Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba bayanlar. Nemlendiricim bitti bitecek. Nivea Soft ve bal özlü bir serisini kullanıyordum . Pek cildime uygun olduğunu düşünmüyorum o yüzden nemlendirici arayışına girdim.
Diyorum ki eğer çok beğendiğiniz, nemlendirmesi ve emilimi iyi, fiyatı uygun ve güzel kokan güvenilir markaların nemlendiricileri varsa paylaşır mısınız ? Cildim normal. Günlük kullanabilmek amacıyla, çantaya atıp evden çıkabileceğim türden. Ve en önemlisi de zaten kaliteli olması. Alerjiydi şuydu buydu uğraşmak istemem doğal olarak. :27:
Bu arada mümkünse bir de beğendiniz besleyici renksiz bir dudak balmı. Çatlamalar için. :17:

Tavsilerinizi bekliyorum. :16:

Ben clinique nemlendirici kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. fiyatı 124 tl ama 6 ay falan gider çok yoğun

Yves roche diye bir markanında nemlenricisini arkım kullanıyor çok memnun fransız ürünü fiyatıda uygun 30 tl civarnda

Clinique annem kullanıyor ama benim tenim bi garip karşılıyor sanki onu. :50: Tenim çekiliyor gibi hissediyorum. Bir değişik yani. :27:
Yves Rocher'e de bakacağım.

Teşekkür ederim. :16:

Olay fiyatına oranla kaliteli bir marka .Pompalı bir nemlendiricisini kullanmıştım.Sizin cildinize uyar mı bilmem ama benim cildime çok iyi gelmişti.Kokusunu da çok beğenirim Olay 'in.

Clinique makyaj ürünlerini genel olarak başarılı ,cilt ürünlerini ise genel olarak yetersiz buluyorum.Ama şeffaf kare şişedeki sarı renkteki nemlendiricisi bence çok iyidir.

Dıdak için Blistex Lip Tone (ruj stick şeklinde ,kabı pembe renk), ve yine Blisteks beyaz minik tüp içindeki kremi de etkilidir.Lacivert mini kavonozdakini tavsye etmem.
[/FONT

Son düzenleme:
Bana da su bazlı iyi bir nemlendirici lazım
eskiden nivea soft kullanıyodum,
sonra bi kozmetikçi onu yüzüne kullanma yağ bezesi yapar dedi
korktum bıraktım bende
şimdi sebamedin nemlendiricisini kullanıyorum
ama çok daha iyi bi nemlendirici istiyorum yüzüm için

Merhaba bayanlar. Nemlendiricim bitti bitecek. Nivea Soft ve bal özlü bir serisini kullanıyordum . Pek cildime uygun olduğunu düşünmüyorum o yüzden nemlendirici arayışına girdim.
Diyorum ki eğer çok beğendiğiniz, nemlendirmesi ve emilimi iyi, fiyatı uygun ve güzel kokan güvenilir markaların nemlendiricileri varsa paylaşır mısınız ? Cildim normal. Günlük kullanabilmek amacıyla, çantaya atıp evden çıkabileceğim türden. Ve en önemlisi de zaten kaliteli olması. Alerjiydi şuydu buydu uğraşmak istemem doğal olarak. :27:
Bu arada mümkünse bir de beğendiniz besleyici renksiz bir dudak balmı. Çatlamalar için. :17:

Merhaba arkadaşım ben 1 yıldır olay(oley diye okunuyor) markasının yuz temizleme jeli tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum kesınlıklede tavsiye ediyorum. Sadace nemlenediricisine de kullanabilirisin yumuşaklık ve parlaklık katıyor cilde benim sana tavsiyem 3 ünü 1 arada kullanmam çok pahalıda değil ler

Merhaba arkadaşım ben 1 yıldır olay(oley diye okunuyor) markasının yuz temizleme jeli tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum kesınlıklede tavsiye ediyorum. Sadace nemlenediricisine de kullanabilirisin yumuşaklık ve parlaklık katıyor cilde benim sana tavsiyem 3 ünü 1 arada kullanmam çok pahalıda değil ler

Şu pembe Kapaklı olan mı ? "Active Hydrating Gündüz Kremi" olan ?

ben avene in temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum, normalde yüzüm alerjik ve çok çabuk uyum sağlamaz ama gayet güzel uyum sağladı şu anda çok memnunum tavsiye ederim:21:

nereden bulacagız bu ürünü...nemlerdırmesı nasıl

eczanelerde satılıyor... çeşitleri var zaten ben normal ciltler için olanını kullanıyorum nemlendirmesi güzel... sürümü rahat ve bence en iyi yanı hafif bir nemlendirici olması :)

bende aynısını kullanıyorum ıcındekılerı ınceledım..zararlı kımyasal cıkmadı.yanı daha dogrusu ürünü test eden bır sıte var adını yazıyorsun urununu kırmızı renk cıkarsa zararlı yesıl cıkarsa zararsız falan fılan gercı tam ıfade edemedım ama neyse...cunku bende cok arastırdım.aktardan aldım ıcerıgını bır okudum5 ayrı paraben yazıyor oda kansorejen maddeymış..nıvea ya devam

