Nerden çıktı internet?engellemek,engeli kaldırmak olmazdı buraya bunları yazmazdım :)

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
O gün çok kötü kavga ettik suçlu bendim ve o anlık sinirle suçum yokmuş gibi onu suçladım bir de facebook tan sildim oda msnde engelleyip sildi bende bugün msnini açtım ve kendimi geri ekledim fakat engeli kaldırmadım napacak diye birde baktım açtı msni fakat geri kapattı engeli kaldırmış,geri engellemiş neden kaldırmış acaba engeli?yanlışlıkla olmamıştır çünkü bi süre açık durdu sonra kapattı.konuşacaktı da vazmıgeçti?unutamamışmı acaba :) sevmeseydi unutsaydı engeli açmazdı,silerdi ama engeli açtı fakat silmedi yoksa ben mi çok ince düşünüyorum olmamış şeyi olmuş gibi davranıp sevinmek mi oluyor bu ? bu kadar küçük ve kimilerini üzcek şeydir bu ama benim içimde bir his uyandırdı seviyor gibi , bir şey söyleyecekti sanki bu hisler boşuna değildir heralde :) sizinle paylaşim dedim her şeyi yazıyorum zaten küçük büyük bunu da yazim dedim sempatiksalakcinni

canım normal hayatta görüşüor muydunuz???
sonraaa onlıne oldugundan emınsen acmıs demek engelı.
ben de eskı sevgılımı sılmedım engellı ama arada acıyorum napcak dıe öyle bişi olabilir
uzun bekledıyse onlıne ondandır, senden tepkı beklemıstır yada napcan dıe merak etmıstır

bizde kavga ettik her zaman ki gibi ama nedense bu kez ben suçlu duruma düştüm ama kabul etmiorum suçlu falan değilim daha da sinirleniorum böyle mesela kaç gün geçti hala konuşmuyoruz konuşmayalım benim sinirim daha da katlanıo bu süre içinde ama ben yapıcağımı biliorum bundan sonra kimsenin hiç bi istediğini yapmıcam yeterrr yaa kimin istediklerine peki desem daha da kıymetim bilinmio yokk ben kesin anladım kimseye artık fazla değer yok gözümde çok sinirliyim istemiorum kimseden de bişi offf ne dolmuşum ya canım senin konuna patladım biraz:1: ama çok sinirliyim yani:oklava:

bu nası ayrılma ve birleşme?
facebooktan silmeyle ayrılıp msne ekleme ile barışıyor musunuz gerçekten?
eğer öylese saçmalıyorsunuz

bu nası ayrılma ve birleşme?
facebooktan silmeyle ayrılıp msne ekleme ile barışıyor musunuz gerçekten?
eğer öylese saçmalıyorsunuz

Ben de bunu düşünüyordum...:delphin:
Gençlerin ilişkilerini aklım almıyor artık..
Msnden engelledim küstüm, msnden sildim ayrıldım demek oluyor galiba..bilmiyorumkismile

engelledı,sıldı,kapattı,actı,kustuk,ayrıldık............akannehir

bu nasıl bısey ben anlamadım........

sanal ilişkiler akıl sır erdiremiyorum yaşlandım galiba bilmiyorumkismile

ben de pek birşey anlamadım ama sana tavsiyem..."seviyormu sevmiyormu???" msn, facebook, internet dışında çok farklı bişeydir...gerçek hayata dönüp gerçek ilişkiler yaşa...ha ilişkin gerçekse (bitmiş galiba) adam gibi al karşına "kardeşim ne istiyosun derdin ne" de....

sana tavsiyem bu...

ben sadece sanal hayattaki olayları anlattım buraya gerçek hayatta var bizim sadece kavga edince sanal hayatta olan değişimleri yazdım yanii buda her şeyi sanal hayattaki olaylara bağladığımız anlamına gelmez yaşadığımız her şeyi yazarım tabi ama sadece dünkü sanal hayattaki yaşadığımız bir şeyi yazdım bir de dikkatinizi çekim her şeyi yazıyorum zaten küçük büyük demiştim onuda okudunuz mu bu sadece küçük bir kısım msnde yaşadığımız...sanal hayat ilişkileri eğlence için bizimkide ikisinin karışımı gibi bir şey

