- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi derinnefes
-
kafam o kdr karışıkki..ailem aile apartmanında yaşıyor oraya gitmem demek en az boşanma süreci kdr zor olacak benim için..abime gidipte yengemi de rahatsız etmek istemıyorum..mutlu, huzurlu bir evlilikleri var ben onlara yük olmak istemıyorum..bir süre uzaklaşmak adına belki memlekete gidebilirm orada evimiz var ama tek başıma ailem gönderir mi bilmıyorum..şu anki eşinizin bi gün doğacak çocuğunuzun babası olmasını istemediğinize eminseniz boşanabilirsiniz. ancak hem kendinizi toparlamak hem de karşı tarafın ne istediğini anlamak için bi süre hiç tepki vemeden, iletişimi minimuma indirip mümkünse farklı bi yerde kalın ve önünüzü görün derim. tabi ben işin içini bilmeden bi fikir sunuyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur...
bakim bu haftasonu netleştiririm muhtemelen ailemle konuşup iyice.umarım hakkımda hayırlısı olur..dün gece ayrı yattı zaten..Yaşamak için bir süreliğine farklı bir yer bulmak zor görünüyor. akraba hiç olmaz... güvenebileceğiniz, farklı şehirde yaşayan bir arkadaş olabilir belki... aslında bir aile danışmanı yardımcı olabilir. bazı belediyeler aile danışmanlığı ve psikolojik destek hizmeti verebiliyor. bulunduğunuz ilde vardır belki.
çok acele karar vermeyin, ikinizde biraz kafanızı dinleyin, evliliğinize bir şans daha verin. bunlar tek taraflı olmaz elbet eşinizin de düşünceleri önemli...
herşeyi yaptım eşim anlamıyor beni diyosanız da hemen boşanın, kendinizi daha fazla yıpratmanın anlamı yoktur..
eşime onu ben de önermek istıyorum..ama eminim çirkince birşey söyleyecek yani evi babası aldıgı için ben neden uzaklaşım sen uzaklaş diyecek yapıda bir insan..esin uzaklassin bir sure kabul ederse?
kabus gibi diyosun gerci uzatmanin da bir anlami kalmamis sanki..
sevgili "derinnefes" burada okuduğum kadarıyla ve bana yazdığınız yorumlardan da anladığım kadarıyla evliliğiniz evliliğime çok benziyor. eşinizin kendine saygısı yok ki size saygısı olsun. kendine yakıştırıp o sözleri söyleyip o şeyleri yapıyorsa inan sadece ve sadece kendine yapıyor ve kendisini küçük düşürüyor. ama en son yorumunuzda evliliğinizi onarma çabalarınız vardı ve anladığım kadarıyla saygı ortadan kalkmış ama sevginiz içten içe sürüyor. o zaman boşanma kararı vermek için sizin için erken. üzülürsünüz. ha değer mi değmez mi bu adama bence değmez siz ona fazlasınız. Allah(cc)ın şanslı kuluymuş sizi bulmuş her şeye rağmen evliliğinizi sürdürme umudunuz var. madem adamdan ayrılamıyorsunuz adam edin o zaman burnu sürtsün sürünsün. aslında yapılacak şey çok açık boşanma davası açmak için dilekçe vermeyin derim ama onu umursamayın aldırmayın evde yokmuş gibi kendi işinize bakın kavga etmeye çalışmasına uymayın muhatap olmayın. elinizden geldiğince huzurlu mutlu olun. boşanalım dediğinde git aç o zaman deyin. mesela ben öyle yaptım. eşim çok ama çok saygısız sorsan seviyorum da diyebiliyor. neyse boşanalım kelimesini de daha başlarda kullandı. sonra ben kendimi geri çektim. umursamamaya aldırmamaya başladım. iyi git boşan dedim o kadar gurursuz onursuz olabileceğimi düşünmen bile saçma beni istemeyeni ben hiç istemem davayı aç ve evden git erkek olan gider kadın kalır evde dedim. hiç de çıkıp gitmedim evimden. ne diye gideceğim ona kolaylık sağlayacağım hem boşanacak hem her şey ona kalacak rahat rahat çıkacağım hayatından. anlaşmalı boşanalım maddi bir şey istemiyorum belki de haklısın dedim bizi belki de daha mutlu huzurlu bir hayat bekliyor dedim ama evimden çıkmam dedim giden gitsin başının çaresine