nem'in yeni burnu :)

nemm dün seninle konuştuk yaa gece rüyamda muayene için gitmiştim muayene olmadan bi baktım doktor hemen ameliyata aldı noluyo felan diyorum:) sonra ameliyat önlüğü giydim..doktor bayıltmıycaz uyuşturma yapcaz dedi..bende ağlıyodum gözümü açınca görürüm yaptıklarınızı olmaz öyle korkarım ben diye..tam ameliyata başlancaktıkii birden masadan kalktım ben vazgeçtim biraz daha düşüneyim korkuyorum dedim..bilge beymiş doktorum zaten:) bilge beyde hiçbirşey söylemeden çıktı gitti..:1: bilinçaltı işteekaydirigubbakcemile3

ilahi kıssssssssssssssssssssssssss:)daha çok rüyalarına girer:)benim hala rüyama bile girio inan amlyt masasında falan görüomm..hele birinde kasapa et almaya gidiom orda esteik olup çıkıyom bide bi güzel oluyo burnum anlatamam sana:)saçma sapan ruyalar görüo insan valla:)

ilahi kıssssssssssssssssssssssssss:)daha çok rüyalarına girer:)benim hala rüyama bile girio inan amlyt masasında falan görüomm..hele birinde kasapa et almaya gidiom orda esteik olup çıkıyom bide bi güzel oluyo burnum anlatamam sana:)saçma sapan ruyalar görüo insan valla:)

hahah kasaptamıııı:1: ben henüz kasap aşamasına gelemedim şimdilik hastanede oluyom:)ayy ama nasıl heyecanlıydı rüyam ya anlatamam..keşke vazgeçip kalkmasaydımdaa ameliyat sonucunu görseydim..bi tasarım olurdu benim için kendimi görmüş olurdum küçük burunla:):)

hahah kasaptamıııı:1: ben henüz kasap aşamasına gelemedim şimdilik hastanede oluyom:)ayy ama nasıl heyecanlıydı rüyam ya anlatamam..keşke vazgeçip kalkmasaydımdaa ameliyat sonucunu görseydim..bi tasarım olurdu benim için kendimi görmüş olurdum küçük burunla:):)
emnim amlyt sonucunda güzel olurdu cnmm henuz kötü olan olmadı çünkü:)

bende beğendim güzel gerçekten eski burnunda çok kötü değilmiş yani

teşkür edeirm cnmm burun kendi başına incelenince çok kötü durmjuyor ama yüzümle komple bakıldıgında iyi deildi:)

asgiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm findukkk burnusluuuuuuuuuuuuumm naberrrrrrrr

kıs oy verdim ben:)

oyy nolsun datlummm yine sahura misaifirm varrrrr az nette takılıyom sahur hazrılayana kdr:)den neyapıyon çıtır çerezim:)

nem boshayallersmile varya sana hayranim boshayallersmile senin yerinde ben olcaktim varya kafayi yemistim boshayallersmile hergün hergün misafir boshayallersmile yok anam yok düsüncesi bile beni korkutmaya yetiyo ohaoldumsmile hem sahura misafir gelindiginide ilk senden duydum yawww :roflol::roflol::roflol:.roflol:

bende ne yapiyim geziniyorum öyleeeee
edit yok mesajima ekleyemedim bunu:roflol::roflol:

nem boshayallersmile varya sana hayranim boshayallersmile senin yerinde ben olcaktim varya kafayi yemistim boshayallersmile hergün hergün misafir boshayallersmile yok anam yok düsüncesi bile beni korkutmaya yetiyo ohaoldumsmile hem sahura misafir gelindiginide ilk senden duydum yawww :roflol::roflol::roflol:.roflol:

bende ilk kez karşılaştım cnm sahurda misafire:)
sabrediyorum valla ramazanın hatrına:) şu ramazan 1 ay daha olsa çıldırıdım keisn:)sempatiksalakcinni

bende ne yapiyim geziniyorum öyleeeee
edit yok mesajima ekleyemedim bunu:roflol::roflol:

ya hiç sorma o edıt tuşu beni sinir ediyoo:)msjımı kontrol eidp yolamak zorunda kalıyorum imla hatası yapmamak için:)

Nemcim burnun çok çok güzel olmuş.Sana ayrı bir güzellik katmış.Tek kelimeyle bayıldımmm...

