Nerde tanisabilirim?

Birincisi kilolarınızla hiçbir ilgisi yok çünkü etrafıma, arkadaşlarıma baktığımda hepimiz kilolu insanlarız ve herkesi de seven biri var. Bu aura meselesi. Bunu artırman gerekiyor. Bunun içinde youtubedan dişil enerji artırma meditasyonlarını tavsiye ederim. Kendini sev dünyan değişsin :)

Bu da dertmi demeyin 33 yasinda hic sevgilim olmadi :KK43: cunku cok sismanim ve sosyal degilim. Diyete basladim 10 kg verdim birazda olsa özguvenim yerine geldi bu pandemi surecinde nerde birileriyle tanisabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevgilinizin olmama nedeni kesinlikle kilonuz değil,asosyalliğiniz olabilir ona bir şey diyemem.Kuzenim 1.60 boyunda 110 kilo ve her daim sevgilisi vardı hiç boş durduğunu bilmem :) Şu an evli 2 çocuk sahibi hala çok kilolu ve kocası ona tapıyor.Akışa bırakmak lazım nasipteki seni nerde olsan buluyor ,gerisi boş.

Evet universite okudum sekreter olarak çalisiyorum
İşyerinizde hep bayan mı var o yüzden mi herhangi biriyle karşılaşma durumunuz yok ki hani bilmiyorum da o yüzden böyle çok soru soruyorum. Herhangi bir hobi uğraşınız var mı? Ne bileyim hani bir kursa filan yazılsanız boş zamanlarınızda gidebilirsiniz öylede farklı bir ortam hava almış olursunuz. Aslında en en güzeli arkadaş çevrenizin geniş olabilmesi de olmuyorsa yavaş yavaş bunu oluşturmaya çalışabilirsiniz. Peki bunun için asosyallik gibi bir sıkıntı ve engeliniz varmı?

İşyerinizde hep bayan mı var o yüzden mi herhangi biriyle karşılaşma durumunuz yok ki hani bilmiyorum da o yüzden böyle çok soru soruyorum. Herhangi bir hobi uğraşınız var mı? Ne bileyim hani bir kursa filan yazılsanız boş zamanlarınızda gidebilirsiniz öylede farklı bir ortam hava almış olursunuz. Aslında en en güzeli arkadaş çevrenizin geniş olabilmesi de olmuyorsa yavaş yavaş bunu oluşturmaya çalışabilirsiniz. Peki bunun için asosyallik gibi bir sıkıntı ve engeliniz varmı?
evet cogunluk bayan, erkeklerin hepside evli. asosyalim evet arkadaslik kurmak cok zor benim icin

Kendinize her zaman güvenin kilonuz buna engel olmasın. Sevgili konusuna gelince de nasip neredeyse elbet birgün karşına çıkar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

evet cogunluk bayan, erkeklerin hepside evli. asosyalim evet arkadaslik kurmak cok zor benim icin
Madem durum bu şekilde o halde sizin önce içinizdeki bu durumu çözmeniz lazım. Şimdi size şöyle kendinize güvenin böyle yapın edin desem boş insanın taa içinden gelmedikten sonra bu yüzden bir uzmandan yardım almanız en sağlıklısı olur. Yapılabilecek bir diğer şey eğer değiştirebiliyorsanız başka bir yerde çalışmak olur da bunuda etraflıca düşünmek lazım durduk yerede işten çıkılmaz bilemedim. İşte birde hobi uğraş bulmak bunun için kursa gitmek olabilir.

Spor salonu? Ama problem çok büyük ihtimal kilolu olmanız değil. Düşük özgüven + hafiften sosyal fobi. Psikiyatriste gidip şimdiye kadar hiç sevgiliniz olmadığını anlatın. Doğru antidepresanla şimdiye kadar olmadığınız kadar neşeli ve çekici bir insan olursunuz. Çevreniz flört kaynar garanti ediyorum size.