baksın dedim. ben de onu eleştirdim kendini ne sanıyorsun dedim gözümden düştün dedim. sen bana saygı duymazsan ektiğini biçersin sen de saygı bekleyemezsin dedim seni ne kadar seviyordun yok ettin dedim. ne yani sevmiyor musun deyip şok oldu. ona onun diliyle konuştum ki aslında hiç benim tarzım değil ama dinsizin hakkından imansız gelir. gerçek şu ki kaçan kovalanır. bir kaç gündür hiç bir etkime tepki vermiyor masum masum oturuyor sessiz sakin olayları büyütmek istemiyor ben onu tanırım gerçekten gidebileceğimi anladığı için korktu. vazgeçilebilecek olduğu suratına çarptı. demek ki sevgimi o kadar belli etmişim ki hiç inanmamış bitirebileceğime ya da o zaman umursamamış aldırmamış. şimdi böyle oldum ya çark tersine döndü. ha bütün bunları yaparken yine de hiç bir zaman çirkinleşmemeye dikkat ediyorum. olay bağırıp çağırmak değil öyle evden herkes kaçar ama aldırma umursama şok olsun. maalesef kötü bir örnek veriyorum biliyorum ama otur konuş desem biliyorum ben bunları duvarla konuşursun sesin sana geri döner. sen kendi hayatına bak onun peşinde koşma tartışmaya çalışmasına uyma ona aldırma umursama zamanla kaçan kovalanacaktır. uyumlu anlayışlı ol ama kendi halinde ol. üstüne düşme yani bu kadar basit. evinden sakın gitme bırak giden gitsin hele ki tek başına başını alıp ailenin yanına değil de başka yerlere gitme. gideceksen abinin değil de annenin babanın yanına git. ben kendi yaptığımı anlattım ama bence öyle yaparsan da değerli olursun. telefonunu açma gelir gelmez hemen yüz verme. gidebileceğini görür ama nerede olduğunu da bilir. peşinden gelecekse gelir. ama boşanma davası açma sen mi evliliği bu hale getirdin sen açıyorsun. ama can çıkar huy çıkmaz bunu kabullenmek gerek. aniden arada bir çıkabilir. bu devirde erkekler evliliğin içini iyice boşalttı. biri gider biri gelir mantığı mıdır kendi ailesinden gördüğü gibi mi yapıyordur anne modelini oluşturmaya mı çalışıyordur bilemiyorum ama çoğu kendini bir şey zanneder olmuş. seni sevmese evlenmezdi ama sevgisi kalmış mıdır bitmiş midir bilemem kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. tüm bunları sevdiğin için yazdım yoksa böyle bir adamla hayat geçer mi değer mi dersen kurtul gitsin derdim. ama sürdürmek istiyorsan burnu sürtsün adam olsun biraz o e biraz da sen kendinden verip orta yolu bulun. sen de onun beklentilerini anlamaya çalış. onu da anlamaya çalış. bencil oldukları için karşılıklı anlayışla uyumu sağlamak zor biliyorum ama biraz da kadın olmayı bilmek gerek. ben biraz süslenip püslenip evde salınınca hep kedi gibi gelir ama sorunları bu çözmez. adamlar adam olmalı karısının arkasında durmayı bilmeli yuvasının evi olduğunu bir aile olduğunu anlamalı. günümüzde evlilik yürütmek zor.
bol şans.
evliliğimin başında yumuşak huylu olduğumdan çok ezik bir halim vardı ağladığımda beni böyle mi kandıracaksın diyordu neler yapıyor bana neler anladım ki onunla onun dilinden konuşmak gerek. bir kaç gündür aynı işte çalıştığımız için işe de gitmiyorum. hafta sonu kursum var kursa çıkarken bana akıllı ol dedi ben de ben akıllıyım sen aklına mukayyet ol dedim çıktım gittim. biraz da kadın olmak gerek dışarıda bakımlı olup evde salaş olmamalıyız iki yerde de bakımlı olmalı ha yoruyorsa dışarıda değil evde bakımlı olmak gerek o kadar net. çirkin kadın yoktur kadın gibi kadın olabilen kadın vardır. alan zaten beğenip almıştır. az biraz önemli konuları konuşurken öyle pijamalı saç baş dağınık halde değil az biraz süslenip püslenip öyle oturup konuşmak gerek. odaklanıp dinlesin. ben öyle yapıyorum. sürünsün.
