NEREDE BULABİLİRİMMM-MONT (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
69
0
86
İstanbul
Merhaba ark.lar bu montu arıyorum nasıl nereden alabilirimz ara nın sitesinde yok. bu tarz palto istiyorum internetten online alabileceğim bir yer var mı bu tarz montların adı nedirde bilmiyorum.

yardımlarınızı rica ediyorum :( :58::59::59:
hem de acil.

Eki Görüntüle 253791

Merhaba ark.lar bu montu arıyorum nasıl nereden alabilirimz ara nın sitesinde yok. bu tarz palto istiyorum internetten online alabileceğim bir yer var mı bu tarz montların adı nedirde bilmiyorum.

hem de acil.

Eki Görüntüle 253791

canm merabaa. biz bu montun aynısını geçen sene aldık arakadaşıma ingilterede dil okulundayken NEW LOOK diye bi mağazadan aldık. bi ara türkiyeyede açıldı sanki ama emin değilim. onun internet sitesinden bi bak istersen canım yada new look coat diye arat her rengi vardı inşallah bulursun çok güzel bi mont :))

canm merabaa. biz bu montun aynısını geçen sene aldık arakadaşıma ingilterede dil okulundayken NEW LOOK diye bi mağazadan aldık. bi ara türkiyeyede açıldı sanki ama emin değilim. onun internet sitesinden bi bak istersen canım yada new look coat diye arat her rengi vardı inşallah bulursun çok güzel bi mont :))

teşekkür ederim papatya baktım hemen ama benzer bi bu var bu mu ki?
ya bulmam lazım bunu kadınlar klübü mutlaka onca kadın içinden bir bilen olur dedim lütfen tardım edin bu tarz palto mont nereden temin edebilirim fiyatı mühim değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

hem de acil.

Eki Görüntüle 253791

kuzenimde var bunun aynısı aama biraz uzunu mangodan almıstı geçen kış yeni sezonda outlette mutlaka vardır oraya bakın.

teşekkür ederim papatya baktım hemen ama benzer bi bu var bu mu ki?
ya bulmam lazım bunu kadınlar klübü mutlaka onca kadın içinden bir bilen olur dedim lütfen tardım edin bu tarz palto mont nereden temin edebilirim fiyatı mühim değil.[/QUOTE]

evet cnm o ama internet alman nasıl olur bilmem türkiye'ye getiriyolar mı bi bilgim yok. bi sezon önce batikte de vardı ama yeni sezonda gelir bence bu monttan biraz bekle istersen =)))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende zarada görmüştüm ilk sonra alırım dedim ama kalmamıştı bedeni. aynısını kadıköyde bi butikde gördüm daha uygun fiyata aldım istersen tarif edebilirim ama hala varmıdır bilmiyorum ben geçen kış aldım

Bunun saks mavisini geçen gün bir dükkanın vitrininde görmüştüm.

hem de acil.

Eki Görüntüle 253791

Mango'da var. 2 hafta önceki indirimi devam ediyorsa fiyatı da çok uygundu...

Back
X