- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
Sorun bende mi bilmiyorum. Ama bıktım artık . Bugüne kadar bir çok erkek arkadaşım oldu ve hep kısa sürdü. Neden anlamıyorum, neden bişey oluyor da bitiyor. Bende mi suç var ben nerede hata yapıyorum diye kendimi suclar oldum. Eğer öyleyse bilmek istiyorum. Hayır sevgimi mi hemen belli ediyorum da karşımdaki insan nasıl olsa bu beni seviyor diye düşünüyor? O yuzdense herkes sevgisini belli etmiyor mu zaten? Iliskilerimde hiç bir zaman kıskanç olmuyorum mesela, ya da hiç birseyine karışmam hayatımdaki kişinin. Hani sıkmam bunaltmam. Çok mesaj atmam. Ama neden buna rağmen ilişkilerim kısa suruyor, anlamıyorum. Arkadaşlaarimin hep uzun süreli ilişkileri var. Bitse de sonuçta bı şekilde olmuş. Benim daha bir yıllık ilişkim olmadı. Hep üç ay beş ay sürüyor karşımdaki kişinin aşkı bitiyor ve üzülen ben oluyorum her seferinde. Tamam diyorum bazen bu defa oldu diyorum. Ama nasıl oluyor da oluyor bir sorun çıkıyor ve bitiyor. Anlamıyorum gerçekten hayır bir kaç ilişkim olsa tamam doğru insan çıkmamıştır diyicem de kaç defa oldu .. ve tamam doğru insan değillerdi olmasınlar da ama neden uzun sürmüyor ve neden üzülen ben oluyorum