- 12 Ekim 2017
- 123
- 64
- 98
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Sevgilinizin olmama nedeni kesinlikle kilonuz değil,asosyalliğiniz olabilir ona bir şey diyemem.Kuzenim 1.60 boyunda 110 kilo ve her daim sevgilisi vardı hiç boş durduğunu bilmem :) Şu an evli 2 çocuk sahibi hala çok kilolu ve kocası ona tapıyor.Akışa bırakmak lazım nasipteki seni nerde olsan buluyor ,gerisi boş.Bu da dertmi demeyin 33 yasinda hic sevgilim olmadicunku cok sismanim ve sosyal degilim. Diyete basladim 10 kg verdim birazda olsa özguvenim yerine geldi bu pandemi surecinde nerde birileriyle tanisabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet universite okudum sekreter olarak çalisiyorumHerhangi bir işin uğraşın var mı üniversite vs. okudun mu, çoğunlukla zamanını nerede geçiriyorsun?
İşyerinizde hep bayan mı var o yüzden mi herhangi biriyle karşılaşma durumunuz yok ki hani bilmiyorum da o yüzden böyle çok soru soruyorum. Herhangi bir hobi uğraşınız var mı? Ne bileyim hani bir kursa filan yazılsanız boş zamanlarınızda gidebilirsiniz öylede farklı bir ortam hava almış olursunuz. Aslında en en güzeli arkadaş çevrenizin geniş olabilmesi de olmuyorsa yavaş yavaş bunu oluşturmaya çalışabilirsiniz. Peki bunun için asosyallik gibi bir sıkıntı ve engeliniz varmı?Evet universite okudum sekreter olarak çalisiyorum
evet cogunluk bayan, erkeklerin hepside evli. asosyalim evet arkadaslik kurmak cok zor benim icinİşyerinizde hep bayan mı var o yüzden mi herhangi biriyle karşılaşma durumunuz yok ki hani bilmiyorum da o yüzden böyle çok soru soruyorum. Herhangi bir hobi uğraşınız var mı? Ne bileyim hani bir kursa filan yazılsanız boş zamanlarınızda gidebilirsiniz öylede farklı bir ortam hava almış olursunuz. Aslında en en güzeli arkadaş çevrenizin geniş olabilmesi de olmuyorsa yavaş yavaş bunu oluşturmaya çalışabilirsiniz. Peki bunun için asosyallik gibi bir sıkıntı ve engeliniz varmı?
Madem durum bu şekilde o halde sizin önce içinizdeki bu durumu çözmeniz lazım. Şimdi size şöyle kendinize güvenin böyle yapın edin desem boş insanın taa içinden gelmedikten sonra bu yüzden bir uzmandan yardım almanız en sağlıklısı olur. Yapılabilecek bir diğer şey eğer değiştirebiliyorsanız başka bir yerde çalışmak olur da bunuda etraflıca düşünmek lazım durduk yerede işten çıkılmaz bilemedim. İşte birde hobi uğraş bulmak bunun için kursa gitmek olabilir.evet cogunluk bayan, erkeklerin hepside evli. asosyalim evet arkadaslik kurmak cok zor benim icin
Vaktiniz ve imkanınız varsa bir spor salonuna gidin. Hem kilo verirsiniz hem de azminizi gören birisi tarafından fark edilirsiniz.Bu da dertmi demeyin 33 yasinda hic sevgilim olmadicunku cok sismanim ve sosyal degilim. Diyete basladim 10 kg verdim birazda olsa özguvenim yerine geldi bu pandemi surecinde nerde birileriyle tanisabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?