Nemlendirici arayanlara paraben içermemesine dikkat etmelerini öneririm,meme ve yumurtalık kanserini tetikleyici etkisi var. Parabenler kozmetiklere raf ömrünü uzatmak için konuyor ve ürünlerin üzerinde son kullanma tarihi yok ,kapak açıldıktan son 1 sene içinde tüketin diye bir işaret var ,oysa ki eczanelerde satılan dermokozmetiklerde paraben yok bu yüzden kutularda son kullanma tarihi yazıyor.uygun bir nemlendirici olarak kullanıp memnun kaldığım La Roche Posay markasından öneririm LA ROCHE Hydreane Riche (Normal ve Kuru Ciltler in Nemlendirici) *Termal Su Sprey 50 ml HEDYEL - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi

Tek kelimeyle Ersag marka organik ve bitkisel nemlendirici diyorum

en kısa zamanda arastırıp kremınıde alacagım nemlendırıcısı oldugunu bılmıyordum.neler var bu üründe acıklarmısın.bırde katalogu falan varmı ıncelemek ıcın?nemlendırıcısı ne kadar sımdıden tsk ederım:)özelden yazdım ama gıtmıyor msj????

Tek kelimeyle Ersag marka organik ve bitkisel nemlendirici diyorum

bu firmanın internet sitesini inceledim. organik ve bitkisel deniyor ama ürünlerde hangi bitki var yazmıyor , organik içerik nedir ? içeriğini yazmayan firmalara biraz şüpheli davranmak lazım.
bir ürünün etiketine organik yazması için resmi bir kuruluştan organik sertifikası alıp sertifikayı da etiketinde belirtiyor olması lazım ,hiçbir şey yazmıyor görünüyor.??bu konuda denetim az malesef ,organik bitkisel denen her firmaya inanmamak lazım.

Ben de nemlendirici arayışındayım. La Roche Posay Hydrane Legere hakkında olumlu çok yorum var, uygun fiyatlı da. kullanan var mı burada acaba?

bu firmanın internet sitesini inceledim. organik ve bitkisel deniyor ama ürünlerde hangi bitki var yazmıyor , organik içerik nedir ? içeriğini yazmayan firmalara biraz şüpheli davranmak lazım.
bir ürünün etiketine organik yazması için resmi bir kuruluştan organik sertifikası alıp sertifikayı da etiketinde belirtiyor olması lazım ,hiçbir şey yazmıyor görünüyor.??bu konuda denetim az malesef ,organik bitkisel denen her firmaya inanmamak lazım.

merhaba
sitede organik ve bitkisel olduğuna dair analiz raporları ve sertifikaları var:
alınması oldukca güc olan ecosert belgeleri var
iceriklerinde herhangi bir hayvansal icerik --buna domuz da dahil--olmadığına dair helal sertifikaları var.
temizlik maddelerinin antibakteriyel olduğuna dair saglık bakanlığından onaylı belgeleri var
bunların tamamı pamukkale devlet üniversitesi tarafından resmi olarak belgelendirilmiştir.

ürünler daha cok marketing sistem şeklinde doğrudan satış yöntemiyle satıldığı icin ürünlerin tanıtımları sponsorlar tarafından ve katalogtan yapılmaktadır.

iceriğinde ekosert belgeli bitki kullanan ve bunu da acıkca ifade edebilen tek firmadır. etken madde olarak kullandığı bitkinin adı Ritha dır ve patenti şirket tarafından alınmıştır.bu bitkinin yanında kullanılan sayısız bitki vardır.icerikte kullanılan kokular organik bitkisel sertifikalıdır.
belgeleri herzaman görebilir inceleyebilir ve resmi kuruluşlardan sorgulayabilirsiniz.
not: belgelerini sorgulayamadığınız güvenli olmayan ürünleri lütfen tercih etmeyelim.

tüm sorularınızı sorabilirsiniz ben de elimden geldiğince dilim döndüğü kadar cevaplamaya calışırım....

Son düzenleme:
en kısa zamanda arastırıp kremınıde alacagım nemlendırıcısı oldugunu bılmıyordum.neler var bu üründe acıklarmısın.bırde katalogu falan varmı ıncelemek ıcın?nemlendırıcısı ne kadar sımdıden tsk ederım:)özelden yazdım ama gıtmıyor msj????

merhaba
ersag yeni nesil kozmetik ve temizlik ürünleri icermektedir.

kozmetik kısmı; renkli kozmetik değil de daha cok kişisel bakım ürünlerinden oluşmaktadır.nemlendiriciler; yüz, vücut, el losyonları, temizleme sütü, tonikler,jöle ,tüy azaltıcı losyon ,akne kremi ,selülit kremi, forma sokucu jel ve kremler,duş jeli ,şampuanlar,ayak krem ve spreyleri, oda spreyleri,haşere kovucu spreyler ,diş macunu,ıslak mendili,masaj ağrı kremi ve daha burada aklıma gelmeyen bir cok ürün.....

temizlik kısmında ise genel temizlik,mutfak temizliği,banyo wc temizliği, camaşır bulaşık deterjanları, kişisel temizlik ürünleri kategorilerinde onlarca ürün bulunmaktadir.

siz sordukca ben ayrıntıları yazacağım inşaallah..

Back
X