Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullanmstm hamile kalmaya engel değil hamilelikte de bir zarari yok canim.Arkadaslar ben burada yeniyim size bi sorum olacakti bilqisi olan cewaplayabilir mi ? Ne penotran 7 kapsül fitil kullaniyorm esim asker ve fitilin bittigi gun askere gitti hamile kalmak istiyorum hamile kalma gbi bi olasalik olabilir mi ?
Canım fitil esimin gittigi gün bitti ama yani iliskiye girmedik ondan sonrahamile kalır mıyım acaba ?bende kullanmstm hamile kalmaya engel değil hamilelikte de bir zarari yok canim.
kalabilrsn canim yumurtlama gunune. denk geldiyse.bende kullanirken kaldim ama benim kimyasalmis.kimyasal olmasi fitille alakasi yok tutunamamiz iste.insallah vardr senindeCanım fitil esimin gittigi gün bitti ama yani iliskiye girmedik ondan sonrahamile kalır mıyım acaba ?
Insallah canim seninde bu fitilden di deqil mi yani aslinda cevremde ki insnlar bu fitili kullndktan snra adet görmediklerini söylüyorlar ama benm esim fitilin bittiği gun gittiği icin şüphe kaldı icimde :/kalabilrsn canim yumurtlama gunune. denk geldiyse.bende kullanirken kaldim ama benim kimyasalmis.kimyasal olmasi fitille alakasi yok tutunamamiz iste.insallah vardr seninde
bende vajinal mantar vardi onun icin vermisti dr.kullanirken kalmisim iste.artk ondan mi denk mi geldi.ama enfeksiyin icin birebirdr yani hic korkma kalmissnda bisey olmaz.Insallah canim seninde bu fitilden di deqil mi yani aslinda cevremde ki insnlar bu fitili kullndktan snra adet görmediklerini söylüyorlar ama benm esim fitilin bittiği gun gittiği icin şüphe kaldı icimde :/
Cok tessekkur ederim canim iicm a olsa rahatladibende vajinal mantar vardi onun icin vermisti dr.kullanirken kalmisim iste.artk ondan mi denk mi geldi.ama enfeksiyin icin birebirdr yani hic korkma kalmissnda bisey olmaz.
rica ederm canmCok tessekkur ederim canim iicm a olsa rahatladi
Arkadaslar ben burada yeniyim size bi sorum olacakti bilqisi olan cewaplayabilir mi ? Ne penotran 7 kapsül fitil kullaniyorm esim asker ve fitilin bittigi gun askere gitti hamile kalmak istiyorum hamile kalma gbi bi olasalik olabilir mi ?
Ya esim burda olsaydi kesin kalirdim cnki dr. Hamile kalim diye verdi fitil kulanicada beraber oluyorduk ama fittiln bittigi gun gitti olur mu olmaz mi pek bi fikrm yok.Hamile kalirmisin bilmem ama neo penotran gebeliğe engel bir fitil değil
Mantar Enfeksiyon için mucize bir fitil çok etkili ben çok memnun kaldım.
Ya esim burda olsaydi kesin kalirdim cnki dr. Hamile kalim diye verdi fitil kulanicada beraber oluyorduk ama fittiln bittigi gun gitti olur mu olmaz mi pek bi fikrm yok.
Kızlar bana da bu fitili verdi dr um. Bu gece başlamam lazım ama nasıl kullanacam bilmiyorum, korkuyorum sanırım biraz yani yapamamaktan![]()