- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim benim ailem bana evlendikten sonra hiç sahip çıkmadı bu konuda da ya eşimi ya beni suçladılar.Sen evlenince degistin dediler yada esin seni dolduruyor dediler oysaki kendi yaptıklarına bakmadilar yıllarca cocuklari arasinda ayrım yapan annem babam ben bunu dile getirince inkar edip beni suçladılar en son konusmazken ek küçük erkek kardeşimin düğünü olacak diye onu göndermişler o da geldi beni kandırdı şöyle böyle derken düğününe gelmeye ikna etti ama düğün tek burada olmayacaktı neyse biz dugune ve kin aya gittik ama ben hep ağladım oralarda beni yanlız sanki yok muşum gibi davrandılar bu arada söylemesi ayıp durumum olmamasına rağmen bilezgini de taktık düğün bitti elalem gördü tamam bitti hersey ne aradılar ne sordular iste bilezigi bunlar tekrar gidince takılacak diye kardesimgile giderken vermediler.Neyse kac gündür diğer şehre dugune gidilecek hiç umurlarında degilim bende mesaj yazdim anneme kızdım elalem görsün diye beni kandirmaniza salak yerine k oymaniza gerek yoktu dedim zaten siz çocuklarınız ayrım yaptığınız icin böyle oldu dedim.sonrasında en son dün abi mu küçük Kız kardeşim fitnemis o sever oyle şeyleri iste abim aradı anladım bakmadin teline mesaj attı annemi babamı rahat birak diye halbuki kendi benden çok çok üzmüştür.bende çok sinirlendim senden mi korkuyorum ne abilik yaptin ki dedim iki gun öncede esin aradı kredi çekmek için ufak bir paraya kefillik istedi olmam dedi eşiyle tartışmış güya önce olurum dedi sonra olmam dedi neyse kızlar bunlar dün benim üzerime çok geldi bende 7 aylik hamileyim hiç düşünmüyorlar bile.ilk cocugum vefaat etti onda da umursamadilar.Ben Allahtan korkup hep affettim ama bu kez çok farklı olacak isterlerse kapimda yatsinlar gerçi bileziği geri istedim getirdiler değmez dedim bunlara ama geri veririm kardeşim geldiğinde ama onlarla asla muhatap olmam beni uzmekten başka birsey yapmadılar beni dusunmediler hiç.siz olsanız yapardınız yoruldum ve bıktım ??