Nerden baslamam gerekli?

Cok anlamam derslerden ama sizin uyeliginiz varsa detayli anlatabilir misiniz
Ben üniversite yıllarında üyeydim ders de verdim. Birime başvuruyorsunuz. Mezuniyet alanınızı ya da sertifikalarınızı veriyorsunuz. Hangi dersleri verebilirsin diye bir seçenek vardı sanırım. İhtiyaç olursa davet ediliyorsunuz. Derse girmeden önce iki tane seminer yapıldı. Biri iletişim odaklıydı diğeri de vereceğim ders ile ilgili bilgileri içeriyordu. Derste kullanılacak materyalleri ve sınıfları tanıttılar. Bir de kaynak kitapları verdiler.

var elbette sizin için
Ev gecindirince oyle oluyor.

Oyle yapiyorumda herkes geziyor topuyor ben evde tikildim kaldim ondan galiba

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim bunlari yapacagim onerdiginiz kitap yada izleyecegim bir uzman varsa alabilir miyim
Beyhan BUDAK isimli psikologun youtube de videoları var. Onları izleyebilirsiniz. Ben yeni videosu çıktıkça izlerim. Ama izlerken hayatınızda uygulamanız gerekir. Ben ilk Üstün DÖKMEN ile başladım. Kitaplarını okudum tv programlarını kaçırmadan izledim. Onlarda bana çok şey kattı. Paulo Coelho 'Simyacı' isimli kitabının etkisi bende büyüktür. Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. Hayatıma yön vermemi sağlayan kitaptır. Onun dışında roman kitapları okurum. Her kitap size bir karakter tanımanıza olanak sağlar. Böylece iletişim kurarken farklı cümleler kurmaya başladığınızı sizde fark edeceksiniz. Yeter ki isteyin..

var elbette sizin için

Beyhan BUDAK isimli psikologun youtube de videoları var. Onları izleyebilirsiniz. Ben yeni videosu çıktıkça izlerim. Ama izlerken hayatınızda uygulamanız gerekir. Ben ilk Üstün DÖKMEN ile başladım. Kitaplarını okudum tv programlarını kaçırmadan izledim. Onlarda bana çok şey kattı. Paulo Coelho 'Simyacı' isimli kitabının etkisi bende büyüktür. Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. Hayatıma yön vermemi sağlayan kitaptır. Onun dışında roman kitapları okurum. Her kitap size bir karakter tanımanıza olanak sağlar. Böylece iletişim kurarken farklı cümleler kurmaya başladığınızı sizde fark edeceksiniz. Yeter ki isteyin..

Zaten cok kitap okurum o konuda bir sıkıntım olmadi. Dediginiz seylere bakacagim tesekkur ederim :)

Back
X