ah ah aynı bizim evliliğimize benziyor. saygı maygı yok. bence sizde hiçbir anormallik yok. kendini eleştirmek de gerekli ama siz onun yüzünden gerekli gereksiz kendi üstünüze gitmeye hep bende de bir hata vardır haline bürünmüşsünüz. aslında aile danışmanına da gitmeyi kabul etmiş, bi şekilde ikna edip götürseniz belki bişeyler değişir kendini eleştirmeyi sadece kendini değil sizin de düşünmeyi öğrenir. bi kere evlilik içinde alınan evin arabanın hala anne baba üstüne yapılması neyin mantığıdır hiç anlamadım. hadi ailesinin durumuna üzülüyor para verir destek olur hadi yetmedi ekonomik durumunuz çok iyi olur da kendinize ev ladıktan sonra hadi onlara da ev alır diyelim de sizin oturduğunuz evi onlara yapmak sizin kullandığınız arabayı onlara yapmak nasıl açıklanabilir ki. bunun aileyle destekle ne alakası var. kullanan sizsiniz. nasıl düşünecektin sanki. çok haklısınız. bence eşiniz sizi kendisinden üstün buluyor ve sizi taşıyamama kompleksi içinde. makyaj yapmanızı da muhtemelen kıskandığı için huysuzluk çıkarmış. çünkü sürekli her şeyden kavga çıkarmıyor da sanki kavga çıkan konular biraz belli gibi. ailesine gelince genelde aileler sorunlu oluyor. önemli olan ikinizin uyumlu olup anlaşabilmesi. sizin eşiniz kendi ailesinin kurduğunu anlayamamış hala kendi ailesine bağımlı yaşıyor. kocaman bi aile olmak da güzel hatta daha güzel ama kendi evinizi arabanızı da onlara yapmak artık onun hala kendi ailesini kurduğunu anlamaktan yoksun olduğunu gösteriyor. Allah kolaylık versin. işiniz zor. Kendinize yapılan saygısızlık bir yana da bir de eşinize güvenemeyeceksiniz ki. her an ayrılma kararı alıp duracak. önce boşanma kelimesinin kolay kolay en küçük tartışmalarda bile kullanılır bi şey olmadığını anlaması gerek. böyle bir evliliğe nasıl güvenebilirsiniz. benim de en sinir olduğum konu buydu evliliğimde. bence madem eğilim göstermiş aile danışmanına gidin bi görüşün derim. bol şans. kendinizi sakın üzmeyin sizin için her şeyin en hayırlısı olsun.
evet haklısın biraz sakinleş ve kendini dinle. rahatla. bu ikiniz için de iyi olacak. biliyorsun benim eşim daha da zor bir insan anlatmıştım. dışarıda efendilik abidesi iyilik timsali, evde bencil şımarıklar yapıp duran üstüme geldikçe gelen biri. neler neler yaptım o an düzeliyor ama can çıkıyor huy çıkmıyor. idare etsem ederim kavgalarımız olmaz biliyorum. ona uyduğunda anlayışlı oluveriyor ama bu da biçok şeyi kabullenmem alttan almam hiçleşmem demek bildiğin her buyurduğunu yapan bir köle olmam demek. öyle böyle değil ki alttan alsam. sizin ki en azından evde kırıp döküyor benim ki evde başbaşayken sakin dışarıda sadece bana karşı parlayıveriyor. utanıyorum. aramız düzeldi aslında son bikaç gündür ama demek ki benim kafamda bitmiş ki bu sabah yine kavga ettik. aslında o başlattı. uyuyordu. arkadaşlar