- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
Cetaphil oneririm. Ama biraz bilgi vereyim, tam kriterlerine uygun degil. Simdi nemlendirici olarak cok basarili bir marka, cildin sabah kalktiginda yumusacik oluyor. Ama makyaj altina filan gitmez. Cunku biraz yagli ve ciltte parlama yapabiliyor. O yuzden pratik degil, sadece yatmadan once oneririm. Ha, belki cok az surersen makyaj altina da olabilir. Ben tercih etmiyorum. Kokusu da yok. Hic mi kokusu olmaz bir kremin? hic yok iste :) Alerji veya sivilce sorununa da yol acmiyor, bende ve okudugum yorumlarda sivilce sorunu yasayana rastlamadim diyim.
Ama dermatolog ve kullananlarin cok tavsiye ettigi, benim de severek kullandigim bir nemlendirici. Simdi yuz yikama jelini de aldim, bakalim, insallah ondan da memnun kalirim.
Dudaklar icin de Blistex yesil olan super, ben iki tane aldim. Birini gun icinde surekli suruyorum, digeri de yedekte duruyor. Cok memnunum. Onu da okudugum tavsiyelerden sonra almistim.
Ama dermatolog ve kullananlarin cok tavsiye ettigi, benim de severek kullandigim bir nemlendirici. Simdi yuz yikama jelini de aldim, bakalim, insallah ondan da memnun kalirim.
Dudaklar icin de Blistex yesil olan super, ben iki tane aldim. Birini gun icinde surekli suruyorum, digeri de yedekte duruyor. Cok memnunum. Onu da okudugum tavsiyelerden sonra almistim.