neonazi sorunu. ..

rettungsdienst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
159
79
38
o_OKizlar merhaba benim kafam cok karisik...
Buda dert mi diceksiniz ama evlenicegim insanla simdikinden daha buyuk bir eve tasinmak istiyoruz. .

Bir daire buldum Berlinin gobeginde yssiyorum suan. .ve buldugum daire dogusunda. .

Int arastirdim biraz neonaziler var gibi seyler duydum evet yabanci cok az fakat nazileri gercekten varmidir bilemedimmm

Simfi evden cikicam eve bakmaya. ..
Bukadarda tirsak olmamali canim nolucak tasin diyorum .. nasil bilgi edinebilirim evi veren kiside Alman. .

Oofff bilmiyorum ev cok hosuma gittii. .

Ben tek basima gunubirlik daha uzak tehlikeli yerlerede gittim gezdim kahvemi ictim dondum fakat yasamak farkli. .

Ufakta olsa bi korku var iste. .
Bide hastanede gece vardiyam oldugu zaman tek basima gidip gelicem

Bilmiyorum fikir verin nasil yenebilirim endisemi. ..

Asil en buyuk endisem hayatimdaki insanla ilgili. ..zaten kara böcük o. .bide Almancasi yok ogrenicek ben isteyken sorun olurmu ona. ..

Neyse guzel dusuncem ben
Sans dileyin

Buda dert mi diceksiniz ama evlenicegim insanla simdikinden daha buyuk bir eve tasinmak istiyoruz. .

Bir daire buldum Berlinin gobeginde yssiyorum suan. .ve buldugum daire dogusunda. .

Int arastirdim biraz neonaziler var gibi seyler duydum evet yabanci cok az fakat nazileri gercekten varmidir bilemedimmm

Bukadarda tirsak olmamali canim nolucak tasin diyorum .. nasil bilgi edinebilirim evi veren kiside Alman. .

Ben tek basima gunubirlik daha uzak tehlikeli yerlerede gittim gezdim kahvemi ictim dondum fakat yasamak farkli. .

Asil en buyuk endisem hayatimdaki insanla ilgili. ..zaten kara böcük o. .bide Almancasi yok ogrenicek ben isteyken sorun olurmu ona. ..

Neyse guzel dusuncem ben
Sans dileyin
Dikkatli ol iyi düşün arkadaşım. Son günlerde baya cozuttu onlar çünkü. Ne olur ne olmaz. Daha güvenli yerlerden baksan eve

İnsanın evi çok önemli.Bakmaya giderken bile tedirginsiniz.Keşke yanınızda sizin ile gelebilecek bir arkadaş olsa.Bilirsiniz bizim burda ev alma komşu al denir asıl doğru bilgiyi o bölgede yaşayanlardan alabilirsiniz tabii eğer sohbet etme fırsatınız olursa ne bileyim biz burda bakkala,markete falan sorarız ya.Bu arada gece eve dönmeniz gereken bir işiniz varsa mutlaka güvenli bir yer olmalı.Allah korusun.İyi şanslar.

Anaaa "sevgilinle ayni evde mi oturucan " diyecek ahlak bekcileri gelmemisler mi daha ? Basliktan anlamamislar zaar...
Bu arada konu sahibi arkadasim bi sey olmayacak olsa bile icinde suphe varken rahat yasayamazsin orada. Baska bir yerden tutun evi bence.

Orada yarısı evlenir yarısı evlenmiyor bazıları alaman kültürüne ayak uyduruyor
Anaaa "sevgilinle ayni evde mi oturucan " diyecek ahlak bekcileri gelmemisler mi daha ? Basliktan anlamamislar zaar...
Bu arada konu sahibi arkadasim bi sey olmayacak olsa bile icinde suphe varken rahat yasayamazsin orada. Baska bir yerden tutun evi bence.

Neyse guzel dusuncem ben
Sans dileyin
Az önce ara haberlerde izledim. Özellikle Almanya ve İsveç'te aşırı sağcılar Türk'lerin evlerini ve camileri kundaklıyormus. Hatt Almanya'da duvarlara Türkler ölecek yazıyormuş. Ben korktum bence başka yerden de güzel ev bulabilirsiniz

Az önce ara haberlerde izledim. Özellikle Almanya ve İsveç'te aşırı sağcılar Türk'lerin evlerini ve camileri kundaklıyormus. Hatt Almanya'da duvarlara Türkler ölecek yazıyormuş. Ben korktum bence başka yerden de güzel ev bulabilirsiniz
yeni bir olay değil ki bu her zaman vardı ,özellikle merkelden sonra daha da yoğunlaştı politikası müslümanlara karşı , kendisi papazın kızı

Orada yarısı evlenir yarısı evlenmiyor bazıları alaman kültürüne ayak uyduruyor
Insanlar kulture ayak uydurmak mecburiyetinde degiller. Turkiyede yasiyor olmam canim isterse sevgilimle yasayabilecek olmam gercegini degistirmiyor. Ve bu kimseyi de zerre ilgilendirmiyor. Kimin kimle yasadigina kafa yormak da fazla issiz kalmis turk insanina ozgu bir davranis zaten. Milletin kimle ne yaptigina yorulan kafalar atomu parcalamaya falan yorulsaydi ne bilim kadinlari cikardi bu ulkeden o azimle.

Bayanlar yari yoldan dondum verilen adres oldukca sehir disinda oldugu icin. .. evet bi kaç Kisiyi de arayip o semtle ilgili bilgi edindim ve malesef nazi bakimindan zengin bi bolge oldugunu ogrendim. .

Back
X