gelecek diye bişeyler hazırlıyordum. bişi alıp gelmek için dışarı çıktım. demlikte su vardı. hemen gider gelirim sandım. ama demliğin dibi biraz yanmış. tüm bunlardan kafam dağınık malum. sadece on dakika markete gidip geldim. söylenmeye başladı. demliği yakmışsın. senden kadın olmaz. şakaya karıştırim kapansın konu diyorum yok. tamam haklısın dikkat etmeliydim diyorum yok. buldu ya bi kusur yine konuştukça konuşcak. gülsem mi ağlasam mı. çalıştığım halde her çeşit yemek her akşam önünde basite kaçıp atıştırmalıklarla geçiştirmişliğim yok. evin temizliği yapılır edilir. iyi şeyleri görmüyorsun da bi kötü şey buldun yine büyüt de büyüt dedim. resmen kavgadan besleniyor bişey bulsam da kavga etsek diye. misafirler gelecek bi demlik alsak bu da eskidi sayılır dedim. demez olaydım. neyse söylenip duruyor kendi kendine. ama ben de tahammül kalmamış. açtım ağzımı yumdum gözümü. içimde ne varsa söyledim. git bi daha da gelme dedim. mutluluğumu huzurumu aldın hayat enerjimi sömürüp duruyosun dedim. o da delirdi tabi. üstüme yürüdü. sen busun dedim. çıktı gitti. yok annemin evine gitcekmişim iki haftaya o taşınırmış boşanırmışız. senden kurtulabileceğime şaşırıyorum dedim seni sevmem için kendin bile bi sebep bulup söyleyemezsin dedim. ben de şu kız için şunu yaptım diye. hep bir bastırma psikolojisi aşağılama övme yok tamam da bi de kusur buldu mu dallanıp budaklandırma. her şeyin hayırlısı. sussam geçer giderdi biliyorum ama benim de canıma tak etmiş. ben düşünüyorum ki pazar dışarı çıkar gezeriz biz, bu pazar da sinemaya gideriz, beklediğim bir film geldi diye. o daha kalkar kalkmaz moralimi bozuyor. sabrım kalmadı. böyle hayat geçer mi.
bende aynı senn durumundayım...kavga edicek sebep herzaman buldu buluyorda, şu anda o kdr doluyum ki..tam ben sınavdan geldm eve giriyordum o cıkıyormuş nereeye dedim gezicem biraz dedi.bende gelim dedim mesela (bu huyumdan da nefret edıyorum gelmeni istese adam zaten seni alır ne diye düşüyorum ki) hayır dedi. bizim baştan sonu yazılmış bunu da eşim kendi yazmış...ben içimdekileri de hiç kusamadm ona..hiç anlatamadım çünkü..şu yazını okudugumda bile ağladım..dışarıda hava mis ama bana cehennem gibi gelıyor heryer..ben hala bu adamı nasıl sevebiliyorum diye şaşıyorum...ve neden ben diye soruyorum..hem de ona hiç kötülük yapmadıgım halde!! cok yorgunum, ne yapacağımı bilmıyorum..keşke bi el uzansa şimdi kurtarsa beni hiç acımadan hiç canım yanmadan bu adamdan kurtulsam...
bizimde sizin gibi tartışmalarımız cok oluyordu...keşke diyor insan hani kavga edilcek bir sebep olsa da kavga etsek...erkeklik sanıyorlar ya onlar bunu! keşke sana güzel şeyler söyleyebilsem.. o yazında sana kendi kararlarımdan bahsetmiştim ama demekki olmayınca olmuyor işte..umarım ikimizinde hakkında hayırlısı olur...
