- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet herseyi kafaya takiyorum ya elimde değil.yapım böyle galiba benimBiraz takıntılı olmuşsunuz.
Ama hep aklıma takılıyor söyledikleri falan.Faceden falan hep takip ediyorum.Benim hayattaki amacım evlenmek oldu resmen.Aslında bundan önce atansam belki ozguvenim yerine gelir.Ama diyelim ders caliscam kafama birşey takılıyor yemek yemiyorum ders calsimiyorum.okadar çok takintiliyim ki.Psikologa yada yasam kocuna gitmek istiyorum.Ben bu sekilde davrandigim için zaten beni avucunun içinde görüyo.İnsanlara bu kadar taviz verirsen her zaman kaybedersin. Özellikle de erkeklere evlendikten sonra bile elde etmişlik hissini yaşatmicaksin. Onlar hep savaşmak fethetmek ister, sen daha şimdiden bağımsızlık bayrağını almış kendi elinle vermişsin. Kimseye böyle koşulsuz teslim olma. Sürekli onu düşünmekten vazgeç. Kendi hayatına bak, kendini geliştirmeye çalış, kendine değer ver. Bu hayata bir kere geliyoruz. Bu yaşam hakkını, başkalarına kendini sevdirmeye çalışarak mi, yoksa hayatın tadını çıkararak mı geçirmek istiyorsun ? Çıkar o adamı hayatının merkezinden kendini koy. Kendine dön.
Cevremde aslında var arkadaşlarım dostlarim ama erkek arkadaşımı onlardan ön plana aldım.Yanlış yaptım biliyorum. Neden boyleyim konuda bilmiyorum ki :-(Yalnız kalmaktan korkuyorsun. Sevilmek istiyorsun.
Ama yanlış insanlarla bunu yapamazsın. Sen kendini sev önce. Bak insanlar o zaman nasıl seviyor seni. Bırak koca düşünmeyi önce kendi hayatını düşün ve kpssye daha iyi çalış canım.
Ayrıca kimseye ihtiyacın yok yalnızda mutlu olabilirsin. Illa erkek arkadasın olucak diye birseyde yok. Mesela kız arkdaslarina daha çok ilgi goster. Ilgi derken mesela daha cok vakit gecirin. Onlara verdigin degeri hissettir. Illaki geri dönüsü olacaktır. Yalniz oldugunu dusundugunde mesajlar atabilecegin bir dostun olsun mesela.
Yeri geldiginde akıl danış. Yeri geldiğinde akıl ver.
Kendini daha iyi hissetmene yardımcı olur. Ben özgüven eksikligi ve yalnizlik korkundan kaynaklandigini dusunuyorum. Dogru mu dusunuyorum bilemiyorum ama.
Umarım en kısa zamanda bu hastalıklı halinden kurtulursun...
Ama hep aklıma takılıyor söyledikleri falan.Faceden falan hep takip ediyorum.Benim hayattaki amacım evlenmek oldu resmen.Aslında bundan önce atansam belki ozguvenim yerine gelir.Ama diyelim ders caliscam kafama birşey takılıyor yemek yemiyorum ders calsimiyorum.okadar çok takintiliyim ki.Psikologa yada yasam kocuna gitmek istiyorum.Ben bu sekilde davrandigim için zaten beni avucunun içinde görüyo.
İste tek bu olduğunu biliyorum ama kendini sevmek nasıl olur bilmiyorum yada yapamiyorum.Hep bi korku içindeyim.bunları Assam belki bende kazanmaya basliycam.Yardim almayı düşünüyorum amaAma bu şekilde kendi kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi sürekli aynı kısır döngünün içinde kaybolup gidiyorsun. Yapamıyorum, edemiyorum, aklımdn çıkmıyor dedikçe daha da özgüvenini yitirecek, özgüvenini yitirdikce daha da o veya bi başka adama bağımlı hale geleceksin. Sanıyorum siddetli bi sevgi açlığı çekiyorsun. Bu eksikliği böyle karşılamaya çalışmak senin de farkında olduğun üzre hiç sağlıklı değil. Bence de yardım almalısin. Herşeyden önce kendini sevmeyi öğren. Kendini seven insanı basklari da sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?