• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde bu yakışıklılar?

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Çevremde bir tane bile yakışıklı adam yok. Okulda sınıfımda, fakultemde de yoktu. Olanları saymıyorum çünkü sevgilileri vardı. Hiç mi yakışıklı adam denk gelmez ya. Bulanlar nasıl buluyor? Nerede bu yakışıklı adamlar?

Az çünkü, bizim toplumda gyakışıklı erkek bence pek yok. Olan da zaten ünlü oluyor. En son yakışıklı yurdum erkeği üniversite 3. sınıfta gördüm , 29 yaşındayım gerisini sen düşün. Türk + yakışıklı erkek topu topu 2 tane tanıyorum , gerçekten.

Burdaki evli insanların da yakışıklı tiplerle evli olduğunu sanmıyorum, sevdikleri için gözlerine güzel geliyordur :bicak:

not: Allahtan Avrupada yaşıyorum hehehehhe:halay: Burda herkes yakışıklı, sıradan erkek bile mankenden hallice:halay:

Ve. . .
Bdv de saçma konu açma yarışı var sanırım. .
Canı sıkılan konu açmaya başladı.

sen de çirkini al yakışıklı yap :işsiz:

bizim sınıfta bi kız, hımbıl kilolu saçı başı karışmış bi çocukla çıkmaya başladı, çocuk sonra kilo verdi vücut yaptı saçı başı değişti giyimi. sonra kızla ayrıldılar ama :rolleyes:

İşte o risk de var tabi :deli: spor salonuna götür, uğraş sonra olmasın höh tüm çabaların heba olsun :deli: o yüzden ben bu yaklaşımı tavsiye edemicem :eğlence::KK49:

yakışıklı erkek çok az bence, türkiyedeki yakışıklı oranını sevgilim yükseltiyor, onu da fanusta saklıyorum:cool:

Ay zaten cirkin kocalarını bile kıskanclıktan kırılıyor millet, bir de yakısıklısını bulsalardı hepten fıttırırdık ülkecek. Yeterli böylesi. Düşün sokakta geziyorsun yanında burak özçivit endamında bir sevgili. Noo bro nooo.
Ha kendimi katmıyorum tabi ki, yorumlardaki bütün kk kadınlarının oldugu gibi, benim kocam da yakısıklılar sınıfında.

Ay zaten cirkin kocalarını bile kıskanclıktan kırılıyor millet, bir de yakısıklısını bulsalardı hepten fıttırırdık ülkecek. Yeterli böylesi. Düşün sokakta geziyorsun yanında burak özçivit endamında bir sevgili. Noo bro nooo.
Ha kendimi katmıyorum tabi ki, yorumlardaki bütün kk kadınlarının oldugu gibi, benim kocam da yakısıklılar sınıfında.

Ahahahhaha:halay::halay:

Yakışıklılar nerde mi ?
Biz kaptık onları, bitti malesef.
Aldık sakladık evimize dışarı mışarı salmıyoruz :D

Neyse, sende çirkin çekiciliği olanlardan bulucan napalım :D

Back
X