• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden baslamali

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Slm kizlar benim sorunum şu ki cok fazla uyumam ve hic,biseye enerji,bulamamam.gunluk 13 14 saat uyuyorum ama yinede yorgunum kalktiktan sonrada gozum acik uyuyorum resmen hic bisey yapamaiyorum ev isi,el isi,ders,kurs...
Ev aldi basini gidiyor ben oturuyorum.ders calismam lazim ama yok.spora gidemiyorum kursa gitmeye üşeniyorum daha dogrusu uyku herseyden once geliyor.
Kan tahlili,vs yaptirdim normal ama bu uykuya cozum bulamadim.Sabah erken kalkiyum diyorum bakiyorumki otururken uyumusum durumum vahim yani varmi boyle bisey yasayan.
Artık psikologa gitmeyi dusunuyorum:((

Evet uyudukça da daha cok uykun geliyor degil mi? Bende bu aralar cok fazla oluyor ama hamilelikten. Daha öncesi de uyku sorunum vardı bir turku deliksiz uyuyamıyorum hala öyle. Yanı uyudukça da heryerim agriyor ve hayattan soğuyorum enerjim tükeniyor. Depresyonda olabilir misin? Doğru karar vermişsin mutlaka görün psikoloğa.

Merhaba canım bir ara bende böyleydim uyumuyordum ama koltuktanda kalkamıyordum. Ev çöp eve dönüşmüştü resmen :))
Ve atlattımm
Sabahları kalıknca 5 tane egzersiz hareketi yapıyorum youtubede var bakablirsin.
Kahvaltı yapıyorum ve mutlaka kahve içiyorum.
Program yapıyorum kağıda dökmesem bile kafamda mutlaka günü planlıyorum.
Bence en önemlisi gerçekten çok işe yaradı bir şey yapmadan önce besmele çekiyorum.
O kadar değiştim ki anlatamam.
Umarım işine yarar.

Çok uyudugunuz için enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz 7 8 saat uykuyla gayet zinde kalabilirsiniz

Uzmanlara göre aslında 5 6 saat uyku yetiyormuş

Evet uyudukça da daha cok uykun geliyor degil mi? Bende bu aralar cok fazla oluyor ama hamilelikten. Daha öncesi de uyku sorunum vardı bir turku deliksiz uyuyamıyorum hala öyle. Yanı uyudukça da heryerim agriyor ve hayattan soğuyorum enerjim tükeniyor. Depresyonda olabilir misin? Doğru karar vermişsin mutlaka görün psikoloğa.
Bilmem olabilirim bu ara yolunda gitmeyen ama amaann napalim dediğim seyleri bastiriyorum sanki:((

Slm kizlar benim sorunum şu ki cok fazla uyumam ve hic,biseye enerji,bulamamam.gunluk 13 14 saat uyuyorum ama yinede yorgunum kalktiktan sonrada gozum acik uyuyorum resmen hic bisey yapamaiyorum ev isi,el isi,ders,kurs...
Ev aldi basini gidiyor ben oturuyorum.ders calismam lazim ama yok.spora gidemiyorum kursa gitmeye üşeniyorum daha dogrusu uyku herseyden once geliyor.
Kan tahlili,vs yaptirdim normal ama bu uykuya cozum bulamadim.Sabah erken kalkiyum diyorum bakiyorumki otururken uyumusum durumum vahim yani varmi boyle bisey yasayan.
Artık psikologa gitmeyi dusunuyorum:KK43:(
Psıkologada gıdın tabı ama oncelıkle normal tıbbı bır doktora gıtsenız daha ıyı sankı kan degerlerınıze fılan baktırı belkı bır eksıklık bırseyler vardır eger tum sonuclar normal cıkarsa psıkologu dusunun derım ben gecmıs olsun

İnsan uyudukça uyuyası gelir, gereğinden fazla uyku sizi dinç yapmaz, aksine sersemletir.
Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama uykunun 1,5 saatlik periyotlar halinde olduğundan bahsediyordu. Yani 1,5 saat ve katları şeklinde uyunursa daha rahat uyanılıyormuş. Uyuyup uyanma saatlerinizi bu periyoda göre ayarlamayı deneyebilirsiniz, belki bir faydası olur.

Bende öyleydim yatarken 7 8 saat sonrasına alarm kurup kalkmaya başlayınca kısmen düzeldi. kahvaltı yapmazdım düzenli kahvaltı sonrası da kendimi daha zinde hissetmeye başladım. psikolojik de olabilir tabi. Kafanıza taktığınız bişeyler varsa sürekli düşünüyosanız uykuyu kaçış yolu olarak görüyor olabilirsiniz.

Back
X