nerdeyese doğum yapacam ama bu ne hal:((

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
bayanlar doğumuma az kaldı ama göbeğim hala küçücük ve bu aydan itibaren çok aşağıda duruyo,
beni üzen şey küçük olması değil de bu küçücük göbekten minnacık bir bebek çıkar düşüncesi:((bende çok şükür hiç ödem olmadı 12 kilo almış durumdayım ama göbeğim diğer dokuz aylık bayanlarla karşılaştırınca baya bi küçük bebeğim kilosu iyi maşallah ama aklıma takılıyor işte. helede sabah uyandığım zaman şok oluyorum aynen küçücük bi futbol gibi oluyor neden benim göbeğim böyle neden bazı hamilelerin göbeği koooccaaman oluyor.kendimi bunun için üzmem yersiz mi sizce

kucuk derken bebegın kılosunun normal oldugunu söluyormu doktorun ? mesela bende 25. haftadayım henuz 4 kılo aldım ama benımde sabahları kucuk gibi görunsede artık ilk 3 aya göre faklı tabı buyuyor onun kılosu iyi olsun bana o yeter ben kılo almasamda olur vede uzun boyluyum her zaman kayınvalıdem demıstır uzun boy göbegı saklar dıye 1.68 im senın boyun da uzunmu pekı ?

evet uzun boyluyum 1.70 boyundayım ama kilo almadım demiyorum hatta fazlasıyla aldım ama göbeğim gözüme küçük görünüyor hatta eşimde diyor bu göbişte minnacık bişey olmalı diyor gerçektende önceden gördüğüm dokuz aylık hamilelerin dünyayı yutmuş gibi olan göbeklerini düşününce benimki küçük kalıyor
bazı bayanların rahmi içten gelişir bazılarının hemen dışarı vurur derler halk arasında, bilimselliği nedir bilmem ama benim acaba rahim içimi geniş

buarada hayır bebeğimin kilosu gayet iyi hatta biraz iri olabilir bakalım bu hafta kontrolüm var kilosuna bakacaz çok iri olursa sezeryana karar veririz demişti doktorum.

bebeğinin kilosu iyiyse sorun yok canım,iç karnın geniştir,benimde karnım diğer 9 aylıklara göre küçüktü,öyle karşılaştırma yapıp moralini bozma tatlım,hayırlı doğumlar dilerim:nazar:

bebeğinin kilosu iyiyse sorun yok canım,iç karnın geniştir,benimde karnım diğer 9 aylıklara göre küçüktü,öyle karşılaştırma yapıp moralini bozma tatlım,hayırlı doğumlar dilerim:nazar:

canım naber tatlım benimkide ikiz giydi gerci hala sanki 5 aylık hamile gibiyim hala veremedim arkadaslar dalga geciyo

iyiyim şekercim sen nasılsın:16:valla inanırmısın emzir emzir kilo veririsin dediler aksine aldım,hamileliğimde bu kadar hızlı almamıştım..bendede 5 aylık gibi göbek var sinir oluyorum:47:

bebeğin sağlıklıysa korkma bence :) bazı hamilelerin hakkaten kocamannn oluyor karnı, bazende top gibi sadece , bebeğin kilosu normal demişsin içini ferah tut:)

Back
X