O gün çok kötü kavga ettik suçlu bendim ve o anlık sinirle suçum yokmuş gibi onu suçladım bir de facebook tan sildim oda msnde engelleyip sildi bende bugün msnini açtım ve kendimi geri ekledim fakat engeli kaldırmadım napacak diye birde baktım açtı msni fakat geri kapattı engeli kaldırmış,geri engellemiş neden kaldırmış acaba engeli?yanlışlıkla olmamıştır çünkü bi süre açık durdu sonra kapattı.konuşacaktı da vazmıgeçti?unutamamışmı acaba :) sevmeseydi unutsaydı engeli açmazdı,silerdi ama engeli açtı fakat silmedi yoksa ben mi çok ince düşünüyorum olmamış şeyi olmuş gibi davranıp sevinmek mi oluyor bu ? bu kadar küçük ve kimilerini üzcek şeydir bu ama benim içimde bir his uyandırdı seviyor gibi , bir şey söyleyecekti sanki bu hisler boşuna değildir heralde :) sizinle paylaşim dedim her şeyi yazıyorum zaten küçük büyük bunu da yazim dedim sempatiksalakcinni

siz sevgili misiniz değil misiniz o bile anlaşılmıyor ki bu mesajında

cevapsız bir sürü soruyu onun yaptığı bazı davranışlardan kendince cevap bulmaya çalışıyorsun:1:

msn ve facebooka göre değerlendirme ilişkini...yok msn den sildi seviyormu niye engelledi vsvsvs...bunlardan bişey çıkarma...ha şunu da söyleyeyim ne kadar kızarsam kızayım ben sevdiğim insanı msn de engellemem ya da silmem..

engeli neden kaldırdı? yoksa yanlışlıkla mı oldu? teknoloji her an her tür oyunu oynayabilir..bunlarla değerlendirme karşındaki insanı yanlışlıkla da olmuş olabilir bilerek de engellemiş olabilir..bunu sen de bilemezsin karşına alıp sormadan...hele buradan kimse bu duruma yorum yapamaz...msn ile ilgili yorum isteme bence yanıltır....

ilişkilerini gerçek yaşaaa...ve hiçbirşey anlatmamışsın ki kim sana nasıl yorum yapsın

DALGA GEÇMEYE UĞRAŞANLARA...Sanırım genç değilsiniz hepiniz 25 yaşın üstündesiniz fakat 25 yaşındaki insan dahi sanal alemde gençleri hiç tanımıyorsunuz ve konuyla dalga geçiyorsunuz böyle şeyler yapınca,insanlarla dalga geçince noluyor?kadınlar kulübünü ilk başlarda çok severdim fakat bir konu açtım,yaşadığım olayın bir kısmını yazdım her konu açınca hayatımı anlatacak değilim heralde fakat burasıda bozulmuş artık...ya da kadınlar eğlenceyi sevmez belkide ben yanlış adresteyim kızlararasında ya falan gitmem gerek ama bende 25 olcam nerdeyse...dalga geçenlere sözüm.fikirlerini söyleyenlere bir şey demiyorum fakat dalga geçenler var ve çok rahatsız etti beni söyleyebilirsiniz yaptığım şeyin komik,aptalca veya tam tersi bir şey olduğunu fakat böyle dalgaya vuranlara anlam veremiyorum..neyse kadınlar kulübü eskiden çok güzeldi ama artık dalga geçen kendi bilmezler olmuş burada beni rencide edin diye yazmadım yok ben fikrimi söyledim demeyin dalga geçenler.. gerçekten dalga geçenlerle doldu kadınlar kulübü eskiden yazığım konularla komik olsun saçma olsun aptalca olsun dalga geçilmezdi yaptığım adam gibi söylenirdi dalga geçilmeden bu konuyuda yaptığım saçma mı değil mi her konuda yaptığınız gibi DALGA GEÇMEDEN yaptığımın aptallık,saçmalık veya normal olduğunu söyleyebilirsiniz nedir bu dalga geçme hevesi?herkes üstüne alınmasın tabi dalga geçenlere bu sözümher şeyimi paylaştığım insanlar var diye seviniyordum eskiden evet eskiden ne kadar güzeldi burası ama artık kadınlar kulübü olmuş dalga geçenler kulübü...bazı istisnalar var tabi ama bu sözüm dalga geçenlere bir daha zaten özel yaşamımı yazmam "sen böyle devam edersen çok zor işin""gidersen git bizene" falan diyenler olacaktır eminim ama yardım alim ablalarımda var her türlü her çeşit insanlar var ama dalga geçenler gerçekten çok bozuyor moralimi birde anlamıyorsunuz dalga geçenler derken cigdem_k falan sizi kastetmiyorum sizler fikirlerinizi söylemişsiniz dalga geçer gibi ifade kullanmamışsınız fakat öyleleri varki gerçekten rencide oluyorum artık bu sitede.....Gerçekten yazdığım saçma olabilir ama bunu "yazdığın saçma" demek yerine "hahahah yazdığın çook saçma hahahah :D" ifadeleri çok rencide edici...

