• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nenemle konusmali miyim?

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
261
88
13
20
Merhaba. Dedemin tarlasini bölüştük ama daha ölmediği için tapusunu almadık. Biz annemin tarlasını ekiyoruz. Ama benim çok akıllı dayım kendi ekiyor gibi gösterip destek alıyormuş devletten. Çok sinirlendim. Babam bugün aradı ben tarlaları ekmedim dedi. Ekmeyince destek alınmıyor. Halbuki babam ekti.gicik olduğu için ekmedim dedi. Nenem de yıllardır bunu biliyormuş . Yani çok sinirlendim bu bildiğin hak yemek. Nenemle bunu konuşmalı miyim yoksa beni ilgilendirmez mi ? Dayım emekli birde inekleri var birde yengen çalışıyor. Evlerine 3 tane aylık giriyor. Buna rağmen milletin 3 kuruş hakkına göz dikiyorlar ya deliriyorum içten içe. Zaten evlerinde huzurlari yok kendi dertleri kendilerine yetiyor

Anneniz babanız bildigi halde bir sey demiyorsa size cok laf dusmuyor maalesef.

Konusmaniz da ise yaramaz. Adam bir anda "aa kıvırcık hakli, cok ayip ediyorum" deyip nedamet getirmeyecek. "Sen işine bak" deyip gececek.
Anne babamın bildigi halde susmalarına da ayrı deliriyorum zaten....

Nenemle bunu konuşmalı miyim yoksa beni ilgilendirmez mi ?
Bunu konuşmak size düşmez, ki neneyle de konuşulacak bir şey değil annenizle erkek kardeşi arasındaki bir sorun bu, annenizin dayınızla konuşması gerekir, konuşmuyorsa siz karışmayın, ben dururken kızım konuşur da karşı taraf abuk sabuk laf ederse işler kızışır, o yüzden size susmak düşer.

Bu yaşlarda oluyor işte bu. Haksızlıkları dile getiririm sevdası, had bildirme azmi vs ama sonra bakıyorsun herkes bildiğini okuyor. Üstüne vazife olmayan şeylere karışmamaya başlıyorsun

Tapusu hala onlar da. Parayı veren düdüğü çalar. İstediğine verir, istediğinden alır, istediği eker, istediği ekmez. Sizi ilgilendirmez.3 günlük dünya da yaşlı bir kadının kalbini kırmak olmaz.

Merhaba. Dedemin tarlasini bölüştük ama daha ölmediği için tapusunu almadık. Biz annemin tarlasını ekiyoruz. Ama benim çok akıllı dayım kendi ekiyor gibi gösterip destek alıyormuş devletten. Çok sinirlendim. Babam bugün aradı ben tarlaları ekmedim dedi. Ekmeyince destek alınmıyor. Halbuki babam ekti.gicik olduğu için ekmedim dedi. Nenem de yıllardır bunu biliyormuş . Yani çok sinirlendim bu bildiğin hak yemek. Nenemle bunu konuşmalı miyim yoksa beni ilgilendirmez mi ? Dayım emekli birde inekleri var birde yengen çalışıyor. Evlerine 3 tane aylık giriyor. Buna rağmen milletin 3 kuruş hakkına göz dikiyorlar ya deliriyorum içten içe. Zaten evlerinde huzurlari yok kendi dertleri kendilerine yetiyor
Üzerine düşmeyen konulara karışmaya mı bayılıyorsun anlamadım

Konu senlik değil sen karışma bence gerekirse annen kardeşiyle konuşur. Annenin mirası ve annenden baska birinede konuşma hakkı düşmez.

E anneanneye hastanede bakıma gelince "annem işitme engelli bakamaz,ben sınav öğrencisiyim gidemem yengem&dayım baksın" diyodunuz hatta kadının iki kuruşluk emeklisini yiyorlar diye laf ediyordunuz şimdi ne oldu... bağa bakan üzümünü yer kusura bakmayın... sizi fazlasıyla hadsiz buluyorum sizi hiç alakadar etmeyen konulara çok fazla müdahilsiniz.

Ablacım sana ne?
Sana düşen bir konu yok burda. Ki daha mal sahibi ölmemiş bile.
Senin haddin değil ki bu konulara karışmak. Bir de nenemle konuşmalı mıyım diye soruyosun.
Henüz deden ölmediği için annene bile laf etmek düşmez ayrıca

Back
X