Geçmiş olsun. Okurken benim eski eşi anlatmışsin sandım.Mrb ben ayrilan biriyim martta bir yil olucak.size yazma nedenim altinlari istiyormus ya vermeyin demek icin.karakteriniz benim karakterimin aynisi.ve anlattiginiz es ise benim ex es.6 aylik evlilik surecinde tukettik bizde benimkisi gerci tam bir anakuzusuydu hergun kavga ederdik.alttan alsan tepene biniyor avazi ciktiginca bagiriyordu apartmani inletiyordu salak.sus bagirma bende bagirmmasini biliyorum cevreye rezil oluyoruz diye ben sustukca dirdir konusurdu.baska zamanda konus dedigimde duvardan ses gelirdi bak tak tak duyuyormusun derdim oylece tvye bakardi sen konus dur yani.ailesi sisirdi iyice bosan diye hic yapici olmadilar hic.aile destek verdikce bu cirkinlesti dahada.son bir hafta altinlari istedi altinlar bu eve gelcek dedi.altinlatda annemlerde duruyordu.gelmicek ne zaman ev aliriz ozaman gider bozdurursun dedi.gelcek diye bir hafta yirtti bir yerlerini anlatamam.zaten yatak ayriydi eve mesaideyim diye gec gelmelet meger anasinda oluyomus eve oylrsine geliyo yani.gozunde basitim.zaten senden sokakta cok var anam babam bi tane dediydi.altin gelmezse bu is biter dedi.zaten her aksam bosanma lafi.teli eline alip avukati ariyom bak nediyosun bak babani ariyorum ne diyosin diye tehditler.ben bu eve isten cikinca gelmek istemiyom deyince yeter dedim.anasinin evine gittim kaynana seytanida dunden raziyim laf sokmaya bosanin dedi gulerek o kadar mutluki ben aglarken bana altinlar annende durmucak getir benim bankaya hesaba koyalim o.c. ki nezaman istetsen veririm dedi ben salakmiyim dedim ogluna tel actim annen boyle diyo annem demez dedi anasini arayinca kadin demiski kizim annendede durmasin bankaya koyun adiniza kavga etmeyin demismis.yalancida oldum ve aksama altin geldimi dedi hayir dedim ve defolup gitti.bu nasil olsa beni gozden cikarmisti adi ve ailesinin akliyla hareket etti oglum bu gerizekali kiz nasilsa seni cok seviyo al sen bunun elinden altinlari sonrada birak zararin neresinden donseler kar mantigi.altini alip kicima tekmeyi vuracakti.altini alamayincada giderken dedigo seni bes bilezige satin aldim demesi oldu.halbuki dugun salonunu bile benim taraf doldurdu yani ama erkek taragi gorinur ya digun yapan.orda burdada seutan kadin altinci gelin oglumu kapi onune koydu diye laf etti.dangalakmisim cirkefmisim hatta akli dengem bozukmus benim oyle anlatiyolarmis.davayi o acti.protokole herseyi yaxdirdim.ve bosandik.evden bir cigit vermedik sadece kendi giyim kusam bide deytan anasinin aldiklarini aldi.ben ne altinda ne parada pulda biriydim.ben sevgi dilendim ama bulunmaz hint kumadi sandi.seni adam edecem diye bagirirdi halbuki ben zaten adamdimda sen oylemiydin acaba.zordu severek bosandim cunku onca lafa hakarete olaylara ragmen salak ben sevmistim birkere icin icin o sevgiyi anca bitirdim artik suratini gormek istemiyom.arabam isim seven ailem iyi bir maasim yani benim herseyim zaten vardi napayim senin altinini yani.ama is baskaydi onlar uyaniklar ya.yani uzun oldu ama anlayin diye anlattim sizin esde zaten son oyinlarinda sahbeyi kapatnak icin ne koparirsam mantiginda ailenin akliyla ortak konusup hareket ediyolar merak etmeyin.ve sakin ola vermeyin.evet sizin altinda gozunuz yok ama is baska yolda ilerliyor.vermeyin sakin.paralasin kendini.altinla bu yuva ayakta duracaksa hic durmasin dediydi avukatim.hakliydi.altinda ederi onyedi bin eden biseydi.benim arabami satsam iki kati katlayan gicum vardi ama benim sevgimi anlamadi enayi saniyolar iste.VERMEYIN.alinca bosanmayi acacak size emin olun.evet aci cektim ama eyvallahimda hic olmadi ona evimide gecindirdim evimide aldim.kendinize guvenin ltf.cunku ezik koseye sinmis bir aptal yaptiydi 6ayda beni hep agladim.sakin psikolojinizi altetmesine izin vermeyin.mantikli dusunemiyorsunuz oyle bir salak yapiyolarki.galbuki kendileri gerizekalinin onde gidenleri.vermeyin birakin paralasin kendini.gercek yuzunu gorun ozaman.
