Nerde tanistiniz?

Hii bana atilan nick farkli idi kendini fln tanitmis da ondan soruyorum. Kk tarihinde ilk kez boyle bir mesaj aldim ama yaygin sanirim

yani bu kadar kadının olduğu bir yerde sahte hesapla vs giren çok erkek vardır ben de arada şüphelenirim ama yakalanıp uzaklaştırılıyorlar hemen en azından :))

Sosyal medyada biraz daha mi aktif olsam diyorum ben hic resim falan paylasmam. Belki oralardan görüp begenen olur ya da tanidiklardan falan biri birine gösterir
Yapabilirsiniz bunu. İnstadan filan çok hayır beklemem de, mesleğimle ilgili face gruplarına yorum yapınca mesaj atan meslektaşlarım oluyor.
Benimde 30'uma çeyrek kaldı. 7 ay önce, kalbim oldukça yorgunken, arkadaşımın düğününde akrabası aracılığıyla tanıştık biz. Hatta düğünde 2 ayrı kişi söyledi ama birinin yaşı benden küçüktü diye görüşmedim. Bu tarz yerlerde de söyleyenler oluyor, gitmeye özen gösterebilirsiniz..gerçi benim hiç öyle bir niyetim yokken oldu hatta bahsettiğim gibi yorgundum. Gitmekte çok istemedim ancak fotoğrafından çokça elektirik aldım :) neyse bi gidiyim ne olacak ki, çay içip gelirim, havam değişir niyetiyle gittim. Karşımda kibar,sabırlı, düşünceli birini buldum:) bunu şu sebeple anlatıyorum bende en dibe vurduğum zamanlardan geçtim..artık inancım yoktu karşıma istediğim gibi düzgün birinin çıkacağına ama öyle olmuyor:)hiç beklemediğiniz bi anda tam da kafanızdaki kişinin karşınıza çıkması olası:) ayrıca bi yaştan sonra kendi ortamımız daha zor oluyor sanki çünkü çoğu kişi evlenmiş ya da bizden küçük oluyorlar bu sebeple şans vermek lazım görücü usulü deyip atmayın. 27 yaşıma kadar istemedim, bi masaya oturup tanımadığım biriyle evliliği konuşamam diyordum sonra kendi ortamımda kendi tanıştığım kişi tarafından aldatılınca bunların önemsiz olduğunu düşünmeye başladım. Arada hoşlantı olmazsa görücü usulünde de devam etmezsiniz, kimse kimseyi zorlamıyor bu şekilde tanışınca da gayet aşk ortaya çıkabiliyor.

Hep çevremdeydi aslında.
Dikkat mi etmedim, onunla olabileceğimi düşünmediğimden sanırım bir defa bile dönüp "Ne yakışıklı adam" demedim.
Esprili, sempatik insanları severim ama onda beni çeken bişey olmamıştı hiç..
Gel zaman git zaman hayatıma öyle bir yerden öyle bir zamanda ve öyle bir şekilde girdi ki =)
İyiki diyorum iyiki..
Şimdi ise mıknatıs yutmuş gibi çekiliyorum ona doğru,ağzı açık ayran budalası gibi bakıyorum adama. :KK53::KK36::KK33:

Ben eşimle iş yerinin çöpünü atarken tanıştım. Ben çöpün suyu üstüme gelecek telaşıyla hızla giderken bu beni kesmiş :KK48: 30 larında değilim ama en çok birileriyle tanışıp yakınlaşılan yerlerden biri çalışma ortamı :KK74:

Back
X