Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neolur bilen biri cevaplasin cinsiyet tahmini keseye gore
Bu kadar ısrarlı olmanızı anlayamıyorum. Keseye göre kız desem inanıp ne yapacaksınız neden yalvarıyorsunuz bunu kim bilebilir? Bilse doktor söylemez mi? Çocuğun daha hiçbir şeyi gözükmüyor sağlıklı olduğuna duacı olup 4 hafta daha beklemek bu kadar zor mu?
Bu kadar ısrarlı olmanızı anlayamıyorum. Keseye göre kız desem inanıp ne yapacaksınız neden yalvarıyorsunuz bunu kim bilebilir? Bilse doktor söylemez mi? Çocuğun daha hiçbir şeyi gözükmüyor sağlıklı olduğuna duacı olup 4 hafta daha beklemek bu kadar zor mu?
Bende anlam veremiyorum bu tarz paylaşımlara zaten biraz daha beklenirse hayırlısı ile öğrenilecek yani sağlıklı olsunlar da zaten vakti gelince öğreniyor 6-7 haftalıkken cinsiyeti nedir diye soranlara şaşırıyorum