Son düzenleyen: Moderatör:
DALGA GEÇMEYE UĞRAŞANLARA...Sanırım genç değilsiniz hepiniz 25 yaşın üstündesiniz fakat 25 yaşındaki insan dahi sanal alemde gençleri hiç tanımıyorsunuz ve konuyla dalga geçiyorsunuz böyle şeyler yapınca,insanlarla dalga geçince noluyor?kadınlar kulübünü ilk başlarda çok severdim fakat bir konu açtım,yaşadığım olayın bir kısmını yazdım her konu açınca hayatımı anlatacak değilim heralde fakat burasıda bozulmuş artık...ya da kadınlar eğlenceyi sevmez belkide ben yanlış adresteyim kızlararasında ya falan gitmem gerek ama bende 25 olcam nerdeyse...dalga geçenlere sözüm.fikirlerini söyleyenlere bir şey demiyorum fakat dalga geçenler var ve çok rahatsız etti beni söyleyebilirsiniz yaptığım şeyin komik,aptalca veya tam tersi bir şey olduğunu fakat böyle dalgaya vuranlara anlam veremiyorum..neyse kadınlar kulübü eskiden çok güzeldi ama artık dalga geçen kendi bilmezler olmuş burada beni rencide edin diye yazmadım yok ben fikrimi söyledim demeyin dalga geçenler.. gerçekten dalga geçenlerle doldu kadınlar kulübü eskiden yazığım konularla komik olsun saçma olsun aptalca olsun dalga geçilmezdi yaptığım adam gibi söylenirdi dalga geçilmeden bu konuyuda yaptığım saçma mı değil mi her konuda yaptığınız gibi DALGA GEÇMEDEN yaptığımın aptallık,saçmalık veya normal olduğunu söyleyebilirsiniz nedir bu dalga geçme hevesi?herkes üstüne alınmasın tabi dalga geçenlere bu sözümher şeyimi paylaştığım insanlar var diye seviniyordum eskiden evet eskiden ne kadar güzeldi burası ama artık kadınlar kulübü olmuş dalga geçenler kulübü...bazı istisnalar var tabi ama bu sözüm dalga geçenlere bir daha zaten özel yaşamımı yazmam "sen böyle devam edersen çok zor işin""gidersen git bizene" falan diyenler olacaktır eminim ama yardım alim ablalarımda var her türlü her çeşit insanlar var ama dalga geçenler gerçekten çok bozuyor moralimi birde anlamıyorsunuz dalga geçenler derken cigdem_k falan sizi kastetmiyorum sizler fikirlerinizi söylemişsiniz dalga geçer gibi ifade kullanmamışsınız fakat öyleleri varki gerçekten rencide oluyorum artık bu sitede.....Gerçekten yazdığım saçma olabilir ama bunu "yazdığın saçma" demek yerine "hahahah yazdığın çook saçma hahahah :D" ifadeleri çok rencide edici...