bana hiç böyle seslenme olur mu :dilcikar:

nem nabıyon bacım yüzünü gören cennetlik :3:

oyyyyyyyyyy gıyamam sna bennn:)
kıs ben bile kendi yüzümü göremes oldumm ramazan ya :)ya bize misafir gelio ya biz gidios bi biteydide şu ramazan evimde rahat rahat oturaydım:)aslında hergün bakıyorum kk ya ama kısa oluyo yarım saat falan:)sen neyapıon bakimmmmmmmmmmmm:)

oyyyyyyyyyy gıyamam sna bennn:)
kıs ben bile kendi yüzümü göremes oldumm ramazan ya :)ya bize misafir gelio ya biz gidios bi biteydide şu ramazan evimde rahat rahat oturaydım:)aslında hergün bakıyorum kk ya ama kısa oluyo yarım saat falan:)sen neyapıon bakimmmmmmmmmmmm:)
ne Ramazanı ben seni evlendiğinden beri göremiyorum alsanaalsanasmilealdı kocayı bizi boşadı hanfendü :mymeka:
ben de kah burda kah burda işte ne olsun sempatiksalakcinni
sahur sahur sen davet etmiyorsan onlar mı kendilerini davet ettiriyo canım yormasınlar seni böyle ya :teselli:

bende ilk kez karşılaştım cnm sahurda misafire:)
sabrediyorum valla ramazanın hatrına:) şu ramazan 1 ay daha olsa çıldırıdım keisn:)sempatiksalakcinni
kizzz ramazan gecse neye yarar evliliginizin ilk ayindayatili misafir gelmedimi sana kaydirigubbakcemile3
ya hiç sorma o edıt tuşu beni sinir ediyoo:)msjımı kontrol eidp yolamak zorunda kalıyorum imla hatası yapmamak için:)
önce profile yazilan msjlar(adini unuttum), sonra özel msjlara konulan 600 saniye simdide editimiz :2:KK iyice cekilmez hale geliyo

bana hiç böyle seslenme olur mu :dilcikar:

nem nabıyon bacım yüzünü gören cennetlik :3:

amanda amannnnnn uyusuk nikoooooo :3: sonunda nickini görebildik nerelerdesin sen ha:mymeka: topige gelme gelme sonrada trip at hiiihhhh:dilcikar:

bide neme diyo kendisi cok farkli sanki:roflol::roflol:

kizzz ramazan gecse neye yarar evliliginizin ilk ayindayatili misafir gelmedimi sana kaydirigubbakcemile3
önce profile yazilan msjlar(adini unuttum), sonra özel msjlara konulan 600 saniye simdide editimiz :2:KK iyice cekilmez hale geliyo

amanda amannnnnn uyusuk nikoooooo :3: sonunda nickini görebildik nerelerdesin sen ha:mymeka: topige gelme gelme sonrada trip at hiiihhhh:dilcikar:

bide neme diyo kendisi cok farkli sanki:roflol::roflol:
şu an burdayım ya la :mymeka:
he ben de ramazan dolayısıyla gapalıyım:delphin: gelcuk ya la dopime uyuşuğum işte anca geliyom:delphin:

nikoncan valla ben çağırmıyom sahura milet kendisi gelioo tabii çok iyi mmisafirperverimdirrrr neyime gerekse:)sonra böle ev boş kalmıyo..kıs inan 2.5 aydır evliyimm inan bi hafta evde yalnız kalmadımmmm..çok sinir bozucu valla:)bide yalnız kalmayıy severim yanii öle bi insanım bu gezmeler misafirler beni yordu valla:)bakalım bayramdan sonra düzxelir umarımm:)eskisi gibi gelirm buraya rahat rhata:)en rahat kk ya girdigim gun bugun inan:)oda bu akşam regl oldumm misafirlikten eve geldim hemennnnn yoksa bugunde giremsdim böle:)
kıs fıstıgımmm bu kk daha neler icat etcek merak ediyorum vallaaaa foruma girmek ücrretli olursa şaşmam artık:)
ksılar ben kaçar malesef sahur yapcaz:)benimki hazırladı sahuru hastayım diye :)görüşrüs kuzular sefiom sizi muck:)

Back
X