Neo penotran fitil.

Esila_mm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
7
4
1
29
Arkadaslar ben burada yeniyim size bi sorum olacakti bilqisi olan cewaplayabilir mi ? Ne penotran 7 kapsül fitil kullaniyorm esim asker ve fitilin bittigi gun askere gitti hamile kalmak istiyorum hamile kalma gbi bi olasalik olabilir mi ?

Arkadaslar ben burada yeniyim size bi sorum olacakti bilqisi olan cewaplayabilir mi ? Ne penotran 7 kapsül fitil kullaniyorm esim asker ve fitilin bittigi gun askere gitti hamile kalmak istiyorum hamile kalma gbi bi olasalik olabilir mi ?
bende kullanmstm hamile kalmaya engel değil hamilelikte de bir zarari yok canim.

Canım fitil esimin gittigi gün bitti ama yani iliskiye girmedik ondan sonra hamile kalır mıyım acaba ?

Canım fitil esimin gittigi gün bitti ama yani iliskiye girmedik ondan sonrahamile kalır mıyım acaba ?
kalabilrsn canim yumurtlama gunune. denk geldiyse.bende kullanirken kaldim ama benim kimyasalmis.kimyasal olmasi fitille alakasi yok tutunamamiz iste.insallah vardr seninde

kalabilrsn canim yumurtlama gunune. denk geldiyse.bende kullanirken kaldim ama benim kimyasalmis.kimyasal olmasi fitille alakasi yok tutunamamiz iste.insallah vardr seninde
Insallah canim seninde bu fitilden di deqil mi yani aslinda cevremde ki insnlar bu fitili kullndktan snra adet görmediklerini söylüyorlar ama benm esim fitilin bittiği gun gittiği icin şüphe kaldı icimde :/

Insallah canim seninde bu fitilden di deqil mi yani aslinda cevremde ki insnlar bu fitili kullndktan snra adet görmediklerini söylüyorlar ama benm esim fitilin bittiği gun gittiği icin şüphe kaldı icimde :/
bende vajinal mantar vardi onun icin vermisti dr.kullanirken kalmisim iste.artk ondan mi denk mi geldi.ama enfeksiyin icin birebirdr yani hic korkma kalmissnda bisey olmaz.

Hamile kalirmisin bilmem ama neo penotran gebeliğe engel bir fitil değil
Mantar Enfeksiyon için mucize bir fitil çok etkili ben çok memnun kaldım.

Hamile kalirmisin bilmem ama neo penotran gebeliğe engel bir fitil değil
Mantar Enfeksiyon için mucize bir fitil çok etkili ben çok memnun kaldım.
Ya esim burda olsaydi kesin kalirdim cnki dr. Hamile kalim diye verdi fitil kulanicada beraber oluyorduk ama fittiln bittigi gun gitti olur mu olmaz mi pek bi fikrm yok.

Ya esim burda olsaydi kesin kalirdim cnki dr. Hamile kalim diye verdi fitil kulanicada beraber oluyorduk ama fittiln bittigi gun gitti olur mu olmaz mi pek bi fikrm yok.

Hamile kalmanin fitille alakası yok.
Sende ya mantar yada enfeksiyon vardir doktor onu tedavi edip hamile kalman kolaylassin diye fitili vermistir.
Ayrica o fitil kullanirken ilişkiye girilmez bütün fitiller için geçerli o.

Selam kızlar bende akıntı için gitmiştim, anbiyotiğin yanıında banada fitil verdi üç gündür kullanıyorum aynı şekilde banada bir hafta ilişkiye girmeyin dedi, benim sorum fitilden sonra kesin olarak çözüm aldınız mı anbiyotikmi daha çok işe yarıyor, fitili attıktan sonra sabah idrarımda kalıntılar dökülüyor, acaba normal mi attıktan sonra yarım saat kalkmadan yatıyorum ileride itiyorum ama dökülünce sanki faydası olmayacakmış gibi geliyor

Kızlar bana da bu fitili verdi dr um. Bu gece başlamam lazım ama nasıl kullanacam bilmiyorum, korkuyorum sanırım biraz yani yapamamaktan :(

Kızlar bana da bu fitili verdi dr um. Bu gece başlamam lazım ama nasıl kullanacam bilmiyorum, korkuyorum sanırım biraz yani yapamamaktan :KK43:

Yaparsın canım basit.
Üçgenin sivri kısmını yerlestir ve ileri doğru it.
Bukadar :)

Merhaba kızlar ben gerci biraz fazla gec yazıyorum ama bende bu ay fitili kullandım . Ve bu ay ovulasyon günlerinde ilişkiye girdik eşimle. Fitil gercekten mucizevi bişey yıllardır mantar enfeksiyonu vardı ve kasıntı beni aglatıyordu resmen. Kullandıktan sonra ne kasıntı kaldı ne akıntı. Bebek için çalışmalara başladık bata 8 gün var . Kasık ağrıları sivilceler karın ağrısı havada uçuyor bende. Umarım hamişimdir. Ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Back
X