Nerede bir manyak varsa beni buluyor, yardım kızlar.

iş hanının çıkışında sağ tarafta internet kafe var oraya gitmeyi deneseniz desen ne anlar acep..

biriniz sitelerde yanında bayan varken yorum yapacak kadar rahat, biriniz film vs linklerimi kapatmayın diyecek kadar rahat..

ilginçsiniz.

konuyla bu yorumunuzun alakasını anlayamadım. sırf eleştirmek için yazmışsınız. egonuz tatmin olmuştur inşallah

2 yıldır çalışıyorum burada ve işe girerken böyle rahat bir yer olduğunu söylemişlerdi. kendileri de biliyor. patrona bile linkimi kapatma diyebilirim.

sadece bu olayı nasıl açıklayacağımı kestiremedim. "bana sarkıyor" olarak algılanabileceğinden dolayı.

buna bir yorumunuz yoksa gereksiz yorum yapmayın rica ediyorum.

herkes sen kadar rahat değil çekemeyenler illaki olacak tartışmaya girme bence arkadaşım ..

iş hanının çıkışında sağ tarafta internet kafe var oraya gitmeyi deneseniz desen ne anlar acep..

işin garibi ofisi de buraya yakın, beni oraya çıkarma diyor internet cafeye bile gitmesine gerek yok. alt katta da wifi bağlantısı var hatta bilgisayar var, benim yanıma çıkması aklıma başka şeyler getiriyor. muhtemelen patrona da deyince aklına başka şeyler gelecek. hayırlısı bakalım bir konuşmayı deneyeceğim

Sen ne iş yapıyorsun

o zaman adamın iyi niyetinden şüphelenmelisin laf söz olacağını bile bile gliyosa belki amacı laf söz çıkarmaktır..o zaman iyice dikkatli ol ve adamı postala yüzüne karşı açık açık ofisiniz yakında lütfen oraya gidin de...laf ederse şahsınıza ait bir yer var beni fazlasıyla rahatsız ediyorsunuz de.

ego olarak bakıyorsanız sizin tercihiniz.
patronunuz ile samimiyetiniz vardır diyebilirsiniz..
benim o cümle ile anlatmak istediğim uzun uzadıya yazmamak adına : patronun arkadasına gereğinden fazla taviz verdiginiz ve bu tavize istinaden adamın yanınızda rahat olması ve sizin de yadırgamadan ona link kapatmayın deyip masanızı vermeniz.

yorumlarda egovari sey varsa tuhaf.

bilgisayariniz kimseye kullandirtmayin
bu sizin en dogal hakkiniz
ben olsam kimseyi karistirmam
direk söylerim bilgisaywrimi kullandirmak istemiyorum diye
istedigini düsünsün
o size ait size zimmetli
ne alaka ya iki saat facede takilsin
hem bu ne rahatlik
siz cok yüz vermissiniz
adamda genis anlamiyor iste

işte bunu diyebilir miyim bilmiyorum, bana hep kimseyle kişisel tartışmaya girme bize yönlendir diyorlar

benim yüz vermemden çok adamın yıllardır gidip geldiği bir yer olmasından kaynaklı. benden önce çalışan abiyle sıkı dostmuş. abi de vefat etti..

yoksa ben çok güleryüzlü davranmıyorum yani. kaldı ki buraya gidip gelen bir ton insan var ama hiçbirinden böyle bir şey görmüyorum saygıda kusur etmezler bu adamda bi tuhaflık var.

işte bunu diyebilir miyim bilmiyorum, bana hep kimseyle kişisel tartışmaya girme bize yönlendir diyorlar
o zaman yaşlı patrona açık açık bana bir saygısızlığı olmadı ama art niyet aramaya başladım her gün geliyor kendi ofisi var ve bu durum beni geriyor rahatsız oluyorum diyebilirsin..kimseyi kırmadan patronla halletmiş olursun bir söz çıkmadan..

bu adam programcı aynı zamanda. bilgisayarı programla ilgili sıkıntılar olduğunda da ona teslim ettiğimden kaynaklı. hatta bazen patron programa bak demişti diye alıp faceye giriyor. ben heralde daha açık anlatmalıymışım da o sinirle o kadarını yazabildim konuyu açarken.

Niye yanlış anlasın ki? Belliki rahatsız oluyorsun ve bunu gidip patronunla paylaşman gerekir. Var mı böyle saçmalık arkadaş? O adamında kafasında birşeyler eksik demekki insan rahatsız ettiğini bildiği halde her gün aynı yere gelir mi? Ben senin yerinde olsam gider konuşurum rahatsız verici bir tip işimi yapamıyorum derim.. Allah yardımcın olsun.

evet en iyisi böyle yapayım çok teşekkür ederim, beni anlamışsın :)

belkide senden hoşlanıyo ve yanında olmak istiyodur
illa ki sarkıntılık etmesi vs gerekmiyor bence sana yakın olmak hoşuna gidiyor olabilir

çok saçma yani her sabah olmaz ki
bence patronuna söyle

evet en iyisi böyle yapayım çok teşekkür ederim, beni anlamışsın

amin valla varmış böyle bir saçmalık hem de acayip rahatsız oluyorum. yaşlı patronla konuşma kararı aldm, sağ olun yardımlarınız içinn

belkide senden hoşlanıyo ve yanında olmak istiyodur
illa ki sarkıntılık etmesi vs gerekmiyor bence sana yakın olmak hoşuna gidiyor olabilir

çok saçma yani her sabah olmaz ki
bence patronuna söyle

ay düşünmesi bile midemi kaldırdı babam yaşında.

ay düşünmesi bile midemi kaldırdı babam yaşında.
valla bu devirde kimseye güven olmaz
kötü bi niyeti yoksa bile çevredekiler yanlış anlayabilir
bence hoş değil
ne işi var sürekli senin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…