- Konu Sahibi papatya2147
-
bu arada aynı konudan 2 tane acmıssın
bebeğinin kilosu iyiyse sorun yok canım,iç karnın geniştir,benimde karnım diğer 9 aylıklara göre küçüktü,öyle karşılaştırma yapıp moralini bozma tatlım,hayırlı doğumlar dilerim
iyiyim şekercim sen nasılsınvalla inanırmısın emzir emzir kilo veririsin dediler aksine aldım,hamileliğimde bu kadar hızlı almamıştım..bendede 5 aylık gibi göbek var sinir oluyorum
evet canım ya dün bi konuda okudum arkadas bir haftada 7 kilo vermiş onu uygulayacagım şimdi
evet adece tuvuk ve salata yemiş kahvaltıda ve aksam yemeginde tavuk yag yakıyomusnee bir haftada 7 kilomu bende istiyorum,eğer öyleyse 1 ay sabreder 14 kilo veririm vallah
evet adece tuvuk ve salata yemiş kahvaltıda ve aksam yemeginde tavuk yag yakıyomus
denemekte fayda var ben bugün pişircem baslıcam ama sporda lazımhiç sevmem tavuğuda yaa,şimdi yenicek gibide değil zaten,antibiyotikli civcivler falan..ilk defa duydum tavuğun zayıflattığını bir denemek lazım aslında
denemekte fayda var ben bugün pişircem baslıcam ama sporda lazım
bebeğinin kilosu iyiyse sorun yok canım,iç karnın geniştir,benimde karnım diğer 9 aylıklara göre küçüktü,öyle karşılaştırma yapıp moralini bozma tatlım,hayırlı doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?