Aile ile ilgili sorunlar için yapılacak en iyi iş kendini maddi manevi toplayıp ayrı eve çıkıp herkesten uzak bir dünya kurmak.
Erkek arkadaş olur,olmaz,yine olur,bu iş öyle çabalamayla olmaz. Karşına doğru insan çıkar inşallah.
İşyerini sadece paranı kazanmak için orada bulunduğunu düşünerek beynini rahatlatabilirsin. Emin ol herkes zor koşullarda çalışıyor,şükür ekmek paramızı kazanıyoruz deyip hayata devam ediyoruz. Maalesef iş ortamı hiç kimsenin dört dörtlük değil.Tabii ki daha iyi iş bulursan geçiş yapabilirsin.
Tamam o zaman.bulacagıma inanccım gitti çaba gösteresim yok
Aynı canım aynı. Şanssızlık doğdugumdan beri yakamı bırakmadı. Biri kötü olsa biri düzgün olur hep başka insanlarda fakat bende hepsi aynanda kötü oldu sendeki gibi. Böyle berbat ailede dünyaya gelenlerin diger alanlardada hersey berbat gidiyo bence. Düzgün ailesi olanların genelde düzgün bi işleri veya düzgün uyumlu bir evliligi oluyor. Çünkü o bilinçli düzgün aile hep yanlarında arkalarında. Bizse tekiz herşeyi kendimiz bulmak ve yapmak zorundayiz. Artık mutlu huzurlu bir gün geçirmeye uğraşmıyorum. Kapadım içimdeki gözleri ve günlerimi bitirmeye uğraşıyorumCidden aşırı sıkıntılı şeyler yaşadım. Özellikle aile konusu hiç şanslı olamadım malesef. Maddi manevi ailem zorladı hep beni hala da öyle. Babamın içmesine istikrarsız calısmasına annemin ezik duruslarına devamlı söylenen mızmızlanan bir kadın olmasına sinirlendim üzüldüm ... böyle gecti hep. Neyse bakıyorum ev zaten hzuur vermedi vermiyor. Belirsizlik içinde yüzüyoruz. Erkek arkadasım yok birinden hoşlandıgım an kaygı basıyor kaçma ihtiyacı duyuyorum hoş karsıma istediğim gibi biri de cıkmıyor. İşyeri deseniz lanet bir patronla calısıyorum ilk kez. En azından ortamda 2 kişi vardı yemege cıkıp kafa dagıtttığım onlarda suan hasta ve işyerinde değiller resmen daralıyorum . İçim sıkılıyor kasvet basıyor. Diğer elemanlardan 2 si eski eleman kendilerini bişey zanneder sekil davranıyorlar ve mesafeliler bende artık kendimi şevdirmek için ugrasamıcam eski işyerimde ugrassam da bi sonuc alamamıstım. Şimdi bu anlastıgım insanlar da ayrılırsa burda da daralacagım. Yani bir insan her yönden mi şanslı olmaz ya biri kötü olur biri tutar. Hergünü atlatmaya iyi olmaya calısmakla geciriyorum. Psikologa gidiyorum neyseki cok şükür diyeceğim bu var elime para gecyor da gidebiliyorum. Baska iş bakayım diyorum artık şevkim kırıldı heryerde bir sorun bir alısma süreci bunalıyorum.
Bilmiyorum havalr da mı etkiliyor ama ben ck mutsuz hissediyorum
sizler de durum nasıl ?
Aynı canım aynı. Şanssızlık doğdugumdan beri yakamı bırakmadı. Biri kötü olsa biri düzgün olur hep başka insanlarda fakat bende hepsi aynanda kötü oldu sendeki gibi. Böyle berbat ailede dünyaya gelenlerin diger alanlardada hersey berbat gidiyo bence. Düzgün ailesi olanların genelde düzgün bi işleri veya düzgün uyumlu bir evliligi oluyor. Çünkü o bilinçli düzgün aile hep yanlarında arkalarında. Bizse tekiz herşeyi kendimiz bulmak ve yapmak zorundayiz. Artık mutlu huzurlu bir gün geçirmeye uğraşmıyorum. Kapadım içimdeki gözleri ve günlerimi bitirmeye uğraşıyorum
Benim için hayattan zevk almanin 2 yolu var birisi dans kursu diğeri spor salonuböylede yaşanmıyor ki ? hayattan zevk almıyor insan sıkıntıdan ölücem bugün ekstra kötü bir gün sıkıcı
Her girdiğiniz iş yerinde sizi sevmiyorlarsa belli ki problem sizde.
