- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Canım kendi agzinla söylüyorsun ilgisiz umursamaz diyorsun yanlış anlama ama ilerde o adamla evlenip bi yuva kurmaya kalktigin zaman ilerde vurdum duymaz ile sapa gelmez daha kötü olursa ne olacak? Balik baştan koparmış daha gencsin çalış sınavına bırak seni gerçekten seven değer verilecek insanlar senin peşinden koşsun sen gitmeOnu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(
Onu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(
Kendine nasıl değer verilirSen önce kendine değer ver , sen bu dünyaya bir defa geldin , sonra bırak herkes senin için kilo versin
Böyle insanlar var mi peki.Yaşım 25karsima çıkar mi güvenilir düzgün insanlrCanım kendi agzinla söylüyorsun ilgisiz umursamaz diyorsun yanlış anlama ama ilerde o adamla evlenip bi yuva kurmaya kalktigin zaman ilerde vurdum duymaz ile sapa gelmez daha kötü olursa ne olacak? Balik baştan koparmış daha gencsin çalış sınavına bırak seni gerçekten seven değer verilecek insanlar senin peşinden koşsun sen gitme
Kendine nasıl değer verilir
1.. Kimseyi kendi dünyanın merkezine koymaKendine nasıl değer verilir
Neden olmasın ki yada neden bu kadar umitsizsin ?Böyle insanlar var mi peki.Yaşım 25karsima çıkar mi güvenilir düzgün insanlr
Bulurmu iste hic ümidim yok bundan.çok zaman geçirdik onla çok animiz çok fotomuz var.ama benden beni kaybetmiyceginden okadar emin ki.ben sadece ona bu kadar bağımlı olmak istemiyorumNeden olmasın ki yada neden bu kadar umitsizsin ?
Sonuçta onsuz yaşarsın istersen ama sende ask sevgi değilde takıntı gibi olmuş sanırım yada zamanını onunla gecirdigin için alışkanlık yapmis da olabilir ? Şundan emin ol kadınlar ilgiyi şefkati sevgiyi sever yasin küçük cahil bir insan değilsin mantığıyla hareket et ve sana değer vermeyip seni takmayan insandan uzak dur doğru seni zaten bulur
4 en önemlisi kendinden fazla sevme1.. Kimseyi kendi dünyanın merkezine koyma
2... Kimseyi geleceğinden çok düşünüp geleceğini 2.plana atma
3... cok fazla taviz verip ipin ucunu kaçırma
Biraz takıntılı olmuşsunuz.Onu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(
Kaç yaşındassınız bu arada?Onu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(
25imKaç yaşındassınız bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?