nerden nereye

ozgeegzo

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
21
8
7 yillik bir flort donemi ve arkasindan evlilik...ilk bakista cok guzel gorunuyor fakat su an hic mutlu degilim.esimle evleneli sadece 2 bucuk ay oldu ve su an ilgisizlik boyutu oldukca rahatsiz ediyor beni.Yaklasik 1 yil once nisani attik ve o donemde benim icin intihara kalkisti,ardindan 1 ay kadar bir ayrilik surecimiz oldu.o surecten sonra sanki yeni bir iliskiye baslamiscasina heycanliydi hersey.benim icin intihar etmeyi bile goze almis bu adamin bu ilgisizligi beni cileden cikariyor artik.ona sorsam ortada birsey olmadigini ve benim buyuttugumu soyluyor.1 2 gun ilgili davraniyor sonra tekrar ayni haline geri donuyor.Bunun yanında bana sesini yükseltmeye de başladı artik.Hatta bazen hic etmediğimiz denli büyük kavgalar etmeye başladık.Beni sürekli ilgiye alıştırdığı için şimdi böyle davranması beni çok üzüyor.Ben de ister istemez surat asıyorum ina.O da bana kızıyor bu tavrım için...Sıkıldım artık.

sizin için yaşamından bile vazgeçebilen bir insanı bu hale getiren bir sebep olmalı. Kendinize özeleştiri yapıyormusunuz hiç?

Cnm benim evlilik erkegi degistirir o bekledigin ilgi gecmisde kaldi simdi adamin derdi kira parasi elektrik su parasi onlari dusunuyor sende biraz kendini evlilik gerceklerine biraksan iyi olur sunuda unutma kavgasiz evlilik olmaz oluyorsada o evlilik de sorun vardir

7 yillik bir flort donemi ve arkasindan evlilik...ilk bakista cok guzel gorunuyor fakat su an hic mutlu degilim.esimle evleneli sadece 2 bucuk ay oldu ve su an ilgisizlik boyutu oldukca rahatsiz ediyor beni.Yaklasik 1 yil once nisani attik ve o donemde benim icin intihara kalkisti,ardindan 1 ay kadar bir ayrilik surecimiz oldu.o surecten sonra sanki yeni bir iliskiye baslamiscasina heycanliydi hersey.benim icin intihar etmeyi bile goze almis bu adamin bu ilgisizligi beni cileden cikariyor artik.ona sorsam ortada birsey olmadigini ve benim buyuttugumu soyluyor.1 2 gun ilgili davraniyor sonra tekrar ayni haline geri donuyor.Bunun yanında bana sesini yükseltmeye de başladı artik.Hatta bazen hic etmediğimiz denli büyük kavgalar etmeye başladık.Beni sürekli ilgiye alıştırdığı için şimdi böyle davranması beni çok üzüyor.Ben de ister istemez surat asıyorum ina.O da bana kızıyor bu tavrım için...Sıkıldım artık.

Siz yeni evli sendromuna girmişsiniz, genel olarak yeni evli herkes aynı dertten muzdarip .
7 yıl değil 20 yıl da flört etseniz evlilik çok farklı .

Evlilik sevgili olduğun zamanlardaki gibi olmuyor canım.sanırım sen ilgiye çok alışmış ve hep devamı gelsin diye bekliyorsun.beklentini azaltırsan az üzülürsün.surat yaparsan bu kısır döngüye dönüşür.

sizin için yaşamından bile vazgeçebilen bir insanı bu hale getiren bir sebep olmalı. Kendinize özeleştiri yapıyormusunuz hiç?

Aslında ben ilişkim konusunda hep bekleyen tarafımdır ama onu bile yaptım.

Evlilik sevgili olduğun zamanlardaki gibi olmuyor canım.sanırım sen ilgiye çok alışmış ve hep devamı gelsin diye bekliyorsun.beklentini azaltırsan az üzülürsün.surat yaparsan bu kısır döngüye dönüşür.

Aslında doğru söylüyosun ama elimden gelmiyo bu.hep ilginin arkası gelsin istiyorum.

Senin için intihara kalkışmamış, psikolojik sorunlarından dolayı intihara kalkışmış bunda netleşelim. Sağlıklı psikolojiye sahip hiçkimse intiharı düşünmez.

Surat asma, trip atma sadece naz yap :KK66:
Bana sesini yükseltmesi cok sinirimi bozuyor.bu durumda nasil naz yapabilirim ki ona? En cok beni sinirlendiren sey bu aslinda.

Evlilik hayatına HOŞGELDİNİZ. %75 evlilik durumu bu. (İntahar eden insanlara pek güvenemiyorum ben)

Aslında doğru söylüyosun ama elimden gelmiyo bu.hep ilginin arkası gelsin istiyorum.
Canım beklentini azaltmazsan inan çok üzülürsün ve eşinden uzaklaşırsın.ben de yaşadım senin duylarını,gerçi bende evlenmeden önce de pek ilgi yoktu,evlendik sıfırlandı.ben de çok tartıştım ettim ama daha kötüye gitti.artık boşverdim.boşverince bu sefer eşim ilgi bekler oldu.

Birbirinizin alışkanlığı olmuşsunuz. İlişkinizin keyifsiz sürmesi ondan olabilir
Zaten onun intihara eğilimli psikolojisini tartışmaya gerek yok
Siz de trip atarak elde kalanları tüketmeyin az değil 7 yıllık bi geçmişiniz varmış
Bi de birlikte geçirdiğiniz özel zamanları artırın beraber film, yürüyüş, spor vs...

Tatlim bu yasadiginiz surec cokcokcok normal.

Gecen gun birkac aylik evli bir arkadasimla muhabbet ederken 'evliligin ilk aylarini nasil atlatiriz' isimli bir kitap mi yazsak acaba diye sakalastik. Cicim aylari dedikleri olay bastan sonra uydurmaymis. Ilk haftalarda tabikide farkli heyecanlar var, ama evliligin ilk aylarinda biz kadinlar okadar 'koca endeksli' oluyoruzki, erkeklerde 'nasilsa mal artik cepte' mantigina yatiyor, derken catismalar basliyor.

Sabir! Ilk 4/5 ay boyle sikintilidir, normaldir, birbirinizin sinirlarini zorlarsiniz, yorarsiniz, bidi bidi yapip kavgalar edersiniz, hepsi cok dogal. Sonra sonra kendi yolunuzu bulmaya basliyorsunuz, birbirinize daha bi rahatlikla yaklasacaksiniz, biraz kendi ozeliniz olacak (birbirinizden ayri yani).

Ama dikkat edin ve birbirinizi cok yipratmayin. Guzel anilar ve anlar biriktirin. Sabretmelisiniz, bu bir surec, inan bana atlatacaksiniz bu birbirine alisma zorluklarini. Allah yardimciniz olsun : )

sende bir süre onu görmezden gel surat yaparak değil ama sürekli bişeylerle ilgili ol hayat normalmiş gibi.ozaman onun ilgisini çeker surat yapmak daha da yıpratır bunu unutma.. sesini yükseltmeye başlamasıdda bunla orantılı..

yahu anlamıyorum sun cumlelerı .. ılgısız neye gore kıme gore ınsan sonucta yoruluyor olabılır ayrıca yenı evlılıklerı gozuunuzde fazla buyutmeyın oyle televızyondakı gıbı olmuyor:) ses yukseltmenın boyutu onemlı yerı gelıyor bız kadınlar daha cok sesımızı yukseltıyoruz olumlu bak veya sorunu varmı ogrenmeye calıs hatay hep ılgı ıle gecmıyor

X