Neocate Pregomin As bebeğime dokunuyor!

Beyaz boncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
10
1
86
38
Merhaba,

4,5 aylık bebeğimde kesinleşmiş inek sütü alerjisi var. Anne sütü yetersiz. Doktor önerisiyle aldığım Neocate, Pregomin As bebeğimde şiddetli kusma, egzama ve diyareye sebep oluyor yani bu mamalara da alerjik. Bebeğime bu mamaları veremiyorum. Bebeğim sürekli aç. Dr. Fügen Çullu'ya randevu aldım. Benzer durumu yaşayan var mı?

Merhaba,

4,5 aylık bebeğimde kesinleşmiş inek sütü alerjisi var. Anne sütü yetersiz. Doktor önerisiyle aldığım Neocate, Pregomin As bebeğimde şiddetli kusma, egzama ve diyareye sebep oluyor yani bu mamalara da alerjik. Bebeğime bu mamaları veremiyorum. Bebeğim sürekli aç. Dr. Fügen Çullu'ya randevu aldım. Benzer durumu yaşayan var mı?

merhaba,

siz de diyet yapıyor musunuz peki emzirirken ? bu mamaların dokunması imkansız gibi bir şey hipoalerjenik mamalar bunlar. nasıl hazırladınız onu da belirtir misiniz ?

Ucretsiz degil ama kutusu 20 liradan verebilirim 75 adet var

Yaptığınız gerçekten çok ayıp instagramda da gördüm sizi, insanlar bu mamaları almak için rapor peşinde koşuyor, tanesi 90 tl den fazla raporla insanlar ya belli miktar ödeyerek ya da ödemeyerek Devlet desteği ile alıyor, sizin gibi insanlar yüzünden Devlet bu mamaların ödemesinden vazgeçerse kaç aile kaç çocuk perişan olur biliyor musunuz ? bnun vebalini ödeyebilecek misiniz yazıktır günahtır ya, içmiyorsa çocuğun iade et eczaneye bu kadar da olmaz

Back
X