- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle hayir dur diyecegim konular olurdune yapmalı siz olsanız napardınız
mutlaka yapacağım teşekkür ederimBence radikal olun....bir daha istemedigim bir seyi alirsan kapi disari atarim de ve ama yapinda. Kizarsa kizsin, küserse küssün, baska türlü anlamicak galiba.
genel anlamda böyle diyebilirim bencilce düşünüyorEsiniz her konuda mı böyleÖyleyse işiniz zor.
Sadece bu mevzu iseToxicant katılıyorum.Bir başkaldırı işe yarayabilir.Konusmaktan anlamıyor.
bence durumumu en çok açıklayan sissiniz herhal deNasıl başlarsa öyle gider,eşinizde suç yok nasılsa aynen devam ediyor adam.
Siz artık bıkmışsınız kullanılmaktan ancak bu hayata böyle katlanmak zorundasınız.
Aşktan kör olan gözleriniz açılmaya başlamış geçmiş olsun.
belkide bilemedimMobilyacı mı eşiniz ?
Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o hesap olmuş.
hep aynı herhalde bu erkeklerEvi disi kus yapar derler yetistirilme tarzimizda boyle yetisiyoruz..
yoksa olanlari degerlendirip elimizden geldigince eslere yardimci olmaya sıkıntısini hafifletmeye çalisiyoruz peki sonuç artik nasil olsa ses etmiyor diye artik bunaltmaya soz hakki vermemeye basliyorlar benzerini yasadim bunalima girdim umrundami evet umrunda ama onun hic sucu oldugunu kabul etmez erkek milletine yaranilmiyo galiba
konuşmaktan anlamıyor daha dogrusu biz bugune kadar hiç bir konuyu konusamadık hemen bagırır cagırır kavga kıyamet son zamanlarda boşuna zorlama artık biliyorum işine gelmeyince hemen bagırıp çıgırıp örtbas etmeye calısıyosun diorum bu defada çıkıp gidiyor. ikinci dediğini de denesem daha iyi mi olur yoksa kötümü şuanda bilemedimBazi seyler oturunca degismesi zor oluyor. Ben olsam esimi karsima alir bana saygi duymasi gerektigi evde 2 kisi oldugumuzu fikirlerimi onemsemesi gerektigini anlatirdim ister kibarca anlamiyorsa tartismayla. Kafama göre bende alisveris yapar ona danismazdim. Begenmemesinide zerre umursamazdim.
haklısın valla yüz verince böyle oluyor demekkiİlk başta her şeye tamam demişsiniz o yüzden bunlar. Biraz dişinizi gösterseydiniz yapamazdı bu kadar. Alışmış her şeye tamam demenize kendi kafasına göre at koşturuyor.