılıklı aşkı her anlamda yaşayabileceğiniz, içinize sinen biri olsun yaşınız yüzünden acele etmeyin. Mutluluklar :KK200:

bu söylediklerinizi zaten yaşıyorum aslında. bir yere giderken kimsenin görmesini istemiyorum ve gerçekten her hareketi batıyor (tamamen masum olmasına rağmen). ilişkimizde zerre kadar heyecan yok. ben de böyle bir evlilik yapmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim ama yalnızlık da çekilmiyormuş yahu. hep yalnız kalacağım korkusuyla evlenmek istiyorum. bir de insanların soruları artık beni yıldırdı.
yok yok çok ciddiyim siz bu kişiyle evliliği düşünmeyin. size de ona da yazik. o da belki daha kendine göre birini bulur mutlu olur. yazık etmeyin hayatınıza.
daha çok gezin tozun. değişik ortamlara girin. yeni biriyle tanışma şansınız artar böylece. ama en önemlisi kendinize güvenin. yalnız ve özgüvenli mutlu kadınlar öyle güzeller, öyle çekiciler ki :)

Bir insanı bence huyu sevdirir.
Hiç evlenmemiş olsam bende aynı şekilde kariyeri olsun, yanıma aşırı yakışsın ve maddiyatı olsun diyor olurdum.
Bu özellikleride birisi ile evlendim , üstelik ben seviyordum da.
Hayatımın en büyük hatasını yaptım.
Şimdi ki nişanlımın da fiziksel görünüşü benim yanımda pek hoş değilmiş.(Bunu kendisi de dahil herkes söylüyor.)
Pek nezaketli bir tip değil.
Ben üniversite mezunuyum o değil.
Ama bunların hiç birisi gözümde değil. Ben kalbini çok sevdim.

Bir insanı bence huyu sevdirir.
Hiç evlenmemiş olsam bende aynı şekilde kariyeri olsun, yanıma aşırı yakışsın ve maddiyatı olsun diyor olurdum.
Bu özellikleride birisi ile evlendim , üstelik ben seviyordum da.
Hayatımın en büyük hatasını yaptım.
Şimdi ki nişanlımın da fiziksel görünüşü benim yanımda pek hoş değilmiş.(Bunu kendisi de dahil herkes söylüyor.)
Pek nezaketli bir tip değil.
Ben üniversite mezunuyum o değil.
Ama bunların hiç birisi gözümde değil. Ben kalbini çok sevdim.
işte bu yüzden kafam karışıyor. evli arkadaşlarım sürekli dış görünüşe takılma huyu güzel olsun deyip duruyorlar. huyu çok iyi her şey tamam ama aşk yok heyecan yok. sonsuz saygı ve minnet var. zamanla eksik gördüğümüz yanları batabilir

işte bu yüzden kafam karışıyor. evli arkadaşlarım sürekli dış görünüşe takılma huyu güzel olsun deyip duruyorlar. huyu çok iyi her şey tamam ama aşk yok heyecan yok. sonsuz saygı ve minnet var. zamanla eksik gördüğümüz yanları batabilir
Çok fazla severek evlenmiş ve ayrılmış biri olarak başka bir yöndende bakmanı tavsiye ederim .
Çok severek evlendiğinde de her şeyi tolere edebiliyorsun. Düzelir , geçer diyorsun :) Keşke demeseydim , keşke nişanlıyken atsaydım diyorum ben hep mesela .
Tabi bu benim deneyimim. Mutlaka mutlu olanlarda vardır .

Bu hislere sahipseniz asla evlenmeyin. Kesinlikle yanlış kişi. Cinselliği de belki ilk sizinle yaşayacak, o yüzden uzak duruyor olabilir. Düzgün bir karaktere sahip olması yetmiyor zaten. Sizin beklentilerinizi karşılayacak biri değil. Evlenirseniz, pişmanlık duyacağınız aşikar..

Çok fazla severek evlenmiş ve ayrılmış biri olarak başka bir yöndende bakmanı tavsiye ederim .
Çok severek evlendiğinde de her şeyi tolere edebiliyorsun. Düzelir , geçer diyorsun :) Keşke demeseydim , keşke nişanlıyken atsaydım diyorum ben hep mesela .
Tabi bu benim deneyimim. Mutlaka mutlu olanlarda vardır .
Hatta sevginin gücüyle partnerini değiştirebileceğini-istediği formata dönüştürebileceğini düşünüyor insan.
Sonrası ise hayalkırıklığı...

Hatta sevginin gücüyle partnerini değiştirebileceğini-istediği formata dönüştürebileceğini düşünüyor insan.
Sonrası ise hayalkırıklığı...
Zaten genelde mutsuz evliliğin sebebi de tam bu söylediğiniz. Olduğu gibi kabullenmek istemeyişimiz.
Halbuki bir insan değişmez sadece törpülene bilir. O da çok çok zor.

Back
X