Merhaba ark.lar bu montu arıyorum nasıl nereden alabilirimz ara nın sitesinde yok. bu tarz palto istiyorum internetten online alabileceğim bir yer var mı bu tarz montların adı nedirde bilmiyorum.
Merhaba ark.lar bu montu arıyorum nasıl nereden alabilirimz ara nın sitesinde yok. bu tarz palto istiyorum internetten online alabileceğim bir yer var mı bu tarz montların adı nedirde bilmiyorum.
canm merabaa. biz bu montun aynısını geçen sene aldık arakadaşıma ingilterede dil okulundayken NEW LOOK diye bi mağazadan aldık. bi ara türkiyeyede açıldı sanki ama emin değilim. onun internet sitesinden bi bak istersen canım yada new look coat diye arat her rengi vardı inşallah bulursun çok güzel bi mont :))
canm merabaa. biz bu montun aynısını geçen sene aldık arakadaşıma ingilterede dil okulundayken NEW LOOK diye bi mağazadan aldık. bi ara türkiyeyede açıldı sanki ama emin değilim. onun internet sitesinden bi bak istersen canım yada new look coat diye arat her rengi vardı inşallah bulursun çok güzel bi mont :))
teşekkür ederim papatya baktım hemen ama benzer bi bu var bu mu ki?
ya bulmam lazım bunu kadınlar klübü mutlaka onca kadın içinden bir bilen olur dedim lütfen tardım edin bu tarz palto mont nereden temin edebilirim fiyatı mühim değil.
teşekkür ederim papatya baktım hemen ama benzer bi bu var bu mu ki?
ya bulmam lazım bunu kadınlar klübü mutlaka onca kadın içinden bir bilen olur dedim lütfen tardım edin bu tarz palto mont nereden temin edebilirim fiyatı mühim değil.[/QUOTE]
evet cnm o ama internet alman nasıl olur bilmem türkiye'ye getiriyolar mı bi bilgim yok. bi sezon önce batikte de vardı ama yeni sezonda gelir bence bu monttan biraz bekle istersen =)))
canım bende zarada görmüştüm ilk sonra alırım dedim ama kalmamıştı bedeni. aynısını kadıköyde bi butikde gördüm daha uygun fiyata aldım istersen tarif edebilirim ama hala varmıdır bilmiyorum ben geçen kış aldım