• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede bu ilahi adalet?

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Var mi gercekten?ilahi adaleti bejleme kendin sagla diyeceksiniz..saglayamiyorum..ahlaksizla ugrasmak icin ahlaksiz olmak gerekiyor..ben yapamiyorum..benim canim cok yaniyor :( agliyorum gunlerdir..daha once de yandi boyle canim..o sahis iyi oldu ben kotu..bana kim kotuluk yaptiysa kim kazik attiysa iyi yerlerde iyi durumda..

Canim aciyir..emeklerimin bisa gitmesi..yine basa cikamadigim icin benim gidecek olmam..uzuluyorum cokk cok..haketmedim..haketmedim..

Dur hele bi sakin ol sonrada ilahi adalete mutlaka güven geç bile olsa Birgün mutlaka tecelli eder unutma

Ne oldu önce olayı bi anlayalım

Var mi gercekten?ilahi adaleti bejleme kendin sagla diyeceksiniz..saglayamiyorum..ahlaksizla ugrasmak icin ahlaksiz olmak gerekiyor..ben yapamiyorum..benim canim cok yaniyor :KK43: agliyorum gunlerdir..daha once de yandi boyle canim..o sahis iyi oldu ben kotu..bana kim kotuluk yaptiysa kim kazik attiysa iyi yerlerde iyi durumda..

Canim aciyir..emeklerimin bisa gitmesi..yine basa cikamadigim icin benim gidecek olmam..uzuluyorum cokk cok..haketmedim..haketmedim..
Yarına kalir, yanına kalmaz. Diye bişey var. Hic umudunu yitirme sabret arkadasim....

kardesim senin bu sekilde yazmana neden olan olaylari bilmiyorum.
Ama maalesef hayatta oluyor böyle olaylar.
Ama ilahi adalet var. Bunda süphe yokta

Adalet insanlarda olmayabiliyor...

ama bak bu insanlara karsi da boyun egmemek gerek. yani sana düsen elinden gelen bir sey varsa bunu da yapmalisin. Kendine saygini yitirmemek icin bu ugurda cabalamalisin.
durumu bilmiyorum ama Mesela is yerinden haksiz yere bir uyari cezasi aldiysan. bunun haksiz oldugunu biliyorsan o cezayi kabul etmeyip o yaziya itiraz edeceksin.
sana bu durumu yasatanlara haddini bildirmek icin; bunu yapmak durumundadir insan.

Allah yardimcin olsun kardes.

Olmaz mi ole bir var ki hemde.
Ben birinin canini akla gelmez sekilde yaktim bu vebalide vicdanimda tasimaktan vazgecip en mutlu oldugum anda ilahi adalet ole bir tokat atti ki bana kendi yaptigimin aynisi ile hemde.

Benim canim bu kadar yandiktan sonra aradan yillar gececekse bi anlami yok.duzenimi bozup gidecegim.ya insallah benimle beraber kendi duzeni de bizulur ve gider insallah ya..agliyorum hala durduramiyorum ki..anlatmak istemiyorum olay nedir ne degildir ic dokmek istedim.

Nerede olduğunu söyleyemem de bir yerde var olduğu kesin.
Senin kulağına gelir ya da gelmez, haberin olur ya da olmaz ama o adresini bilir ve bulur merak etme.

İnsanlar adaletli olmasa da gerçekten ilahi adalet var ve ben buna inanıyorum her zaman beddua etmedim ve hep Allaha havale ettim.çünkü olayların en dogrusunu gören ve bilen bir tek Allahtır.
Yıllar geçer geçmez bunu biz bilemeyiz.
Benim yıllar sonra gördüğüm de oldu hemen gördüğüm de
ve unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmıyor
Ah alanlardan olmayalım

Derin düşündüğümde bilmiyorum yok heralde bana göre
Adalet intikamı acıyı unutun 3.5 günlük hayatta keyfinize bakın dersem olmaz mı?

Ilahi adalet diye bir sey yok.
Olsaydi dunyada bunca acı olmazdi. Bizim küçük dünyalarımızın kucuk sorunlarına ilahi adalet var ama acliga, tecavuze, katliamlara yok oyle mi?
Adalet madalet bizim kendimizi kandirmamiz arkadasim. Hakkini alabiliyorsan kendin almaya bakacaksin.

Back
X