nerden başlamalı.yolun sonu ya da başı..

guvenini tamamen kazanmadan bisiy yapma zaten. altini istemelerinin tek bi sebebi var bence kendi kendine bi hayata baslamani istemiyor onlar senin hakkin ve garantin. sana ne derse desin

Az once kvalidem aradi yarinaksam gelceklermis guya esim alcam demis gidip ama ben cok kirginim ve donmek istemiyorum...

boşan diycem demek kolayda bunu yapmak zor tavrını eşine karşı koru derim bence uzak durmanızda fayda var bırak özlesin düşünüp hatasını anlasın.. inşallah en iyisi olur senin için :)))

boşan diycem demek kolayda bunu yapmak zor tavrını eşine karşı koru derim bence uzak durmanızda fayda var bırak özlesin düşünüp hatasını anlasın.. inşallah en iyisi olur senin için :)))

Evetsu anda cok kirginim zaten..esimin halasi aradi bak dedi onun iletisim problemi var derdini bile anlatamadi bana erkeklik egosu biraz buyutulmeye ihtiyaci var dedi..ben de bana soyledigi laflari haketmedigimi soyledim..guya onu hala seviyormusun diye sormus o da dalip gitmis bisi dyememis...bana dadiyor bir sansa daha deger ben cocuklarima bile sizi ornek gosteriyordum siz birbirinizin gozlerinin icine bakiyordunuz..muhtemelen esim inatlasiyo dedi benden dolayi..kvalidem de giyme yapma dediyse yapma o zaten zamanla birakicaktir vs dedi..
guvenini tamamen kazanmadan bisiy yapma zaten. altini istemelerinin tek bi sebebi var bence kendi kendine bi hayata baslamani istemiyor onlar senin hakkin ve garantin. sana ne derse desin
Zaten ben de su anda o altinlari bozdurup ev almayi dusunuyrm,,

Dun aksam esimgeldi ailesini getirmemis biz aile apartmanindayiz rahat konusamicaklar diye ailemi almaya gelmis ama beenigormek istemedi cunku ben olunca derdini anlatamiyormus...?
Bizimkilqr gitmedi birrsey olmaz oglum gelsinler dediler,he birde annemin de konusmasini istemedi babamla tek konustu,benm babam pek savunmaz savunmaz degilde konusmayi beceremez zaten dedigi tek sey de siz ailelerinizi dusunmuyormusuunuz babamin dedigi...bu aramizdagecentelefonkirma olayinni anlatti ben de ondan telefon alicaksiniz banasanaceza demistim hem de istedigim telefonu alcaksin demistim o da bu ay sikisigim alamam demisti ben de ona ben alicam ama sen babama sole bu ay ki borcu odemicez dedim o da o zamn altinlari getir diyip iki elini tutarak bir hareket yapti ben de ne pezevenkce bir hareket dedim o da sen de orospu pazarligi yapma dedi..bunu babama anlatti..ev ve arabinin ailesinin uzerine almasina gelince de dedi onun buna ihtiyaci yok iki baba da istese en guzelini alir dedivs..sanki benm onlara ihtiyacim varmis gibi ben de ona sonra dedim ki ben sana guvenmek istedigim icin dedim o da sen mutlu olmana baksana dedi ben de guven olmadan nasil dedim..her neyse..babama demis ben 16 yasimdan beri boyleyim sinirliyim napim elimde dgil vs demis...zaten babam psikologa goturcek demis..sonra benim yanima geldi ama ne ozurdiliyor ne hadi evimize diyor...napalimdiyor tiyatro varmis orayami gidelim diyor yoksa psikologami gidelim diyr..oyle gitti istee...hicbisi anlamadim...ben ona telefonkirinca kocacim cam battimi eline diye sormamisim vs....

Bosanmadan alma sakin yoksa yarisina ortak olur kanun geregi

Arkadaslar esimden hala ses seda yok kvalidem hergun ariyor don evine die..ama oglu aramadiktan sonra..babasina diyormus bu akillidir doner dedim heraksam isiga bakiyorum acikmi die isten gelirken diyormus..bigun de yok ben baskasinin hayatina da kendi hayatimi da mahvetmicem vs diyormus..ben de gunden gune daha cok gucsuzlesiyorum pesetmek istemiyorum ama su anda bile aramamk icin kendimi zor tutuyorum okulm evime cok yakindi ona rica etsem en azindan bosanma gerceklesene kdr o ailesinde kalsa ben evimde ya da arabayi bana verse rica etsem diyorum ama bir yandan da minnet etmek istemiyorm..ama cok yoruldum..direncsizlesiyorum cok axi cekiyorjm..sizler nasil yaptiniz nasil dayandiniz nolur bana yardim edn.cok ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…