neolur yardim edin

Konu sahibi, çok geçmiş olsun, yaşadıklarını bir an evvel unutman için Allah sana güç versin.
lakin hiç kimsenin bakmadığı bir pencereden ben bakmak zorundayım.
gay olmak toplumlar tarafından hoş karşılanılmaz evet, zaten mantıklı düşünüldüğünde kimse de gay olarak doğmak istemez. Bunlar hormon bozukluğudur. Bugün sizin yaşamadığınızı yarın çocuğunuzun yaşamayacağına emin misiniz?
bakın çok yakınım çocuk esirgemede çalışıyor. oraya bir çocuk geldi. erkek çocuğu ama hep bebeklerle oynuyor. hep pembe kıyafetler giymek istiyor ve tüllü şeyleri takınıyordu. başka sorunlarda olduğundan, çocuk doktora gitti ve tedavi ediliyordu en son.
peki masum bir çocuk (2-6 yaş grubundan) ister miydi böyle olsun? o çocuk tedavi edilmeseydi belli yaşa gelince, kadın olmak isteseydi, pis adam mı olacaktı..
maalesef toplumcak çok dalga geçiyoruz ama yazık bu insanlara da.. gidelim onlara sahip çıkalım demiyorum, ama en azından 40lı yaşlardaki kadınların gün sohbetlerindeki gibi alay etmesek, daha mı insan görünürüz ne:44:
konu sahibi arkadaşım belli ki eşin toplum baskısından korkup bazı duygularını gizlemiş. ama elbet sana yaptığı reva görülemez. sen ağzına geleni söyleyebilirsin birşey diyemem çünkü yaşayan sensin. ben sadece bir kaç tavra takıldım, o kadar..

Anladığım kadarıyla eşinizin hormonal bi rahatsızlığı yok, arkadaşından etkilenip böyle bi şeye kalkışmış, yani sonradan olmuş. Hormonal olsa tedavi olsun onun da elinden gelen bişey değil diyeceğim ama..
Anlamıyorum ki bu erkekler noluyor..
İnşallah hamile değilsindir canım, Allah yardımcın olsun çok zor bi durum. :50:

son durum -evi terk ettım kizlar.o adam travesıymıs.dun konustuk onunla.bunlar bır kac defa bulusmuslar.aralarında bırsey gecmedı ama bu ona sınırlendı onun evlı oldugunu ogrenınce ve bu sekılde ınıkam almak ıstedı.esım dun ınkar etmedı dogruladı.cok sasırdım sandımkı ınkar edeck ama ınkar edecek durum yoktu zaten.hersey ortada ve ınkar etse bıle buna artık ınanmazdım.sımdı yazıyo yalvarıyo don dıye.bır anlık merak falan arkadasımın etkısıne dusum dıye.ama boyle bıseey varmı.dedım zaten bu kabul edılemez bır durum bosanma davası ac dedım.acmıcam dedı.sen acsanda bosanmıcam dedı.bır avukatla konusacam cunku bu konuda bılgım yok hıc karsılasmadım.oyle ıste maalesef bu erkekler kafayı yemısler gercekten.yarında test yapıcam bakıcam hamılemıyım deegılmıyım

bazen ıyı cnm bazen kotu.dun konustuk dedım demek bu yuzden oyle arada davranıyordun.yok dıyo ben gay degılım ıs yerımde sorunlarım oldugu ıcın bazen oyle oluyordu dıyo.valla bılmıyorum artık bıseye ınanmıyorum((

çok üzüldüm gerçekten...ama böyle saçma açıklama olmaz,kimse arkadaş gazına gelip,ya da işyerinde sorunları olduğu için gay olmaz merak etmez ve travestilerle beraber olmak istemez...
kafanızın karışık olması çok normal,ama durum normal değil ondan emin olun..
o istediği kadar boşanmasın,hakim adamın gay sitelerine üye olduğunu,travestilerle gezdiğini duyunca 1 celsede boşar merak etmeyin..
ama ilk iş delil toplamak..mesela travestiden gelen mailleri saklayın,bir dosyaya kaydedin,adam bulup silmesin..o sitedeki üyeliğini kaldrımadan fotosunu çekin..bunlar öenmli deliller..şimdi size zor geliyor ama lazım oalcak..

soranlar olmuş beraber olmuş mu diye,benim anladığım trvesti adamın evli olduğunu öğrenince beraber olmamış..hatta bu yüzden adama kin duymuş da karısını bulup aramış..

Böyleleri niye evlenir hiç anlamam...

çekocum toplum gözünde aklanmış olyuorlar akıllarınca,evlendiklerinde yani..kılıf oluyor işte cinsel kimliklerine..
travesti adamdan daha ahlaklıymış,evli diye beraber olmamış,ve karısına anlatmış herşeyi...
ya kadın hamileyse o kadar istemiş yıllardır hem de..doğursa bir türlü doğrumasa bir türlü...umarım hamile değildir..

hamile misin acaba haber bekliyoruz ...
4 gündür girmrmişsin siteye,gelişmeler vardır sanırım?

Bence o kisiyle bi daha iletisime gecme esinede inaniyomus her sey yolundaymis gibi yap caktirma sabret esini gizliden takip et ise gidiyorum dediginde ogle tatillerinde veya baska sekilde internet kontrol etmeye devam et emin oldugun zaman yuzune vur.Bide esinin senle iliskisi onemli sonucta tercihleri kadinlardan yana olan biriyle gay olan birinin davranislari ayni olmaz biraz arastir nasil olur diye oyle dikkat et.Guclu dur sakin dusun oyle karar ver.

Bence o kisiyle bi daha iletisime gecme esinede inaniyomus her sey yolundaymis gibi yap caktirma sabret esini gizliden takip et ise gidiyorum dediginde ogle tatillerinde veya baska sekilde internet kontrol etmeye devam et emin oldugun zaman yuzune vur.Bide esinin senle iliskisi onemli sonucta tercihleri kadinlardan yana olan biriyle gay olan birinin davranislari ayni olmaz biraz arastir nasil olur diye oyle dikkat et.Guclu dur sakin dusun oyle karar ver.

konunun sadece başını okuyp yprum yapıyorsunuz.. üstteki alıntılara bakarsanız son durumu görürsünüz zaten..evi terk etti bile..

Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((

Konuyu takip ediyordum son durumda evi terketmişsiniz inşallah test negatif çıkar inşallah hamile değilsinizdir:26:

Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((
Canim son durum ne test yaptinmi Allah sabir versin sana

Canim son durum ne test yaptinmi Allah sabir versin sana kolay degil

sizin konunuz çok etkilemişti beni,arada girip bakıyorum birşeyler yazdınız mı diye ama yok...
ne yaptınız son durumunuz nedir?

acaba birileri eşine çamurmu atmak istiyor,iftira olabilir mi .iyice araştırmadan sakın hata etmeyin

sizi merak etmiştim ara ara aklıma geldiniz..proflinize bakınca gördüm ki hamileymişsiniz sanırım test sonucuna göre ve doğum yaptınız..hayırlı olsun bebeğiniz..
konuya devam etmediğinize göre sanırım evliliğiniz de devam ediyor???

Konuyu takip ediyordum bende.
Hala bu tarz durumlar yok Di mi ?

Konu 2014 yilinda acilmis.
Tek tek okudum sayfalari ve gidisati meram ettim. Konu sahibi Z zeraa hala buralardami? Gidisat ne?

konu eskiymiş umarım o bozuk adamı çoktan bırakıp gitmişsindir yok gitmediysende kendi seçimin lakin rezil yaşamaya devam etme derim bırak git

Son düzenleme:
Back
X