Nerde yanlış yapıyorum?

Emerek uyumasına alıştırma da ne yaparsan yap...ben ettim sen etme:kızgın:
Aynen onu dezalıştırmaya çalışıcam şimdi de :) muhakkak olucak birgün ama çok zor valla bezdim artık. O pes etmeyince ben gerilip pes ediyorum artık. Ama olucak yapıcam başarılı oldum bikaç defa mutlaka devamı gelicektir :))

Dünyada ki en masum, beni benden alan görüntüdür annesinin emzirdiği bebek :emir_bebek:. Bu sadece insan için değil hayvanlarında yavrularını emzirmelerini, kuşların yavrularını doyurmalarını saatlerce izleyebilirim (Allah bir gün banada nasip eder inşallah) :KK200:

Bebeğiniz diş çıkartıyor olabilir mi jameya? emzik kullanıyor musun? Benim kızım hiç memede uyumadı o yüzden tecrübem yok ama emzik bu gibi durumlarda da kurtarıcı oldu diye çok anneden duydum :) zordur eminim annelik işi sabır işi cidden bil bol sabır diliyorum.
Benim kızum da son günlerde o saatlerde uyanıyor. Bi ara 9 da uyuyup 4 5 e kadar uyurdu sonra 7 8 de uyanıyodu. Son günlerde çok sık uyanmaya başladı.

Bebeğiniz diş çıkartıyor olabilir mi jameya? emzik kullanıyor musun? Benim kızım hiç memede uyumadı o yüzden tecrübem yok ama emzik bu gibi durumlarda da kurtarıcı oldu diye çok anneden duydum :) zordur eminim annelik işi sabır işi cidden bil bol sabır diliyorum.
Bi ara onu düşündüm ama çok erken :) bide huysuzlanmıyor gündüz. Genelde sakin yani bitek acıktığında mızmızlanıyor. Yada çok çok uykusu varsa. Emzik kesinlikle kabul etmiyor :)

Dünyada ki en masum, beni benden alan görüntüdür annesinin emzirdiği bebek :emir_bebek:. Bu sadece insan için değil hayvanlarında yavrularını emzirmelerini, kuşların yavrularını doyurmalarını saatlerce izleyebilirim (Allah bir gün banada nasip eder inşallah) :KK200:
Amin inşallah size de nasip olur ama çok emdiğinde de zor oluyor inanın :)

Keşke alsaydı canım inan çok rahatlık emzik tabi sonra bağımlısı oluyorlar zor biraktiriyorsun benim kuzu Ağustos ta 3 olacak 3 4 aydır gece veriyorum sadece ona da şükür :KK70: bence erken değil diş için ben 3 aylik çıkaranı gördüm bu forumda sen yine de damaklarını kontrol et :) karnı doyuyor mu yeteri kadar acaba belki sıcaklar etkiliyor gerçi gündüz iyi diyorsun da inşaAllah düzelir zamanla bebeğin :)
Bi ara onu düşündüm ama çok erken :) bide huysuzlanmıyor gündüz. Genelde sakin yani bitek acıktığında mızmızlanıyor. Yada çok çok uykusu varsa. Emzik kesinlikle kabul etmiyor :)

Gün içinde sadece acıkırsa ağlıyor bide beşiğine koyduğum zaman dalamadığında ağlıyor :) onun dışında hiç sesi bile çıkmıyo oynuyo,gülüyo tv izliyo,konuşuyo. Ama uyku sıkıntımız var işte :)
Aa öyle mi? Neden aklımda hep ağlıyor diye kalmış acaba :)) o zaman uykuya da alışır şu 4 ay çok kritik hep anne kucağı istiyorlar sonra geçiyor.

Aa öyle mi? Neden aklımda hep ağlıyor diye kalmış acaba :)) o zaman uykuya da alışır şu 4 ay çok kritik hep anne kucağı istiyorlar sonra geçiyor.
O zaman gazdan dolayı sorun yaşıyoduk. Gazı bitince çok sakinleşti :) alışır elbet benim de daha sabırlı davranmam lazım bide her mızmızlanmada almamam gerek o yüzden olmuyr :)

Keşke alsaydı canım inan çok rahatlık emzik tabi sonra bağımlısı oluyorlar zor biraktiriyorsun benim kuzu Ağustos ta 3 olacak 3 4 aydır gece veriyorum sadece ona da şükür :KK70: bence erken değil diş için ben 3 aylik çıkaranı gördüm bu forumda sen yine de damaklarını kontrol et :) karnı doyuyor mu yeteri kadar acaba belki sıcaklar etkiliyor gerçi gündüz iyi diyorsun da inşaAllah düzelir zamanla bebeğin :)
Olabilir belki de çıkarıyor bilmiyorum :)
Ya almadı inat aslında tam keçi benim kıxım. Ne biberon kabul ediyo ne emzik :))

Emzirdikten sonra gazını çıkarıyorsun değil mi? O yüzden uyanıyor olabilir.