Sizin tanışmanıza aracılık edecek aile üyeleriniz yok mu ? Her ailede böyle tipler olur malum .

internetten evlenenlerde çok ama ben güvenemem şahsen

Bu da dertmi demeyin 33 yasinda hic sevgilim olmadi :KK43: cunku cok sismanim ve sosyal degilim. Diyete basladim 10 kg verdim birazda olsa özguvenim yerine geldi bu pandemi surecinde nerde birileriyle tanisabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Vaktiniz ve imkanınız varsa bir spor salonuna gidin. Hem kilo verirsiniz hem de azminizi gören birisi tarafından fark edilirsiniz.

Süper bir tavsiyeci olamam bu konularda. Lakin mantığımla düşünüp size birkaç tavsiye vermeye geldim.

1- Kesinlikle özgüvenli olmalısınız. (Kimseye ihtiyacınız yok. Kaybedecek bir şeyiniz yok gibi düşünün. Sevgili illa bulunur. Siz size göre birini bulmak istediğiniz için arayıştasınız. Yoksa yoldan çevirsen sevgili olmak için hop hop hoplayacaklar vardır. Kriterlerinizin farkında güçlü bir birey olduğunuz için yalnız kalmanızı sorun etmeyin. Aksine bu büyük bir özdeğerdir. Öncelikle bunun farkına varın. )

2-Kilonuzu verin. (Bu gördüğüm kadarıyla sizin psikolojinizi kötü engelliyor. Özgüveninizi azaltıyor. Sevgili bulmakta bir etmen midir? Şişman olup bir sürü insanla çıkmış kişiler var değildir. Ama bence şansınızı arttırır. Çünkü herkes sağlıklı, doğurgan insan beğenir ilkel bakış açısıyla bakarsak. O yüzden ideal kiloda olmak + özellik olacaktır. Yine de dış görünüşten ziyade asıl amaç zedelenen özgüveni geri getirmektir. Aşmanın yolu bundan kurtulmak. Diyetisyene gidin ve spor salonuna gidin. Spor salonuna gitmek ayrı bir hobi olacak, kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz, ve spor yaparken endorfin salgılayıp mutlu olacaksınız. Kendi değerinizi arttıracaksınız emin olun. Ayrıca spor salonlarında yeni insanlarla tanışabilirsiniz.)

3-Sosyalleşin. (Kesin iş arkadaşlarınız toplanıyordur. Buluşuyordur. Bir gün mesela öğle yemeğinde katılın onlara. Bir yere mi gidiyorlar. Bazen siz de takılın peşlerine. Ortamda yavaş yavaş belirin. Onların tanıdıkları olabilir. Yakın olduktan sonra çekinmeden söyleyin bence. Şöyle bekar, centilmen arkadaşlarınız yok mu? Bir buluşalım diyin şakayla karışık mesela. Akraba çevrenizden duyan gören birileri varsa görücü usülü bile olsa gidin buluşun. Hoşunuza gidebilir.)

4-Bakım (En önemli bakım özgüven. Bunu yaptıktan sonra olay diğer bakımlara geçiyor. İkincisi sağlık. Bunun içinde kilo verip, spor yapacaksınız zaten. Sonra diğer türlü bakımlara başlayabilirsiniz. Cilt bakımı, saç kesimi, diksiyon, makyaj, koku... Bunlar size + olarak yazılır. Bunları yapın. Lakin hiçbir zaman kendinizi başkasına beğendirmek için uğraşıyorum gibi düşünmeyin. Bu sizi aşağılık kompleksine sokar. Ana amaç öyle gibi görünse de durum daha basit açıklanabilir. Herkes bakımlı, şöyle şıkır şıkır insan görmek ister yanında. Kadın da olabilir erkek de. O yüzden bunlar + 'dır. Bir insan bunlara bakıp karşıki insanı beğeniyor diye kötü olmaz. )

Aklıma gelenleri yazdım. Şimdilik bu kadar umarım işinize yarar. ❤️❤️❤️

Back
X