nerde ters insan var beni buluyor

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
69
623
40
Gümüşhane
Başkalarının sohbetini dinleyipte lafa atlayanlara sinir oluyorum,dinliyorsun çok ayıp bişey o zaman yorum yapma.Arkadaşımla otobüse bindik sohbet ediyoruz kısık sesle polisleri eleştirdim arkadaşıma bir polise soru sordum cevap vermedi gidin bağlı olduğunuz karakola sorun dedi bak görüyorsun boş oturmuş tv izliyorlar karakolda niye zorluk çıkardıki dedim adamın birisi bizi dinlemiş hemen atladı işte böyle polis sizi koruyor,taş atıyorsunuz bişey yapmıyorlar ama şikayet edip duruyorsunuz dedi ters ters bakarak,bende ben hepsi kötü demiyorumki içlerinde her türlüsü var dedim herkesin içinde nasıl utandım.Biz arkadaşımla aramızda konuşuyoruz koca adam bizi dinlemiş dünyada kim eleştiri yapmıyorki.

Toplu yerlerde sohbet etmemeli miyim?ben vatandaş olarak bişeyleri eleştiremezmiyim? yaşım küçük diye taşı benden büyük olan beni küçümsemelimi? benimde kendimce düşüncelerim olamazmı? başkasının düşüncesini kabul etmek zorundamıyım?biz bireyden çok herkes mi olmalıyız

çok ayrıntılı düşünüyorsun bitanem.
boşver ya kim nederse desin.
sende hiç sinirlenme.
sen fikrini rahatça beyan et.
isteyen istedigi gibi düşünür,
istediği gibide konuşur.
yeter ki çok rencide edicek şekilde
çıkmasın agzımızdan sözler.

Daha önce benimde onaylamadığım konuşma oldu ama duymazdan geldim,ortam dar tabi duyulabilir bu bahane olamaz hiçbir şekilde konuşan iki kişinin arasına girmem.Çevremde yanlış bişeyler olduğunda birisi beni kırdığında unutamıyorum adamın hareketi beni çok üzdü

herkeste inanılmaz bir kompleks var.. herşeye alınır olduk toplumca.. hemen gaza geliyoruz.. lafmı dinliosun sen sanamı sorduk diyip bozup atıverseydin keşke.. sende hata falan yok..

bayramda halamla bi restoranta oturduk, birşey konuşuyorduk.
garson geldi siparişleri bırakıyor.
konunun ortasına atladı, bizde şaşırdık ne dio bu adam die,
üstelik eleştiri falanda yapmıyorduk ailevi özel bi durumu konuşuyorduk,
yani ay bi başkası lafımı böler aman ayıptır diye agzıma mühür vurmam,
çenemide tutmak zorunda degilim.
üzülmeni gerektirecek bi durum degil bence.
o adamında büyük ihtimalle bi tanıdığı polistir,
sen öyle deyince bozulmuştur atlama geregi duymuştur.
hiçte anlamam o tarz insanları.
bi kere sanane ama dimi yani,
iki kişi konuşurken üçüncüsünün kendi işine bakması gerekiyor.

en nefret ettiğim huyum hazır cevap olamamam resmen yuttum bişey demedim sonrada moralimi bozuyorum artık böyle tuhaf insanların konuşmasına neden olacak bişey konuşmayacağım

senin durumun daha sinir bozucu adam işine bakacağına laf peşinde koşuyormuş nasıl bir terbiye almışlar çözemedim

1.adama kızdım onla konuşup ona laf söylemiyorken bana karıştı diye
2.kendime kızdım ağzının payını veremedim diye
3.arkadaşıma kızdım adamla ben sorun yaşarken susup izledi hiç beni savunmadı
imkansız ama umarım ruh gibi bir insan olurum kimseyi takmam

yani ne fazla kafana takıp kendiini üz,
nede ruh gibi ol.
illa uçta olmana gerek yok.

1. adama da kızma, densiz çok dünyada.
2. kendinede kızma, onu kaile alıpta ne cevap vereceksin,
senin için değerli bir insan değil bikere öylesine bi tip. o istediği gibi düşünsün, onun fikri seni bağlamaz.
3. arkadaşınada kızma, oda şaşırmıştır noluyo len bu da kim deyip, utanmış olabilir.

ne kadar dogru söylemissiniz
gercekten de öyle kompleksli bir milletiz biz
herkez herseyi üzerine aliniyor

bencede hataniz yok ! ama insanlar üzerine vazife oilmayan seylere karismayi cok seviyor

asucuk sen içini rahat tut.düşündüğünü özgürce her yerde söyle.şayet ben kendi fikirlerimi özgürce açıklayamıyorsam kendimi ezik hissederim.evet doğru söylüyorsun.her meslekte iyide var kötüde.meslek aşkını en iyi şekilde yerine getiren memurlarda var öğretmenlerde polislerde.gel görki tam tersi olanlar.neden görmezden gelelim ki.2010 gibi bir yılda.o adam sırd konuşmak için konuşmuş.toplumda sözünü geçiremeyenler işte kendinden yaşça küçük insanların laflarına yorum yaparlar anca.

ya oğlu polistir ya kendi boşver ben olsam adamı terslerdim bi daha kimsenin lafına giremezdi ..densiz onane ki..bu ülke görevini yapmayan öğretmenlerle polislerle doktorlarla dolu bir ülke bunu herkes biliyor ama bu tüm meslek sahipleri alınsın anlamına gelmez adam biraz kafadan kontakmış canım..

Ah canım ya öyle çok var ki bu modellerden.
Bulduğun yerde bozup atıcaksın üslubunca.
İlk defa karşılaştığın için afallamış olabilirsin.
Zaman içinde bu tip insanlara nasıl davranman gerektiğini daha iyi öğrenirsin.
Arkadaşının cvp vermemesi yapı itibariyle çok çekingen yada sessiz olmasıyla ilgilidir.
Eğer öyle ürkek bir yapısı yoksa arkadaşlığınızın boyutunu sorgula derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…