kimsenin ne avutayım nede şahidiyim
kendim adıma yazayım...
o kadar sacma sapan konular acılıyor ki
insan gırgırına geyigine almakdan başka bir şey yapmamıyor maalesef

misal şu senin actıgın konu msne engelledi sildi faceden sildim vs.
sen böyle bir konuyla karşılaşsan katıla katıla gülüp hangi uslubla cvp verirdin merak ettim doğrusu...
cünkü cok basit bi durum. ve ilişkini msne ve face üzerinden yorumlaman cok tuhaf.
aranızdaki sorunu sanalaştırmanın ne alemi varki.
sanalı bu kadar hayatınıza sokmanın ne alemi varki. reeldede paylaşımlarınız varmış.
herkesin var az cok yada bazılarımızın hiç yoktur kişiden kişiye değişir.
lafın kısası hayat binbir yüzlü bunlar hayatın yaşattıgı acıların zerreciği bile olamaz
demem o ki bur tarz şeyleri kafana takıpda o güzelim beynini yorma
kendinide güldürme onu bunu. ciddi konularla gel şapka cıkaralım
KK hep aynı gelen insanlarımız cok geyik seven insanlar
biz napalım allahıysen:icecream:

kusura bakmayın ben konunuuzu okudugumda hıcbırsey anlamadım
cok basıt bır konuyu sankı cok onemlı bır meseleymıs gıbı ve bırde karısık bır uslupla yazmısınzıkı
ben hıcbırsey anlayamadım acıkcası
hayatta daha nıce onemlı meseleler var
facebook,msn falan fılan bunlar bana cok bos gelıyor
yok kapatmıs yok acmıs amaaaannnn........

ben bir genç olarak şunu söyliyim kiiiii:ecrin_bebek:aklinialirimsmile senin napıcanı merak etmiş yazmayıncada kapamış bu sürekli böyle olucak sakın bişey yazma derim..sen bişey yazsaydın muhtemelen ne var şu anda meşgulum sonra konuşalım falan filan diyip seni sinir edicekti..sevgi falan değil amaç merakkk:umursamaz:

kimsenin ne avutayım nede şahidiyim
kendim adıma yazayım...
o kadar sacma sapan konular acılıyor ki
insan gırgırına geyigine almakdan başka bir şey yapmamıyor maalesef

misal şu senin actıgın konu msne engelledi sildi faceden sildim vs.
sen böyle bir konuyla karşılaşsan katıla katıla gülüp hangi uslubla cvp verirdin merak ettim doğrusu...
cünkü cok basit bi durum. ve ilişkini msne ve face üzerinden yorumlaman cok tuhaf.
aranızdaki sorunu sanalaştırmanın ne alemi varki.
sanalı bu kadar hayatınıza sokmanın ne alemi varki. reeldede paylaşımlarınız varmış.
herkesin var az cok yada bazılarımızın hiç yoktur kişiden kişiye değişir.
lafın kısası hayat binbir yüzlü bunlar hayatın yaşattıgı acıların zerreciği bile olamaz
demem o ki bur tarz şeyleri kafana takıpda o güzelim beynini yorma
kendinide güldürme onu bunu. ciddi konularla gel şapka cıkaralım
KK hep aynı gelen insanlarımız cok geyik seven insanlar
biz napalım allahıysen:icecream:

Her konuya bir şey yazmak zorunda değilsiniz konu basit geldiyse okumayın,yorum yazmayın illa yorum yapmak zorunda mısınız?sizi yorum yapın diye zorlayan mı var???madem çok basit bir konu hiç bir şey yazmayın?size yazın illa yazın yazmak zorundasınız demiyoruz heralde burada böyle rencide etmek,gırgır yapmaksa amacınız bilemem ama bu durum beni rahatsız etti madem basit bir konu niye illa yorum yazmak zorundaymış gibi davranıyorsunuz???bi cevap verin yani anlam veremiyorum bu halinize...(kendini her konuya yorum yazmak zorunda olan birisi gibi hissedenlere)sizi zorlamıyoruz ve rencide etmeye hiiç hakkınız yok bir sürü basit konu var sitede sadece bu benim açtığım konumu basit?bu iki soruma cevap verin gerçekten anlamıyorum hiç...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir genç olarak şunu söyliyim kiiiii:ecrin_bebek:aklinialirimsmile senin napıcanı merak etmiş yazmayıncada kapamış bu sürekli böyle olucak sakın bişey yazma derim..sen bişey yazsaydın muhtemelen ne var şu anda meşgulum sonra konuşalım falan filan diyip seni sinir edicekti..sevgi falan değil amaç merakkk:umursamaz:

bilemiyorum ama artık engeli hepten kaldırmış heralde açık olunca titretiyor ve o gün beni sevdiğini söyledi ama çıktım msnden alsanaalsanasmile

Back
X