Erkek İnfertilitesi Neofortil

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lifeve

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.576
937
123
Kizlar eslerinizde neofortil kullnip fayds gorenleriniz oldu mu ? Acaba ne kadsr sure kullandiniz ve ne zmn faydasini gördünüz?

biz kullanıyorum ama sonuçlar aynı ya doktor dediği için kullanıyoruz ama bizde sıfır sperm hiç yok yani belki sizde varsa bi işe yarar

Kuzum rabbim tez zamanda sifa versin insallah butun bekleyis icinde olanlara ve sizlere de . Ne kadar suredir kullandiniz biz yeni basliycaz da bizimde sayi dusuyor artiyor anlamadik hic cikmiyor bir iki tane cikior cok degsiik seyler yasioruz

Kuzum rabbim tez zamanda sifa versin insallah butun bekleyis icinde olanlara ve sizlere de . Ne kadar suredir kullandiniz biz yeni basliycaz da bizimde sayi dusuyor artiyor anlamadik hic cikmiyor bir iki tane cikior cok degsiik seyler yasioruz
1 senedir falan kullanıyoruz biz ama benim umudum yok sizde gene çıkıyormuş bi iki tanede olsa ben 1 tane çıkması için neler verirdim siz handi doktora gidiyorsunuz

1 senedir falan kullanıyoruz biz ama benim umudum yok sizde gene çıkıyormuş bi iki tanede olsa ben 1 tane çıkması için neler verirdim siz handi doktora gidiyorsunuz

Kuzum bizde de bir yada hic gorulmedi baslangocta sonra ben kur uyguladim ocak ayinda 50 milyon oldu bir ay icinde sonra tekrr dustu

Bir senedir sadece neofortil mi kullandiniz? Bir de uroloji tup bebege fln yonlendirmedi mi sizi teseden bakariz sperme falan. deyip.
Canim istersen bir de bitkisel kurleri deneyin. Bende urplog direkt tup bebek deyince kahrolmustum. Dusun azospermi oldugu halde teseden sperm vermedi norml verdi ve bulundu demekki ama o da kalitesizmis faln tutunmadi yani olmadi. Sonra kure basladik cok fayfasini gorudk ama tekrr dustu neofortil onerdi urolog onu aldim henuz baslamadi kullanmaya gelicek ilaci. Sonrasinda da tekrr degelreine bakıp ibrahim saracin azospermi kurunu alicam cunku onun kurlero sayrsinde azodan kurtuldu

ya önce başka bir ilaç verdi tahlillerde heralde bi faydasını görmedi fsh çok yükselmişti bizde sonra bunu verdi ilaçde dağil zaten vitamin bu testisleri besliyo sadece biz bir kere ameliyat olduk zaetn çıkmadı ben burda 2. tesede sperm çıkan kimseyide görmedim fsh yüksek bizim 23 testesteron düşük 3 falan kaan aydosa gidiyoruz biz ilk memorıailde ameliyat olduk şimdi oda emliyat diyo ekimde ama benim umudum yok eşim ama bir umut istiyo tabi ama ben hiç istemiyorum tam alışıyorum bazı şeylere şimdi gene aynı şeyleri yaşıycam psikolojikmen kötü oluyorum ben yıkılıyo insan işallah sizin güzel olur senin bir umudun var ne güzel ben inan düşük yapan arkadaşlarıma bile özeniyorum bazen çünkü bende hiç olmuycak

Canim fsh yuksekse onu dusurmek icin kure basla bak zaten fsh hormonu sperm uretmesin diye testisi zorluyor. Once onu bir duzene koyun bkalm sonra da yine vitaminlerine devam etsjn suanda o vitamini kullanmasinindw bir anlami yok zaten fsh yuksekken. Insallah once onu bir dusurmeye bakin sonrasinda zaten sperm uretimi olmaya baslayacaktir. Hic oyle dusunme bak dusuk yapanlar naisl kahroluyor onlarinda de zor benim arkdasimin ablasinin 1 dusukten sonra 15 yil cocugu olmadi mesela . Insallah rabbim sfsini versin esine insallah tez zamanda

Kaan hoca muhtesem bir doktor biz gidemedik ama sadece görüştük. Onunda onerdigi promen k proxeed neofortil ve y koromozom genetik tahliller istior. Sonrasinda tedavi oneriyor fsh i yoluna koyun bir uygula kurlerini sonra da vitaminlerine devm et zaten fsh yuksekken ve sperm uretimi olmaidginda istek de olmuyor erkkeklerde.

sizin varmı bildiğin bişey fsh düşürmek için birde korkuyorum onu düşürmeye çalışırken başka birşeye zarar vermekten

sizin varmı bildiğin bişey fsh düşürmek için birde korkuyorum onu düşürmeye çalışırken başka birşeye zarar vermekten

Canim bekle linkini gondereyim sana. En buyuk sorununuz suan bir dene sansini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…