Neolur yardim edin neolurrr

minakhanim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
50
2
6
29
ben 25haftalik hamileyim ve bu Haftaya kadar nerdeyse 4-5 defa kocamla Cok kötü tartisiyoruz ben bagiriyorum ve yani sade bi bagirmak digil yani oyle ki komsular felan geliyor bilmiyorum neden böyleyim cok kötüyüm ve suaralar cok pismanim bagirmama internette okudum cocuk zeka geriligi ola bilirmis bu yüzden ve kendimi tüm gün sucluyorum yaptiklarim icin nerdeyse delirmek üzereyim acaba bebegimde zeka sorunlari olur mu diye neolur yardim edin bana neolur kizlar deliriyorum artik sucluluk hissi öldürecek beni artik...

Ahb canım ya neden kendine ve bebeğine böyle davranarak zarar veriyorsun? Nedir bu kadar sinirlendiğin şey? Komşular bile geliyor diyorsun yapma böyle.. Eşinde sende zorlu bir süreçten geçiyorsunuz birbirinize karşı empati kurmayı öğrenmeniz gerek

Beni lorkutdunuz iyice yani simdi bebek deli mi olacak kendimi öldürmek istiyorum artik...

Ya esim calisiyor annemler basqa ülkede ben basqa Hep ilgi istiyorum ama kocam yapa bildigi kadar yani ama bazen soguk oluyor ve Böyle baska hamileleri görünce anneleri aileleri nasil destekliyor felan iyice kötü oluyorum a

Kendimi öldürmek istiyorum ya bebegim zekasinda sorun olursa ... Offfff vAllah artik deliriyorum.....

Hamile olmadan önce asabi, oldukça dik ve sert mizaçlı bir insandım.
Bebeğimi öğrendiğim günden beri pamuk şeker gibiyim.
Elbet sinirleniyorum, çok öfkelendiğim şeyler oluyor ama 3 damla ağlıyorum geçip gidiyor.
Çünkü bebeklerin anne karnında mutsuzluğu hissettiğini, üzüldüğünü biliyorum.
Karşımdaki insan kocam dahi olsa bebeğimden önemli değil diye düşünüp, eskiden olsa kıyamet koparacağım olayları 'asabımı bozmayın benim' cümlesiyle geçiştiriyorum.
Haber bile okumamaya çalışıyorum, o derece dikkat ediyorum huzuruma.
Ve doktorumun deyişiyle hiçbir sıkıntı ve hamileliğin olumsuz etkilerini yaşamadan bu süreci geçirmemin tek sebebi, kendimi rahat bırakmam, sadece bebeğimin mutluluğuna odaklanmam.
Ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı, inanır mısınız uyku hali ve koku hassasiyeti hariç hiçbir şey yaşamadım, eski halimden çok daha dinç ve iyi hissediyorum kendimi.
Evde bile daha çok iş yapar, misafir ağırlar oldum, çünkü gerçekten bebeğim bana güç veriyor.
Sinirlendiğim anlarda ise bebeğim resmen canımı yakıyor tekmeleriyle, önce kendimi sonra onu sakinleştiriyorum.

Size de tavsiye ederim, şuan sizden ve karnınızdan öte dünyada önemli hiçbir şey yok, olmasın da zaten.
Hormonlar zorluyor, farkındayım ama karşınızdaki insanların sizi anlayışla karşılama lüksü yok, çünkü yaşayan sizsiniz.
Zeka geriliği falan filan, bir de bunlara takılıp iyice sıkmayın canınızı.
Yarın yeni bir sayfa açın, güne bebeğinizle konuşarak başlayın.
İşiniz olmadığı anda geleceğinizle alakalı kurduğunuz hayalleri, onu nasıl sevdiğinizi anlatın.
Siz onunla konuşurken, karnınızı severken, verdiği tepkiyi ve ettiği hareketleri görünce gözleriniz dolacak eminim.

Su an bile aglamak üzereyim...ama peki o bu güne kadar gecirdiyim o stresler bagirmalar artik kötü olmus belki de zekasi yani bu düsünce yüzünden saat almanyada 3:16 hala uyuyamiyorum peki bundan sonra diklat edersem acaba

Bebeğinizde tabiki zeka geriliği olmıycak bu stresinize bağlı olarak diyorum tabiki Allah bilir yinede insanlar neler yaşıyo hamileyken gayet sağlıklıda doğuyo çocukları sadece şunu bilin hamile olduğunuz için çok yoğun yaşıyosunuz bütün duyguları ve birgün biticek hepsi..

allahim neolur ya benim icin dua edin o kadar kendimi o bagirmalar yüzünden sucluyordum ki geceleri uyuyamiyordum...

Annem kardeşime hamileyken aglamadigim gun yoktu diyor gayet de sağlıklı zeki bir insan oldu kendisi. Bunlar hurafe kendini daha fazla yıpranma derim. Bir sey olmaz.

Ah canim yaa boyle seyler dusunme ilk cocugumda adeta bi bomba gibiydim sinirden heryere saldiriyorum bagirip agliyodum sonuc sinirli aglak bir cocuk ama masallah cok zeki ikinci bebegimde pamuk gibiydim sakin neseli oda sakin neseli bir cocuk oldu simdi ucuncuye hamileyim orta şekerim ne sakin ne cok sinirli kafana takma sen saglikli olur insallah

Sinirli dedigin yani zekasinda felan sorun var mi?ben de Cok sinirleniyorum baya bagiriyorum cagiriyorum

ben 25haftalik hamileyim ve bu Haftaya kadar nerdeyse 4-5 defa kocamla Cok kötü tartisiyoruz ben bagiriyorum ve yani sade bi bagirmak digil yani oyle ki komsular felan geliyor bilmiyorum neden böyleyim cok kötüyüm ve suaralar cok pismanim bagirmama internette okudum cocuk zeka geriligi ola bilirmis bu yüzden ve kendimi tüm gün sucluyorum yaptiklarim icin nerdeyse delirmek üzereyim acaba bebegimde zeka sorunlari olur mu diye neolur yardim edin bana neolur kizlar deliriyorum artik sucluluk hissi öldürecek beni artik...
Bundan sonra biraz daha dikkatli olun, klasik müzik dinleyin ve psikoloji üzerine kitaplar okuyun, çekim yasasını araştırın
Biraz daha rahatlayın. Üstün Dökmen in kitaplarını ve Rhonda Byrne in Secret kitabını tavsiye ederim. Hamilelikte malesef böyle şeyler sıkça oluyor. Önemli olan farkında olmanız ve bunu değiştirme isteğiniz. İnşallah vaktinde, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Back
X