neolur yardim edin

Eşcinsellik toplum tarafından dışlandığı ve kötü karşılandığı için çoğu eşcinsel erkek sırf bunu saklamak için evleniyorlar. Ve yine ortaya çıkmasın diye karılarına çok iyi birer eş oluyorlar. Toplum tarafından örnek koca diye gösteriliyorlar. Bir kısmı da bu gerçeği kendinden bile saklıyor, utanıyor, kendinden nefret ediyor ve sırf bu yüzden evleniyor ama evlendikten sonra duygularını bastıramıyor. Eşin sadece meraktan gay sitelerine girmiş olabilir. Bunu bilen ve ona zarar vermek isteyen biri sana mesaj atmış olabilir. Ama eşin gerçekten gay de olabilir. Bunu bilmenin tek doğru yolu sinirlenmeden, üzerine gitmeden anlayışla yaklaşarak konuşmak. Eğer kocan gay ise bunun bir tedavisi yok. Ya boşanacaksın ya da durumu kabulleneceksin.

Canımm Allah sana yardım etsin, şu mübarek ramazanın suyu hürmetine
inşallahh eşin sana kendini ıspatlayabilir...

O facebookta mesaj atan kişi ile yüz yüze buluşun, elinde ıspat ne varmış göstersin..
Bu konu çok basit bir konu değil, arkasını bırakma..
Gerekirse yüzleştirmeyi sağla..

sağol canlarim,ama evet erkekle olmasi igrenç ve bunu hayatta affetmem,affetmekte mümkün degil,üstelik hamile olduğumdan şüpheeleniyorum.3 sene ugrastim bebek için ve hamileysem napicam.bu erkkeler neden boyle yapıyor,hayatimi alt üst etti.madem boyleysem nıye velenıyorsun bu nasil bir mantik anlamiyorum(((

bende inanmıyorum ama bence sinek küçükte olsa mide bulandırıyor.Bu kadar üst üste şey olması bence rastlantı değil.Sen ne düşünüyorsun?eşin cidden gay sitelerine giriyorsa ve bu tarz maceralar yaşıyorsa boşanabilecekmisin?. Çünkü erkeğin eşini hemcinsi ile aldatması durumunda tek celsede evlilik bitiyor ve yüksek nafaka ödüyor diye biliyorum. Önemli olan sizin düşünceniz.ALLAH kolaylık versin:26:

beterin beteri var diye buna denilir

eşin tamamen gay olsa seninle evlenmezdi
muhtemelen
biseksüel

söylenecek söz yok
ispatlamayı başarırsan
ayrılmandan daha doğru biryol yok
umarım çocuk yoktur

başka bir çare yok bence canim.ne kadar aci olsada ne kadar sevsemde bu durumu bütun hayat boyunca taşiyamam,bu kadar şeyin üst üste gelmesi beni inandirdi bu duruma.boşuna demiyorlar yalan her zaman çikar ortaya ne kadar saklasanda.İllahi adalet var.Allah kimseye bu dürumu yaşatmasin

Bu erkeklerde hakikaten Allah korkusu kalmadı artık onlar uçkurlarına tapar olmuşlar... Canım acını anlıyorum Allah şu mübarek ramazanda yardımcın olsun.. Ama böyle bir durumda boşanmaktan başka yapılabilecek birşey yok gibi görünüyor eşin düzelse bile -ki hiç sanmıyorum sadece daha dikkatli olacaktır- ömür billah unutamayacağın birşey bu... bunca şeyin üstüste gelmesi tesadüf olamaz

Dediğim gibi o kişiyle yüz yüze gelmelisin...

beterin beteri var diye buna denilir

eşin tamamen gay olsa seninle evlenmezdi
muhtemelen
biseksüel

söylenecek söz yok
ispatlamayı başarırsan
ayrılmandan daha doğru biryol yok
umarım çocuk yoktur

biseksuel bile olsa mide bülandirici.inş hamile degilim bir kaç gün sonra buda bana sürpriz olmasin((

Aynen canim haklisin.bunun tek çaresi var-boşanmak.film gibi inanamiyorum

biseksuel bile olsa mide bülandirici.inş hamile degilim bir kaç gün sonra buda bana sürpriz olmasin((
Allah yardımcınız olsun düşüncesi bile korkunç. insan ister istemez "acaba mı?" der yani. eşinizi takip edin illaki açığını yakalıcaksınız!

Başımıza taş yağacak,yakındır...

amin canım o kişi ile yüz yüze gel yada sana elinde belge kayıt artık ne varsa versin. Sende bunu olası durumlarda delil olarak kullanabilirsin.İnşallah düşündüğümüz gibi değildir,insanın yanılmayı isteyecegi en büyük şey

inş canim,yanilmayi çok isterim gerçekten((

Tövbe ya Rabbim. Modem kalkti yaz. Su ramazan günü Allah hakkini birskmasin kardeşim Ya madem biliyon erkeklere meylun var ne diye baskasinin gunahina ggidiyorsun.canim ilk önce kadinsi bir şüphe dedim ama cinsel hayatiniz da pek iyi değilmiş. Vardır birşeyler. Ortaya cikar ve hemen terk et evi. Size mesaj atan kişi ile sevgililer büyük ihtimal. Allah muhafaza size bisey yapabilir kiskancliktan...

geçenlerde de buna benzer bir konu okumuştum, çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

acaba eşinle aranızı bozmak isteyen birisi olabilir mi şifrelerini kırıp kendisi giriyordur öyle sitelere

iyice araştırmadan öyle yada böyle sonuçtan emin olmadan eşinize haber vermeyin derim, delilleri kaldırabilir.

umarım tez zamanda ne olduğu açığa çıkar.
.

aynen cnm 2 ay önceki sevgiliyim yazdi.bnmde midem bulandi.bu nasil bir igrençlik .niye boyle insanlar bizim hayatimizida mahveidyorlar anlamiyorum,şuan inyernette okuyorum tek ben degilmişim,dunya şaşirdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…