Diğer konularınızı da okudum,çok fevri karmaşık ve garip bir insansınız,ayrıca buradaki çoğu insana azarlar gibi cevaplar veriyorsunuz.. Hoş değil.
Bence psikoloğa daha sık gitmeniz gerekiyor.
Benim için hayattan zevk almanin 2 yolu var birisi dans kursu diğeri spor salonu
Maviay bence iş yerinde ve özel hayatında yaşadıgın problemlerin altında kendi psikolojik durumun var ailenden memnun değilsin,evden memnun değilsin bunun yanısıra aileni sevmedigini düşünüyorum bunların toplamı sana hırçınlık ve bunalım olarak geri dönüyor ve mutlu olamıyorsun.ilişki yaşadığında bile ciddiye dönüşürse evinin durumu aklina geliyor beraber oldugun kisiden utaniyorsun.seni yargılamıyorum hak veriyorum fakat bu durumda ya mevcut hayatini degistirmek için çaba sarfedeceksin yada elindekilerle maximum mutlulugu yakalamaya çalışacaksın yani kabulleneceksin,utanmayacaksın aksi sana zarar veriyor kaç yasindasin bilmiyorum ama benden kücük oldugunu düşünüyor abla tavsiyesinde bulunuyorum
Evet mutlaka gitmen lazim şu an gitmişsindir muhtemelen. Endorfin salgılıyo sonuçta spor. Kaygı varsa anksiyete hastasısın demektir. Bende var ordan biliyorum. İlacımı hiç birakmiyorum artik. Ne zaman biraksam anksiyetem tekrarladı. Artik asla birakmam ömür boyu benimleBende dans seviyorum ama moralim böle bozukken dans edesim geliyor ya zor yani bugün baya karamsarm cünkü işyerinde beraber takıldıgım kız yok hasta olmus gelmedi. Ve işten ayrılacak sonucta yine bu durum gerçekleşecek hep sıkılacagm diye kaygı duyuyorum suan sanırım.
Akşam spora gidicem istemesem de belki iyi gelir diye zorla gitmem lazım
Bu "hersey benim basima geliyor, hep ben mi mutsuz olacagim" durumu biraz da kacis aslinda. Ayni durumdayken anladim bunu. En ufak bir sorunda hersey kotuye gidiyor diye moral dusurmek. Hayir ya. Herkesin hayatinda problemler var. Onemli olan ustesinden gelebilmek. Yani hayatimda bu bu sorun var ama cozumleri ne diye dusunmelisin. Is konusunda mutsuzsan yeni is basvurularinda bulun. Ama devam et isine. Eger kafana yatan bir yer olursa ben cikiyorum yeni bir is buldum dersin. Aile konusuna da cok takilma sonuc vermez. Isten cikinca odana cekil odandan cik ise git.
Evet mutlaka gitmen lazim şu an gitmişsindir muhtemelen. Endorfin salgılıyo sonuçta spor. Kaygı varsa anksiyete hastasısın demektir. Bende var ordan biliyorum. İlacımı hiç birakmiyorum artik. Ne zaman biraksam anksiyetem tekrarladı. Artik asla birakmam ömür boyu benimle
Evet mutlaka gitmen lazim şu an gitmişsindir muhtemelen. Endorfin salgılıyo sonuçta spor. Kaygı varsa anksiyete hastasısın demektir. Bende var ordan biliyorum. İlacımı hiç birakmiyorum artik. Ne zaman biraksam anksiyetem tekrarladı. Artik asla birakmam ömür boyu benimle
Anneni bu yaştan sonra degiştiremezsin olduğu gibi kabullenmeye çalışacaksın ileride evlenip çocuk sahibi olunca sen iyi bir anne olursun kendini böyle teselli et.hayatimizda köklü değisiklikler yapamiyoruz bir anda o yüzden kendine küçük mutluluk kaynaklari yarat.ne bileyim beni bazen yalniz başıma bir kafede oturup kahve içmek rahatlatıyor yada kendime biseyler alinca mutlu oluyorum anlık küçük mutluluklarla kendimi rahatlatmaya çalisiyorumevet kabullenmek cok zor. yani kabullenicem diyorum ama olaylar illaki etkiliyor üzüyor sinirimi bozuyor evde. düzgün biri de karsıma cıkmıyor bir türlü . hoş biri hoslandıgı an panik yapıyorum. annemi seviyordum aslında hep su sıra ona da kırgınım sinirliyim odalarını aldık diye tafra yaptı cocuk gibi hareket ediyor hep sanki ben onun annesiyim bu denli güçsüz davranması sinirimi bozuyor birde mutsuzlugu cok kabullnmiş içimi daraltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?