Bu kızımız bir konusunda adamın evli olduğunu bilmiyordum, evli olduğunu öğrenince aramızda bir şey olamayacağını söyledim diyor ama yatak döşeklere düşünceye kadar aşık olmuş
Diğer konusunda evli adamla ilişkim var, adamın çocuklarını ben mi düşüneceğim, adam çocuğunu düşünmüyorsa diyor
Bir mesajda adamın bir çocuğu var diyor, bir mesajında ben de evliyim diyor
Bir mesajında da tanınmamak için detay veremediğini yazıyor. Ama birlikte olmak istediği kişi çok iyi yerlerde, kendisine haksızlık yapıldığını, herkesin bedel ödememesi gerektiğini yazmış
Ayan beyan ortada olan ise adamın evli olduğunu biliyor olması, ancak bilmiyordum diye kıvırması
Kızımız da biliyor ki evli adamlarla birlikte olmak dünyanın en iğrenç şeyi, hele de kadın da evliyse, hele de ortada çocuklarda varsa, o yüzden de utancından nasıl yazacağını bilememiş, sürekli olarak cinsel birliktelik olmadı diyor. Olmadıysa bu erkekten kaynaklanıyor, istese sana istediğini yapardı, kör kütük aşıksın. Evli adam karısını aldatıyorsa, o beş kuruşluk adam değildir
Bir mesajında da karısı evde dır dır ediyor, benim yanımda Şevkat ve ilgi görüyor yazmışsın. Sen evli erkeklere ilgi gösterme hizmeti mi yapıyorsun. Yazık evli olduğun adama, aşk dediğin gelir geçer ama insanın onuru haysiyeti ve vicdanı ile kalır, şerefli bir hayat dilerim sana