nerde yanlış yapıyorum

Esiniz her konuda mı böyle:(Öyleyse işiniz zor.
Sadece bu mevzu ise Toxicant Toxicant katılıyorum.Bir başkaldırı işe yarayabilir.Konusmaktan anlamıyor.

Nasıl başlarsa öyle gider,eşinizde suç yok nasılsa aynen devam ediyor adam.
Siz artık bıkmışsınız kullanılmaktan ancak bu hayata böyle katlanmak zorundasınız.
Aşktan kör olan gözleriniz açılmaya başlamış geçmiş olsun.
bence durumumu en çok açıklayan sissiniz herhal de

Evi disi kus yapar derler yetistirilme tarzimizda boyle yetisiyoruz..
yoksa olanlari degerlendirip elimizden geldigince eslere yardimci olmaya sıkıntısini hafifletmeye çalisiyoruz peki sonuç artik nasil olsa ses etmiyor diye artik bunaltmaya soz hakki vermemeye basliyorlar benzerini yasadim bunalima girdim umrundami evet umrunda ama onun hic sucu oldugunu kabul etmez erkek milletine yaranilmiyo galiba
hep aynı herhalde bu erkekler :(

İlk başta her şeye tamam demişsiniz o yüzden bunlar. Biraz dişinizi gösterseydiniz yapamazdı bu kadar. Alışmış her şeye tamam demenize kendi kafasına göre at koşturuyor.

Bazi seyler oturunca degismesi zor oluyor. Ben olsam esimi karsima alir bana saygi duymasi gerektigi evde 2 kisi oldugumuzu fikirlerimi onemsemesi gerektigini anlatirdim ister kibarca anlamiyorsa tartismayla. Kafama göre bende alisveris yapar ona danismazdim. Begenmemesinide zerre umursamazdim.
konuşmaktan anlamıyor daha dogrusu biz bugune kadar hiç bir konuyu konusamadık hemen bagırır cagırır kavga kıyamet son zamanlarda boşuna zorlama artık biliyorum işine gelmeyince hemen bagırıp çıgırıp örtbas etmeye calısıyosun diorum bu defada çıkıp gidiyor. ikinci dediğini de denesem daha iyi mi olur yoksa kötümü şuanda bilemedim :D

Evi alirken hic gormemenize sok oldum.
Nasil olur boyle birsey?
Sizi iyice sindirmis boyle alismis.
Isiniz.zor

Back
X