neolur yardim edin

zeraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
119
4
26
İstanbul
Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((

Cnm öncelikle çok üzüldüm önemli olan senn ne yapmak istediğinn bırakman getek diye düşünüuorm

Beggyy

saol cnm,evet,başka bir yol göremiyorum,bu affedebilecek bir durum degil,ama işte insan diyo içinde ya yalansa.şimdi o yazan kişinin cevabi bekliyorum.kanıtlanmasini istedim,oda hala cvb vermedi çildiricam((((

ıspat etmesini isteyin bence
sonra da eşinize söylersiniz
zaten gay bi adamla olmayacağına göre boşanırsınız

aileniz falan nerede ?

Eşiniz neden erkeklerden hoşlandığı halde sizinle evlenmiş?
Toplum baskısından falan mı korkmuş acaba...
Bildiğin sizi kandırmış.

ailem kırımda,oraliyim ben

bence bitirin bu evliliği
bütün parçaları birleştirince zaten olay çıkıyor

ayrıca gay vs olan kişiler de sevgilik dereceleri farklı oluyor diye duymuştum
sevgilisinin kapısının önünde yatanı duydum yani size kadar mesaj atması gerçekliğini gösterir

çok pardon fazla özel olucak canım ama sormam lazım sana karşı yaklaşımı nasıl yani cinsel anlamda:26:

Eşiniz neden erkeklerden hoşlandığı halde sizinle evlenmiş?
Toplum baskısından falan mı korkmuş acaba...
Bildiğin sizi kandırmış.

valla bende bilmiyorum,bu durumu gizlemek içinmi yada başka ne sebep olabilir bilemiyorum,ama eşimin gay sitelerde gezmesi ve orda bir profilin olmasi bile korkunç

canm çok üzüldüm senin için eğer doğruysa ayrılmanız en doğrusu

maalesef ama galiba haklisiniz,yoksa kim ne için boyle bir messaj yazsin,kendimi kötu bir ruyada hissediyorum.sanki her an uyanicam ve sadece ruya olarak kalicak

Allah yardımcın olsun kötü bir durum ile karşılaşmıssın bilemedim :26: ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?

Gerçekten çok üzücü , kadınla aldatanlar affediliyor çoğu zaman da , bi travestiyle olan eşi affetmk zor olsa gerek :26: iğrenç bir durumm . Allah yardımcınız olsun :26:

cinsel anlamda baya sorun yaşadik.ara sira iyi oluyor.ama 2-3 haftaya kadar uzattiginida hatırlıyorum.neden boyle yapıyorsun sorunca yoruluyorum dıyordu

erkeklere ilgi duyuyorsa sana karşı aşırı soğuk olurdu .bunu kendisi asla itiraf etmez senin bir şekilde bunu öğrenmen gerekir de nasıl yapacaksın ki? sitelerde bu tarz şeylere bakması hadi bir nebze diyeceğim de ilişkisi olmuşsa bu iğrenç ve kabul edilemez bir durum allah yardımcın olsun tatlım:26::26:

cnm artk esıne bahsetme bundan. herseyı gızleyebilir senden..onlemler alır ortaya cıkmaması ıcın..onu ızle mutlaka cıkacaktır ortaya foyası.. eşim yapmaz etmezde demeyın.. neler okuyoruz burda ınsanoglu bu. ummadıgımız taş bile bas yarabılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…