Neovajen

stella_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
13
4
1
26
Merhabalar neovajen ameliyatı olanlar bilgi verebilirimi

26 yaşindayim neovagen ameliyatı oldum geçen sene vajinam 11 cm ulaştı ama yeterli değil haliyle doktorum verdiğim dildoların üzerine 1 saat boyunca oturmami söyledi sizce ne kadar sürede genişler bu ameliyatı karın zarından davy dovf yöntemiyle olan varmı acaba aranızda sizlerinki ameliyat olduktan sonra kaç cm ulaştı daha sonra genişleme yaşadinızmı sürekli böyle mi olucak bu duruma üzülüyorum maleseff ( keşke bağırsak segmenti ile olan yöntemden ameliyat olsaydım diyorum (

merhaba canım ben ameliyat oldum 16-17 cmlik bir açıma oldu düzenli mold kullanıyorum ben de karın iç zarından oldum bence evli değilsen düzenli mold kullanımına devam etmelisin.

Merhabalar çok teşekkür ederim cevapladiğınız için bende karın iç zarından oldum ama 11 cm yapabildiklerini daha fazlasını yapamadıklarını belirttiler bu durum çok üzüyor maalesef yetersiz geliyor

Bu durum anatomi ile alakalı ama farklı yöntemlerle yapan doktorları araştırabilirsin ama 11 santim aslında tıp camiasında yeterli sayılıyor çünkü normal vajina uzunluğu zaten 8-9 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…