insan bazen yalnız kalmak istiyor belki oda kafasını boşaltmak istemiştir. karşılıklı sakin şekilde konuşsanız sonucta çok büyük sebepleriniz yok. belliki eşiniz bazı şeyleri kafasına takıyor bunuda size yansıtıyor. ilişkinizden çok onun kişisel sorunlarına yönelseniz belki size karşı daha olumlu yaklaşır[/QUO
inşallah öyle olur..lütfen sen kendini üzme ve dua edelim bizim için en hayırlısı olması için..evlilik kurraken mantık kadar aşk da gerek ki karşılıklı özveriler olabilsin evlilik engelleri aşıp yürüyebilsin. senin sevmen çok doğal, olmasa doğal olmazdı. biz de barışıyorsak benim onu seviyor olmamdandı. ama şimdi seviyorsam bile hissetmiyorum. çünkü aşk da iki kişinin beslemesi büyütmesi gereken bir şey. o bana bunları yaptıkça seviyorsa bile sevmediğini düşündüğümden hatta emin olduğumdan kendi sevgimi de hissedemez oldum. üstüne gidip de daha da alevlendirmeyin. rahat bırakın kendinizi sönsün karşılıklı kızgınlıklarınız. biraz kendinize çekilin. her şey olacağına varır.
Mrb ben ayrilan biriyim martta bir yil olucak.size yazma nedenim altinlari istiyormus ya vermeyin demek icin.karakteriniz benim karakterimin aynisi.ve anlattiginiz es ise benim ex es.6 aylik evlilik surecinde tukettik bizde benimkisi gerci tam bir anakuzusuydu hergun kavga ederdik.alttan alsan tepene biniyor avazi ciktiginca bagiriyordu apartmani inletiyordu salak.sus bagirma bende bagirmmasini biliyorum cevreye rezil oluyoruz diye ben sustukca dirdir konusurdu.baska zamanda konus dedigimde duvardan ses gelirdi bak tak tak duyuyormusun derdim oylece tvye bakardi sen konus dur yani.ailesi sisirdi iyice bosan diye hic yapici olmadilar hic.aile destek verdikce bu cirkinlesti dahada.son bir hafta altinlari istedi altinlar bu eve gelcek dedi.altinlatda annemlerde duruyordu.gelmicek ne zaman ev aliriz ozaman gider bozdurursun dedi.gelcek diye bir hafta yirtti bir yerlerini anlatamam.zaten yatak ayriydi eve mesaideyim diye gec gelmelet meger anasinda oluyomus eve oylrsine geliyo yani.gozunde basitim.zaten senden sokakta cok var anam babam bi tane dediydi.altin gelmezse bu is biter dedi.zaten her aksam bosanma lafi.teli eline alip avukati ariyom bak nediyosun bak babani ariyorum ne diyosin diye tehditler.ben bu eve isten cikinca gelmek istemiyom deyince yeter dedim.anasinin evine gittim kaynana seytanida dunden raziyim laf sokmaya bosanin dedi gulerek o kadar mutluki ben aglarken bana altinlar annende durmucak getir benim bankaya hesaba koyalim o.c. ki nezaman istetsen veririm dedi ben salakmiyim dedim ogluna tel actim annen boyle diyo annem demez dedi anasini arayinca kadin demiski kizim annendede durmasin bankaya koyun adiniza kavga etmeyin demismis.yalancida oldum ve aksama altin geldimi dedi hayir dedim ve defolup gitti.bu nasil olsa beni gozden cikarmisti adi ve ailesinin akliyla hareket etti oglum bu gerizekali kiz nasilsa seni cok seviyo al sen bunun elinden altinlari sonrada birak zararin neresinden donseler kar mantigi.altini alip kicima tekmeyi vuracakti.altini alamayincada giderken dedigo seni bes bilezige satin aldim demesi oldu.halbuki dugun salonunu bile benim taraf doldurdu yani ama erkek taragi gorinur ya digun yapan.orda burdada seutan kadin altinci gelin oglumu kapi onune koydu diye laf etti.dangalakmisim cirkefmisim hatta akli dengem bozukmus benim oyle anlatiyolarmis.davayi o acti.protokole herseyi yaxdirdim.ve bosandik.evden