- Konu Sahibi tornado111
-
Spora gitmeyi denedim.ama calisma hayati ev ve cocuklar hepsini birden yurutemedim.hasta oldum surekli.hersy birbirine girdi be daha cok stres oldum.esim tamam sen git spora dedi ben idare ederim.ama nerde hersey uzerime kaldi ev cocuklar yemek temizlik calls pert oldum.bagisiklik sistemim coktu hem fiziksel hemde ruhen hasta oldum sonundaMaddi sıkıntı yoksa düzenli kuaföre git
Kendine güven
Yeniliğe açık ol
Spora yazılabilirsin
Eminim aşırı kilon yoktur
Ama seni üzüyorsa verirsin
Yeterki iste
Spora gitmeyi denedim.ama calisma hayati ev ve cocuklar hepsini birden yurutemedim.hasta oldum surekli.hersy birbirine girdi be daha cok stres oldum.esim tamam sen git spora dedi ben idare ederim.ama nerde hersey uzerime kaldi ev cocuklar yemek temizlik calls pert oldum.bagisiklik sistemim coktu hem fiziksel hemde ruhen hasta oldum sonunda
Aslinda psikiyrtste gittim degisik bir teshis koydu ilac yazdi.ama ilac uyku yaptigi icin kullanmadim.cunku uyumaya vaktim kalmiyr kiiiKilolu olmak çirkin olmak demek değildir. Kendinle barışık ol. Bakımlı ol. Kendine güven kesinlikle. Bir de imkânın varsa psikoloğa git. Depresyonda olabilirsin. O yüzden hiçbir şey gelmiyor olabilir içinden.
Yine zamanda benzer süreçten bende geçtim hamile değildim ancak çok acı bir durumdan dolayı depresyondaydim ve şeker beyinde mutluluk hormonu salgıladığı için sürekli ağır tatlılar yiyordum resmen bagimliydim ve kilo aldım ki hayatımda gördüğüm en fazla kilo 50 idi ama bu bir süreç hiç bırakamam diyordum şuan bırakma aşamasındayım kilo vermeye başladım bunun bir süreç olduğunu unutmayın fazla kasmadan zamana bırakın ve büyük adımlarla değil küçük adımlarla ilerleyin o zaman daha rahat yol alırsınız
Kesinlikle kendime olan saygimi ozguvenimi yitirdim.kendimi motive etmeye calisiyrm.ama herseferinde basarisizlikla sonuclanan girisimlerim yuzunden artik kendimi sevmez oldum.zayiflamayi guzel gorunmeyi inanin kendimden cok esim icin istiyrm..zaten esimin beni arzulamasi beni mutlu edecegi icin sonucta yine kendimi dusunuyrm demektir..Ben kilolu guzel degilim bubir gercek esimin bakislarindan anliyrm.beni arzulamiyr benden bisey talep etmiyr.be ben gittikce kadinligimi yitiriyrmEşinizi bırakın, kendinizi geri kazanın önce!
Özsaygınız gitmiş sizin.
Kilolu olabilirsiniz, ne var bunda?
Ben de veremedim doğum kilolarını ve evlendiğim günden tam 20 kilo fazlayım!
Ama vücudumda ne bir tüy var, ne makyajsız dışarı çıkarım ne de kendime bu muameleyi reva görürüm!
Vücudum çok kötü ve giydiklerm yakışmadığı için, renklere yöneldim mesela.
O kadar güzel renkler kullanıyorum ki kilomun önüne geçiyor.
Yüzümü saçımı da asla ihmal etmediğim zaman, varsın kilolu olayım, bence bu halimle bile dünya güzeliyim çoğu sıfır bedene de selam ederim!
İşte benim bu sarfettiğim cümleler özgüvendir, bunu kazanın!
Her halinizle kendinizi sevin ve bakımınızı ihmal etmeyin.
Eşinizi bırakın, kendinizi geri kazanın önce!
Özsaygınız gitmiş sizin.
Kilolu olabilirsiniz, ne var bunda?
Ben de veremedim doğum kilolarını ve evlendiğim günden tam 20 kilo fazlayım!
Ama vücudumda ne bir tüy var, ne makyajsız dışarı çıkarım ne de kendime bu muameleyi reva görürüm!
Vücudum çok kötü ve giydiklerm yakışmadığı için, renklere yöneldim mesela.
O kadar güzel renkler kullanıyorum ki kilomun önüne geçiyor.
Yüzümü saçımı da asla ihmal etmediğim zaman, varsın kilolu olayım, bence bu halimle bile dünya güzeliyim çoğu sıfır bedene de selam ederim!
İşte benim bu sarfettiğim cümleler özgüvendir, bunu kazanın!
Her halinizle kendinizi sevin ve bakımınızı ihmal etmeyin.
Aslinda psikiyrtste gittim degisik bir teshis koydu ilac yazdi.ama ilac uyku yaptigi icin kullanmadim.cunku uyumaya vaktim kalmiyr kiii
Anksikiyitemi ne ona benzer bisey ama depresyon baslangicindasiniz demisti.yaklasik 2 yil oldu.simdilerde depresyonun dibine vurmus olmaliyimSakıncası yoksa ne teşhis koydu?
Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.Aslinda psikiyrtste gittim degisik bir teshis koydu ilac yazdi.ama ilac uyku yaptigi icin kullanmadim.cunku uyumaya vaktim kalmiyr kiii
Kesinlikle kendime olan saygimi ozguvenimi yitirdim.kendimi motive etmeye calisiyrm.ama herseferinde basarisizlikla sonuclanan girisimlerim yuzunden artik kendimi sevmez oldum.zayiflamayi guzel gorunmeyi inanin kendimden cok esim icin istiyrm..zaten esimin beni arzulamasi beni mutlu edecegi icin sonucta yine kendimi dusunuyrm demektir..Ben kilolu guzel degilim bubir gercek esimin bakislarindan anliyrm.beni arzulamiyr benden bisey talep etmiyr.be ben gittikce kadinligimi yitiriyrm
Cok realist yaklasmissiniz.dost aci soyler.Azim
İrade
Sabır
Bunlar yoksa iş çocuk şu bu bahane
Hiç kendinizi kandırmayın ve yormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?