Nem konusu

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Yetkililere buradan sesleniyorum ne olur konu taşınmasın bana göre bir dert çünkü

Malum kış geldi kaloriferler,sobalar ve diger ısınma yöntemiyle muhakkak nem oranı çoook düşüyor oğlum da çok etkileniyor gece öksürmekten uyuyamıyor bizde tabiki

Nem makinamız var soğuk buhar onun göstergesi de doğru mu bilmiyorum doğruysa nem yok evde %30 en fazla

Sanki o da pek yetmiyor ama gece çalıştırınca biraz uyuyabildik

Islak havlu ,ısıtıcılar için su kabları
Kızlar sizin başka careleriniz var mı

Ben de soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorum. Siz memnun değil misiniz? Almayayım mı? Kafam karıştı şimdi.

Islak havlu koyun diyorlar peteklere ya da su kabı asın.

Ben de soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorum. Siz memnun değil misiniz? Almayayım mı? Kafam karıştı şimdi.

Islak havlu koyun diyorlar peteklere ya da su kabı asın.

Benim oğlum larenjit olmuştu kuruluktan aşırı öksürük oluyor doktor önermişti onun sayesinde iyileşiyor diyebilirim

Memnunum aslında ama nem derecesi doğru mu inanamıyorum suan nem %20 diyor ... doğruysa vay halimize. ama ısı göstergesi doğru gibi nem derecesine ben inanmak istemiyorum sanırım

evi sık sık havalandır nem makinasıda sık sık çalışssın.sabah ezanında hep açarım ben camı çok güzel temiz ve nemli hava oluyor.

Makina çok sık çalışırsa elektirik faturası bizi çarparsa diye düşündüm de

Tabi sağlık daha önemli

Kette ve çaydanlık kaynat

Hani buharı bol bol çıksın

Eşim suyu kaynatıp oğlanın odasına bırakıyor soğuyunca bir daha o zaman artıyor oran

Tabii bizimki o ara uyuyor çocuk uyanıkken sıkıntı olabilir aşağıya koyuyorsun o yavaş yavaş yükseliyor yukarı koyarsan çocuğun soludunuz havaya etki etmiyor

Islak havlu kalorifer suluğu da var ama onlar yavaş etkili onlar da olsun tabii

nem makinasıı biçözüm olabilir ama peteklere ıslak havlu yada su kabı sıcak buhar verdiği için astımı ve solunum yolu hastalıklarını tetikliyor arkadaşlar doktorlar tavsiye etmiyor hiç haberiniz olsun

Oğlum uyuyunca koyayım bari gece bi ara da makina açarım böyle idare etcez sanırım

Kışın peteklerde sürekli kuruması gereken çamaşırlar olduğu için hiç sorun olmuyor bizim evde

petek üzerine sıvı kabı koyuyorum.

bir de muhakkak evi hergün hava soğuk da olsa 10 dakika havalandırıyorum.

diğer yorumlarda yazanları denemeyi düşünüyorum ben de :) faydalı oldu.

Kışın peteklerde sürekli kuruması gereken çamaşırlar olduğu için hiç sorun olmuyor bizim evde

Çamaşırlar kururken eve yayılan deterjan kokusunu solumak çok zararlı diye duymuştum o yüzden farklı oda da kurutup havalandırıyorum

petek üzerine sıvı kabı koyuyorum.

bir de muhakkak evi hergün hava soğuk da olsa 10 dakika havalandırıyorum.

diğer yorumlarda yazanları denemeyi düşünüyorum ben de :) faydalı oldu.

Bende sürekli havalandırıyorum yemek kokusu vb gibi kokulara dayanamam sanırım buranın havası da kuru

annemin evi nemden pamuk şekerine döndü duvarlar bana da nemsizlik için çözüm bulun arkadaşlar.yazık kadında küflenecek evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…