neolur yardim edin

Cnm durumuna cok uzuldum bu delilleri saglam bir yere kaydet lagzim olucak ben bosan derim ben olsam bir saniye bile dusunmezdim bosanirdim ! baska cikis yolu goremiyorum istedigi kdr inkar etsin hersey ortada !

Valla Allah yardımcın olsun.Zor bir durum peki o kişiye sormadınmı bunu sana neden söylemiş? Neden bilmeni istemiş onun amacı ne?

o kişiden cvb geldi.benide kandirdi yazdi.hemde o sitedeki resimleri ve profılı çekip gonderdı.çok kotuyuuuumm çok

çok üzüldüm gerçekten..ne desem bilemedim,başıma gelse ne yapardım onu da bilemedim..
tek yapacağımşey ,ilk tepki,evin kilidini değiştirip adamı eve almazdım sanırım..sonra da uzun tartışmalar girmeden direkt boşardım...
umarım hamile değilsinizdir..böyle bir dilek yazacağım aklıma gelmezdi ama herşeyin hayırlısı..
sonuçta hamile olsanız da devame dilebilecek bir evlilik değil...

Canım çok üzüldüm senin adına. Son durum nedir? Hamile olabilirim demişsin bir sonuç varmı??

Hakkında herşeyin hayırlısı olsun mübarek ramazan ayında canım.

Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((

üstüne git bu konunun zira doğruysa duydukların ve şüphelerin böyle evlilik olmaz.:53:

Valla her sey ortadaymis zaten, yetmemis bi de yattigi kisi yazmis ispatlamis. Bunun artik ispata ihtiyaci yok. Sen de biraksalar hala iftira diyeceksin adamin arattigi profilleri girdigi siteleri gordugun halde.

Bosanir misin bilmem de bu adamdan cocuk yapma

son durum -evi terk ettım kizlar.o adam travesıymıs.dun konustuk onunla.bunlar bır kac defa bulusmuslar.aralarında bırsey gecmedı ama bu ona sınırlendı onun evlı oldugunu ogrenınce ve bu sekılde ınıkam almak ıstedı.esım dun ınkar etmedı dogruladı.cok sasırdım sandımkı ınkar edeck ama ınkar edecek durum yoktu zaten.hersey ortada ve ınkar etse bıle buna artık ınanmazdım.sımdı yazıyo yalvarıyo don dıye.bır anlık merak falan arkadasımın etkısıne dusum dıye.ama boyle bıseey varmı.dedım zaten bu kabul edılemez bır durum bosanma davası ac dedım.acmıcam dedı.sen acsanda bosanmıcam dedı.bır avukatla konusacam cunku bu konuda bılgım yok hıc karsılasmadım.oyle ıste maalesef bu erkekler kafayı yemısler gercekten.yarında test yapıcam bakıcam hamılemıyım deegılmıyım

Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((

canım benim..ne diyeceğimi bilemedim..
yorumları okumadım ama eşinle cinsel hayatın nasıl?

bazen ıyı cnm bazen kotu.dun konustuk dedım demek bu yuzden oyle arada davranıyordun.yok dıyo ben gay degılım ıs yerımde sorunlarım oldugu ıcın bazen oyle oluyordu dıyo.valla bılmıyorum artık bıseye ınanmıyorum((

son durum -evi terk ettım kizlar.o adam travesıymıs.dun konustuk onunla.bunlar bır kac defa bulusmuslar.aralarında bırsey gecmedı ama bu ona sınırlendı onun evlı oldugunu ogrenınce ve bu sekılde ınıkam almak ıstedı.esım dun ınkar etmedı dogruladı.cok sasırdım sandımkı ınkar edeck ama ınkar edecek durum yoktu zaten.hersey ortada ve ınkar etse bıle buna artık ınanmazdım.sımdı yazıyo yalvarıyo don dıye.bır anlık merak falan arkadasımın etkısıne dusum dıye.ama boyle bıseey varmı.dedım zaten bu kabul edılemez bır durum bosanma davası ac dedım.acmıcam dedı.sen acsanda bosanmıcam dedı.bır avukatla konusacam cunku bu konuda bılgım yok hıc karsılasmadım.oyle ıste maalesef bu erkekler kafayı yemısler gercekten.yarında test yapıcam bakıcam hamılemıyım deegılmıyım

canım allah yardımcın olsun durumuna çok üzüldüm gelişmeleri bizlerede bildir.

Ya bu erkek milletine ne oluyor aklım almıyor.. :S
Allah'ım yoldan çıkarma yarabbim:18:

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun..:ssz:

Allah yardımcınız olsun cok zor ve üzücü bir durumm .. :19:
eğer böyle birşey varsada boşanın .. düşünmeyin bile ..
:20:

Ya bu erkek milletine ne oluyor aklım almıyor.. :S
Allah'ım yoldan çıkarma yarabbim:18:

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun..:ssz:

anlamıyorum ki faat .. :20:
karın neyine yetmiyor .. :47:
Allah korusun yaaa .. :19:

Yaaa ben burada bunları okuyunca şüpheye düşüyorum zaten şüpheciyim.
Aklıma eşimle ilgili kötü kötü şeyler geliyor:ssz:

Allah korusun canım ya ..:52:
Bende şükrediyorum .. :16:
Allah korusunn .. :19::19:

Allah yardımcın olsun tatlım.. Hepımiz ne diyeceğimizi bilemedik inan ki..test yaptırdın mı??

Hiç birşey yapmamış mı şimdi bu adam sadece meraktanmı bulunup konuşmuş yani onu anlamadım ben..:44:

Back
X