bir cigit vermedik sadece kendi giyim kusam bide deytan anasinin aldiklarini aldi.ben ne altinda ne parada pulda biriydim.ben sevgi dilendim ama bulunmaz hint kumadi sandi.seni adam edecem diye bagirirdi halbuki ben zaten adamdimda sen oylemiydin acaba.zordu severek bosandim cunku onca lafa hakarete olaylara ragmen salak ben sevmistim birkere icin icin o sevgiyi anca bitirdim artik suratini gormek istemiyom.arabam isim seven ailem iyi bir maasim yani benim herseyim zaten vardi napayim senin altinini yani.ama is baskaydi onlar uyaniklar ya.yani uzun oldu ama anlayin diye anlattim sizin esde zaten son oyinlarinda sahbeyi kapatnak icin ne koparirsam mantiginda ailenin akliyla ortak konusup hareket ediyolar merak etmeyin.ve sakin ola vermeyin.evet sizin altinda gozunuz yok ama is baska yolda ilerliyor.vermeyin sakin.paralasin kendini.altinla bu yuva ayakta duracaksa hic durmasin dediydi avukatim.hakliydi.altinda ederi onyedi bin eden biseydi.benim arabami satsam iki kati katlayan gicum vardi ama benim sevgimi anlamadi enayi saniyolar iste.VERMEYIN.alinca bosanmayi acacak size emin olun.evet aci cektim ama eyvallahimda hic olmadi ona evimide gecindirdim evimide aldim.kendinize guvenin ltf.cunku ezik koseye sinmis bir aptal yaptiydi 6ayda beni hep agladim.sakin psikolojinizi altetmesine izin vermeyin.mantikli dusunemiyorsunuz oyle bir salak yapiyolarki.galbuki kendileri gerizekalinin onde gidenleri.vermeyin birakin paralasin kendini.gercek yuzunu gorun ozaman.
Kararını kocanla paylaşdin mi ?
Geçmiş olsun. Okurken benim eski eşi anlatmışsin sandım.
Şerefsizlik bu kadar mı benzer yani ?!insan bazen yalnız kalmak istiyor belki oda kafasını boşaltmak istemiştir. karşılıklı sakin şekilde konuşsanız sonucta çok büyük sebepleriniz yok. belliki eşiniz bazı şeyleri kafasına takıyor bunuda size yansıtıyor. ilişkinizden çok onun kişisel sorunlarına yönelseniz belki size karşı daha olumlu yaklaşır[/QUO,
inşallah öyle olur..lütfen sen kendini üzme ve dua edelim bizim için en hayırlısı olması için..evlilik kurraken mantık kadar aşk da gerek ki karşılıklı özveriler olabilsin evlilik engelleri aşıp yürüyebilsin. senin sevmen çok doğal, olmasa doğal olmazdı. biz de barışıyorsak benim onu seviyor olmamdandı. ama şimdi seviyorsam bile hissetmiyorum. çünkü aşk da iki kişinin beslemesi büyütmesi gereken bir şey. o bana bunları yaptıkça seviyorsa bile sevmediğini düşündüğümden hatta emin olduğumdan kendi sevgimi de hissedemez oldum. üstüne gidip de daha da alevlendirmeyin. rahat bırakın kendinizi sönsün karşılıklı kızgınlıklarınız. biraz kendinize çekilin. her şey olacağına varır.
O
Yorumlariniza toptan cvp verecegim. Su anda babmin evindeyim zaten aksam geldim ama bbm kizim yapici olalim 4 yil var arada sonucta dedi sen git dedi.gittim, gayet sakin konustuk beni oylebir konuma soktuki paraci oldum araba kac kmde ise yok evn aidati neyse bolcez bilmm ne.bana diyo ya ben gelmez diyrm sen hangi yuzle geliyrsun diyo git artik babana anlat onlr dinlesin ben dinlemicem sen dava acamicammi saniyrsun diyo bu tarz konusmlr iste babami aradim geldi dedi ara ailesini babm benni aldi de dedi bbm bende aradim,soledim annesi sasirdi.ne dicegini bilemedi.ofkeyle hareket etmeyin dedi. Ben dedim daha sizin oglunuzla yuz goz olmicam yarin davayi acsin dedim. Demkki olmayinca olmuyo,bir de dusurdugu duruma bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?