nerdeyse doğum yapacam ama bu ne hal:((

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
bayanlar doğumuma az kaldı ama göbeğim hala küçücük ve bu aydan itibaren çok aşağıda duruyo,
beni üzen şey küçük olması değil de bu küçücük göbekten minnacık bir bebek çıkar düşüncesi(bende çok şükür hiç ödem olmadı 12 kilo almış durumdayım ama göbeğim diğer dokuz aylık bayanlarla karşılaştırınca baya bi küçük bebeğim kilosu iyi maşallah ama aklıma takılıyor işte. helede sabah uyandığım zaman şok oluyorum aynen küçücük bi futbol gibi oluyor neden benim göbeğim böyle neden bazı hamilelerin göbeği koooccaaman oluyor.kendimi bunun için üzmem yersiz mi sizce

Ben 3-4 aylıkken 6 aylık hamile kadınlardan daha büyüktü karnım ve kendime sürekli "BU NE HAL" deyip duruyor endişe ediyordum :) Doğumdan sonra kaygılarımın boş olduğunu anladım, sadece kendimi boşuna strese sokmuş olmakla kaldım.. Hiç stres yapmayın. Kişinin fizyolojik yapısına, bebeğinin kemik yapısına ve kilosuna vs. birçok nedenle karın büyüklüğü değişebilir. Karnın küçük olması bebeğin küçük olduğu veya büyük olması bebeğin büyük olduğu anlamına gelmez. Eğer doktorunuz herhangi bir problem görmüyorsa kendinizi üzmeyin. Bu anların tadını çıkarın ... Hayırlı doğumlar diliyorum size.

bebeğin kilosu iyiyse takma kafana canım bazı insanların karın içleri genşiiş oluyomuş fazla çıkmıyomuş o yüzden önemli olan bebeğin kaç kilo olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…