Olabilir belki de çıkarıyor bilmiyorum :)
Ya almadı inat aslında tam keçi benim kıxım. Ne biberon kabul ediyo ne emzik :))
Benim annem hep şöyle der ağrılar gece çıkarmış belki de o yüzden gece huysuzdur. Bence pes etme sen yine de dene emzik vermeyi can simidi gibi görürsün onu :D

Anılarım depreşiyor böyle konular görünce, Allah kolaylık versin demeye geldim.
Gazlı olmasına ilaveten kolikti benimki.
Aylarca meme-kucak yapışık gezdik, uyumayı bırak.
Kucaktan indik bacağa, eteğe paçaya yapışık gezdik.
Paçayı bıraktı derken gölgeye dönüştü bir ara, kçımdan ayrılmaz.
Kollarım pehlivan kolu olmuş, baldırlarım aygıra dönmüş; iki otobronzan sıkıp vücutçu dayıların araya kaynasam "Ooo abimiz gelmiş, hoş gelmiş" denilecek kıvama gelmişim...
Sonra sonra rayına oturdu ya, hatırlamıyorum da tam. Mucize filandı galiba :KK70:

Aman nasıl istiyorsa öyle uyut ya.
18 ay olunca düzene girecek yavaştan yavaştan.. :KK45:
Olmadı 2 yaş..
O emsin sen onu kokla oh mis..

Benim annem hep şöyle der ağrılar gece çıkarmış belki de o yüzden gece huysuzdur. Bence pes etme sen yine de dene emzik vermeyi can simidi gibi görürsün onu :KK70:
Evet hala deniyorum zaten :) bu arada nasıl olduysa emzirdim tam dalmamışken aldım gazını çıkardım yerine koydum uyudu :) biraz parmak emdi sonra daldı :halay:

Evet hala deniyorum zaten :) bu arada nasıl olduysa emzirdim tam dalmamışken aldım gazını çıkardım yerine koydum uyudu :) biraz parmak emdi sonra daldı :halay:
Ohooo oh iyi hep böyle devam eder sen de dinlen bence yat uzan enerji topla :) arada uyku içinde emzik vermeyi dene belki işe yarar :)

Anılarım depreşiyor böyle konular görünce, Allah kolaylık versin demeye geldim.
Gazlı olmasına ilaveten kolikti benimki.
Aylarca meme-kucak yapışık gezdik, uyumayı bırak.
Kucaktan indik bacağa, eteğe paçaya yapışık gezdik.
Paçayı bıraktı derken gölgeye dönüştü bir ara, kçımdan ayrılmaz.
Kollarım pehlivan kolu olmuş, baldırlarım aygıra dönmüş; iki otobronzan sıkıp vücutçu dayıların araya kaynasam "Ooo abimiz gelmiş, hoş gelmiş" denilecek kıvama gelmişim...
Sonra sonra rayına oturdu ya, hatırlamıyorum da tam. Mucize filandı galiba :KK70:
İşte benim de amacım şu duruma gelmemek :))) bi ara kucakta sallana sallana uyutuyodum ben durunca kalkıp kendi zıplıyodu kucağımda :)) dedim kesinlikle beni yönetemiceksin ben seni yöneticem :deli: şimdilerde ikimiz de direnişteyiz bakalım kim önce bırakıcak :))

Ohooo oh iyi hep böyle devam eder sen de dinlen bence yat uzan enerji topla :) arada uyku içinde emzik vermeyi dene belki işe yarar :)
Denedim onu da kaçırır mıyım :))) kafa salladı ağladı zırladı. İstemedi yine :))) pes ettim dedim ama tekrar tekrar deniyorum arada. Umarım diş döneminde kandırırım :))

Back
X